niye canım iki dakkalık iş yaparsın senişte sorunun atardamarından vurdun patron
![]()

niye canım iki dakkalık iş yaparsın sen![]()

ali portlomayi bilir kirmayi bilmez![]()

geldi derken türkiyeye geldimi yükledinmiderleme numarası 4.1.B.0.431
Xperia proyada geldi teli bilgisayara bağladığımda güncelleme var diye uyarı çıktı ama yüklemedimKaynak, haber ayrıntıları yok. Nasıl bir konudur bu![]()

Arcs S benim telefon. Bende de yeni güncelleme uyarısı veriyor ama güncellemiyor.
Pc Comp. yeni yazılım uyarısı veriyor sonra hata veriyor.Yakında telefon ağırlaştı, kasıyor, eski sürüme nasıl dönerim gibi konular bekliyor bizleri![]()
Haklısın abi ben yüklemedim cyanogenmod yüklü zaten 
aynen katılıyorum.ics yükleyip ardından eski sürümden kalan kalıntıları bile temizlemeden,data wipe yapmadan ics ye "berbat,rezalet" vs diyorlar.yüklemeyi bilmiyorsalar bizim başımızı niye ağrıtıyorlarki.bendeki ics telefonun orjinal son yazılımı 2.3.6 dan DAHA stabil ve hatasız.Yakında telefon ağırlaştı, kasıyor, eski sürüme nasıl dönerim gibi konular bekliyor bizleri![]()

Ben cyanogen yüklerken recovery moddan wipe data yapmıştım o önceki sürümden kalan kalıntılarımı siliyor?
aynen katılıyorum.ics yükleyip ardından eski sürümden kalan kalıntıları bile temizlemeden,data wipe yapmadan ics ye "berbat,rezalet" vs diyorlar.yüklemeyi bilmiyorsalar bizim başımızı niye ağrıtıyorlarki.bendeki ics telefonun orjinal son yazılımı 2.3.6 dan DAHA stabil ve hatasız.![]()