doctorrr
Üye
daş geldi heraldeAğlamıyordum hünkarım,duygu sömürüsüydü.
- - - Eklendi - - -
Ateş mi ettin hünkarım?![]()

daş geldi heraldeAğlamıyordum hünkarım,duygu sömürüsüydü.
- - - Eklendi - - -
Ateş mi ettin hünkarım?![]()

hadi görüşürüz gökçen abi kendine iyi davran![]()
turkcell çok pahalıTüh ya evet operatörü Turkcell imiş..

Dur kacma aha kafasi yarildi![]()

android genel-destek
iyiyim iyiyim birşeyim yok of ah neredeyim ben hangi bölüm burası.![]()

android genel-destek![]()

turkcell çok pahalı![]()

gökçen abiyi müşade altında tutalım sakın uyuma gökçen abi uyursan ölürsün![]()

sen deO ölürse sen de ölürsün.![]()

sen de![]()
doğrusun ali ustaşaka bir yana arkadaşlar benim istedigim herkesin sıkılmadan eglenerek sıcak bir ortamda güzel vakit geçirerek bilgi ve paylaşım yapılmasını saglamak.tabii ki şaka da olucak tartışma da olucak ama hiç birisinin tadı kaçmamalı.önümüzdeki günlerde aramıza yeni cihaz alanlar veya windows phone işletim sistemine merak saranlar da katılacak.belki onlar da bu cihazlardan alacak.o yüzden konuları fazla amacından saptırmadan sonradan gelen arkadaşlarımızın da faylanabilecegi bir bölüm oluşturalım.hepinize yardımlarınız için teşekkür ederim.

Tamam hünkarım ben artık bitirdim.Rahatsız ettiysem gerçekten özür dilerim.De şimdi çıkıyorum..şaka bir yana arkadaşlar benim istedigim herkesin sıkılmadan eglenerek sıcak bir ortamda güzel vakit geçirerek bilgi ve paylaşım yapılmasını saglamak.tabii ki şaka da olucak tartışma da olucak ama hiç birisinin tadı kaçmamalı.önümüzdeki günlerde aramıza yeni cihaz alanlar veya windows phone işletim sistemine merak saranlar da katılacak.belki onlar da bu cihazlardan alacak.o yüzden konuları fazla amacından saptırmadan sonradan gelen arkadaşlarımızın da faylanabilecegi bir bölüm oluşturalım.hepinize yardımlarınız için teşekkür ederim.

system error !!!Ben ölürsem Ottoman Tiger da ölür..:\Yok bu kısır döngü oldu?Tamam tamam buldum: Ben ölürsem papakudioflu da ölür.O ölürse Can'cağız da ölür.Can'cağız ölürse Secret ölür,secret ölürse ..."Page not found?"
Oh yooo tuhaf çok tuhaf nasıl girdim burayaaa hayret doğrusu...
android genel-destek![]()

Ben ölürsem Ottoman Tiger da ölür..:\Yok bu kısır döngü oldu?Tamam tamam buldum: Ben ölürsem papakudioflu da ölür.O ölürse Can'cağız da ölür.Can'cağız ölürse Secret ölür,secret ölürse ..."Page not found?"

O zaman önce sağ gözümü uyutur dinlendiririm, sonra sağ ile iş yapar solu yatırırım nasıl fikir?gökçen abiyi müşade altında tutalım sakın uyuma gökçen abi uyursan ölürsün![]()

Ben ölürsem Ottoman Tiger da ölür..:\Yok bu kısır döngü oldu?Tamam tamam buldum: Ben ölürsem papakudioflu da ölür.O ölürse Can'cağız da ölür.Can'cağız ölürse Secret ölür,secret ölürse ..."Page not found?"

Tamamdır patron,şaka bir yana arkadaşlar benim istedigim herkesin sıkılmadan eglenerek sıcak bir ortamda güzel vakit geçirerek bilgi ve paylaşım yapılmasını saglamak.tabii ki şaka da olucak tartışma da olucak ama hiç birisinin tadı kaçmamalı.önümüzdeki günlerde aramıza yeni cihaz alanlar veya windows phone işletim sistemine merak saranlar da katılacak.belki onlar da bu cihazlardan alacak.o yüzden konuları fazla amacından saptırmadan sonradan gelen arkadaşlarımızın da faylanabilecegi bir bölüm oluşturalım.hepinize yardımlarınız için teşekkür ederim.
.gif)
valla einstein ın kayıp oğlunu buldukO zaman önce sağ gözümü uyutur dinlendiririm, sonra sağ ile iş yapar solu yatırırım nasıl fikir?
- - - Eklendi - - -
- - - Eklendi - - -
Tamamdır patron,![]()