Lumia900 Rusya da

Sponsorlu Bağlantılar

doctorrr

doctorrr

Üye
gökçen abiyi müşade altında tutalım sakın uyuma gökçen abi uyursan ölürsün :d:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
şaka bir yana arkadaşlar benim istedigim herkesin sıkılmadan eglenerek sıcak bir ortamda güzel vakit geçirerek bilgi ve paylaşım yapılmasını saglamak.tabii ki şaka da olucak tartışma da olucak ama hiç birisinin tadı kaçmamalı.önümüzdeki günlerde aramıza yeni cihaz alanlar veya windows phone işletim sistemine merak saranlar da katılacak.belki onlar da bu cihazlardan alacak.o yüzden konuları fazla amacından saptırmadan sonradan gelen arkadaşlarımızın da faylanabilecegi bir bölüm oluşturalım.hepinize yardımlarınız için teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: doctorrr ve Cihanî Sultan
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

Ben ölürsem Ottoman Tiger da ölür..:\Yok bu kısır döngü oldu?Tamam tamam buldum: Ben ölürsem papakudioflu da ölür.O ölürse Can'cağız da ölür.Can'cağız ölürse Secret ölür,secret ölürse ..."Page not found?"

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
doctorrr

doctorrr

Üye
şaka bir yana arkadaşlar benim istedigim herkesin sıkılmadan eglenerek sıcak bir ortamda güzel vakit geçirerek bilgi ve paylaşım yapılmasını saglamak.tabii ki şaka da olucak tartışma da olucak ama hiç birisinin tadı kaçmamalı.önümüzdeki günlerde aramıza yeni cihaz alanlar veya windows phone işletim sistemine merak saranlar da katılacak.belki onlar da bu cihazlardan alacak.o yüzden konuları fazla amacından saptırmadan sonradan gelen arkadaşlarımızın da faylanabilecegi bir bölüm oluşturalım.hepinize yardımlarınız için teşekkür ederim.
doğrusun ali usta :good:

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Tamam hünkarım ben artık bitirdim.Rahatsız ettiysem gerçekten özür dilerim.De şimdi çıkıyorum..:D

doctorrr

doctorrr

Üye
Ben ölürsem Ottoman Tiger da ölür..:\Yok bu kısır döngü oldu?Tamam tamam buldum: Ben ölürsem papakudioflu da ölür.O ölürse Can'cağız da ölür.Can'cağız ölürse Secret ölür,secret ölürse ..."Page not found?"
system error !!!

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rahatsız olmadım arkadaşlar yanlış anlamayın ama şöyle bir durum var başka bir üye konu başlıgını okuyup konuya girse birinci veya ikinci sayfadan sonra okuyacakları hoşuna gitmez heralde:oke:

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan, OttomaN TigeR ve doctorrr
doctorrr

doctorrr

Üye
:bye2:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
theposies

theposies

Üye

beni saymamışsın darılırım hünkarım :(

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan ve OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
gökçen abiyi müşade altında tutalım sakın uyuma gökçen abi uyursan ölürsün :d:
O zaman önce sağ gözümü uyutur dinlendiririm, sonra sağ ile iş yapar solu yatırırım nasıl fikir? :ehe

- - - Eklendi - - -

:alkis

- - - Eklendi - - -

Tamamdır patron, :sır:

doctorrr

doctorrr

Üye
O zaman önce sağ gözümü uyutur dinlendiririm, sonra sağ ile iş yapar solu yatırırım nasıl fikir? :ehe

- - - Eklendi - - -

:alkis

- - - Eklendi - - -

Tamamdır patron, :sır:
valla einstein ın kayıp oğlunu bulduk :d:

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan ve OttomaN TigeR

Üst Alt