Sony XPERI s mi ? Galaxy Note mi ? ...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hotlock

hotlock

Üye
geçen durakta otobs bekliodum yanmdaki adamın telefonu çaldı kulağına koyduğu anda kafası görünmüyordu o andan itibaren note dan soğudum :ehe cidden çok kaba. Onun yerine s2 al yada one x öneririm :oke:

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
geçen durakta otobs bekliodum yanmdaki adamın telefonu çaldı kulağına koyduğu anda kafası görünmüyordu o andan itibaren note dan soğudum cidden çok kaba. Onun yerine s2 al yada one x öneririm :oke:
:kop2:

BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
Arkadaşım note kullanıcısıyım. sana şu kadar söyliyim. Cebinde note varsa ne bilgisayara ihtiyacın var ne tablete nede telefona. çünkü bu alet 3üde :) Android'in bambaşka bir yüzü. boyutu beni hiç rahatsız etmiyor. Sony tasarımda mükemmel bir iş çıkarmış olabilir ama samsung işlevsellikte uzay yapmış diyebilirim :)

Xperia Neo V kullanmıştım bir dönem ve sony'nin kullandığı arayüz ki her telefonudna aynı gerçekten touchwiz in yanında solda sıfır. ki zaten touchwiz bile güzel bir arayüz değil düşün artık. kötünün iyisi :)

Karar senin tabi ki ama standart telefon boyutlarından kurtulup biraz farklılık emin ol insana iyi geliyor :)

atoubo

atoubo

Üye
Paramla rezil olacam illa ki diyorsun yani?

Bu arada bence xperia s kardeşim. Note u gördüm. Telefon olarak kullanılamaz o.

ben telefon olarak kullanıyorum problem mi var bende

hotlock

hotlock

Üye
abi nasıl kullanıosun onu ya daha doğrusu cebnde nasl duruyor :D

dadaraz

dadaraz

Üye
hiç düşünmeden sony xperia s kardeşim... kullanıyorum, mükemmel bir cihaz, çok memnunum, ha ama tablet alıcam diyorsan note al... :ehe

emrelives2

Üye
s2 yada note al. gerisi çöp...

BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş diyecem... :bye2:

hocam adamda note var xperia S e mi ulaşamıyor? :) gerisi çöp demek ağır olmuş ama bunlar farklı gruplardaki cihazlar. biri telefon ve tableti aynı anda yaşatıyor biri ise telefon :)

dadaraz

dadaraz

Üye
hocam adamda note var xperia S e mi ulaşamıyor? :) gerisi çöp demek ağır olmuş ama bunlar farklı gruplardaki cihazlar. biri telefon ve tableti aynı anda yaşatıyor biri ise telefon :)

biraderim öyle mesaja böyle cevap verilir... :oke:

adanalı1

adanalı1

Üye
    Konu Sahibi
Note aldım . sarj suresı olsun . kullanısı olsun . çok rahat. kabalıgındanda sıkayetcı degılım . alıştım :D

• Beğen
Tepkiler: BarcinSurmeli

emrelives2

Üye
en güzel tercihi yaptın. yukarda bi yorum var çok güldüm. kedi uzanamadigi cigere mundar dermiş :)...bende parabol. ama xperia s gibi biçimsiz bi cihaza para verecek kadar zengin değilim. s2 2000 tl olsun alırım. ama diğerlerine asla 1000 tl den fazla vermem...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt