Sony XPERI s mi ? Galaxy Note mi ? ...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adanalı1

adanalı1

Üye
    Konu Sahibi
Sony XPERI s mi ? Galaxy Note mi ? ...
Evet arkadaşlar. sizce hangısı daha ıyıdır .

Sony XPERIa s mi ? Galaxy Note mi ? ...

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ben XPERIA S alırdım. Gayet güzel, illa note olacaksa onun yerine SII alırım :ehe

adanalı1

adanalı1

Üye
    Konu Sahibi
Karsılastırırsak hangısı ıyıdır yanı?

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ikisi de çok iyi. Ama bence XPERIA S

enaa_881

enaa_881

Üye
kardes xperia s de note da guzel alet ama biraz kulvalari farkli sanki malum note yari telefon yari tablet bi chaz eger cok fotograf cekiyosan xperia s ama interneti falan cok killaniyosan note derim bence ucuncu biseceneginde galaxy s3 olmali nese simdiden hayirli olsun

klongs

klongs

Üye
bence note

adanalı1

adanalı1

Üye
    Konu Sahibi
xperıa s cok ısınıyor dıye soylentıler var . orada takıntı yaptım .

MoonLife01

MoonLife01

Üye
xperia S

atoubo

atoubo

Üye
Note

Türe

Türe

Üye
Ben olsam xperia s alirdim

emrelives2

Üye
xperia s e para bile vermem. sana önerim s2. note kullanıyorum boyutu birazcık büyük taşımada sorun olabiliyor

furkey

Üye
xperia s e para bile vermem. sana önerim s2. note kullanıyorum boyutu birazcık büyük taşımada sorun olabiliyor

Paramla rezil olacam illa ki diyorsun yani?

Bu arada bence xperia s kardeşim. Note u gördüm. Telefon olarak kullanılamaz o.

• Beğen
Tepkiler: hotlock
enaa_881

enaa_881

Üye
kardes telefon olarak kullanilmaz diyosunda note satis rakamini soylememe gerek yoktur heralde
su anda piyasadaki akilli telefonlarin cogundan daha fazla satmis bi telefondan bahsediyoruz
ha buyuklugunu kabul ediyorum o da sadece kullanacak kisiye baglidir
bunu soylememin amaci note al demek degil yanlis da anlasilmasin ben zaten ilk yorumumda arkadasa ne almasi gerektigini soyledim

- - - Eklendi - - -

s2 icinde soyleyeceklerim cikmasindan 1 sene gecmesine ragmen hala piyasadaki en iyi telefonlardan o yuzden parasiyla rezil olmaz korkma

xxxsrdrxxx

xxxsrdrxxx

Üye
gorilla glass ı, super amoled ekranı, ekran çözünürlüğünü , batarya gitme süresini ve genişletilebilir hafızayı kafaya takmıyorsan xperia s al ;)

• Beğen
Tepkiler: BarcinSurmeli
DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Galaxy Note Telefon olmaktan çıkmış bir cihaz benim gözümde yarı tablet bence S2 almalısın Xperia S te sorun olduğu söyleniyor ;)

anonymous61

Üye
Note hakkında sorunu olan bir çok kişi duydum, xperia s tavsiye ederim.

furkey

Üye
gorilla glass ı, super amoled ekranı, ekran çözünürlüğünü , batarya gitme süresini ve genişletilebilir hafızayı kafaya takmıyorsan xperia s al ;)

Xperia s de gorilla glassa yakın güçlendirilmiş mineral camdan yapilma. Ekran konusunda bahsettiğimiz marka sony sonuçta o konuda super AMOLED ekran hafiften yalan olur. Ekran çözünürlüğü galaxy note la aynı. Büyüklüğü daha küçük oldugundan dolayi ppi si de daha fazla. Genişletilmiş hafıza çok da gerekli değil bence 16 gb miydi 32 gb miydi neydi.. Gayet yeterli bence. Tabii kişiden kişiye değişir ama hafıza kartlarının class 10 olmadığı sürece telefon yavaşlar.

klongs

klongs

Üye
xperia s alırsan ekran çizilmesi ekran yanması ölü pixel yaşama riskin var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt