:hmm - - - Eklendi - - - Tüh yine olmadı:kop: :hmmm
OttomaN TigeR Üye Pondusss' Alıntı: s.a Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam hoş geldin Furkan. NASILSIN?
Amaru Shady Üye TheM-CK' Alıntı: Selamın Aleyküm. Hayırlı Geceler.. Genişletmek için tıkla ... sana da abi
-efşan Üye Metin köpeğin ismi Karamel oldu - - - Eklendi - - - 'Nur'' Alıntı: selam herkese Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selam Ablam. Nasılsın?
Metin köpeğin ismi Karamel oldu - - - Eklendi - - - 'Nur'' Alıntı: selam herkese Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selam Ablam. Nasılsın?
Tuba Üye TheM-CK' Alıntı: Metin köpeğin ismi Karamel oldu - - - Eklendi - - - Aleyküm Selam Ablam. Nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Başım ağrıyor unutmak için buralara bakayım dedim şükür başka sıkıntı yok Sen nasılsın Cengiz
TheM-CK' Alıntı: Metin köpeğin ismi Karamel oldu - - - Eklendi - - - Aleyküm Selam Ablam. Nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Başım ağrıyor unutmak için buralara bakayım dedim şükür başka sıkıntı yok Sen nasılsın Cengiz
-efşan Üye 'Nur'' Alıntı: Başım ağrıyor unutmak için buralara bakayım dedim şükür başka sıkıntı yok Sen nasılsın Cengiz Genişletmek için tıkla ... İyiyim ablacım çok şükür. Mutluyum bu aralar Köpeğim oldu Bu arada Rabbim şifalar versin abla
'Nur'' Alıntı: Başım ağrıyor unutmak için buralara bakayım dedim şükür başka sıkıntı yok Sen nasılsın Cengiz Genişletmek için tıkla ... İyiyim ablacım çok şükür. Mutluyum bu aralar Köpeğim oldu Bu arada Rabbim şifalar versin abla
SHS Üye aleykumselam yeni gelenlere - - - Eklendi - - - TheM-CK' Alıntı: Metin köpeğin ismi Karamel oldu - - - Eklendi - - - Aleyküm Selam Ablam. Nasılsın? Genişletmek için tıkla ... cinsi neydiki
aleykumselam yeni gelenlere - - - Eklendi - - - TheM-CK' Alıntı: Metin köpeğin ismi Karamel oldu - - - Eklendi - - - Aleyküm Selam Ablam. Nasılsın? Genişletmek için tıkla ... cinsi neydiki
Tuba Üye TheM-CK' Alıntı: İyiyim ablacım çok şükür. Mutluyum bu aralar Köpeğim oldu Bu arada Rabbim şifalar versin abla Genişletmek için tıkla ... Daim olsun Allah her daim mutlu kılsın cinsi ne köpeğin Allah razı olsun amin ablam
TheM-CK' Alıntı: İyiyim ablacım çok şükür. Mutluyum bu aralar Köpeğim oldu Bu arada Rabbim şifalar versin abla Genişletmek için tıkla ... Daim olsun Allah her daim mutlu kılsın cinsi ne köpeğin Allah razı olsun amin ablam