SE xperia neo V 4.0.4 güncellemesi bugün itibariyle geldi..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

santacuruz

Üye
Dostum benim telefon Arc S 4.0.0.3 gayet stabil. Başkalarının telefonu nasıl agır çözemedim. 2.3 göre biraz yavaşlama var ama okadar farkedilir derecede degil. Birde şuan 4.0.0.4 güncelleme yaparken yazılım bulunamadı diyor. Acaba sony henüz serverlarına mı yüklemedi.

PriZm

PriZm

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Never_Back_Down

santacuruz

Üye
Telefon şimdi güncellendi. Arc S 4.0.4 oldu yazılımı. Herkese hayırlı olsun.

KayraBey

KayraBey

Üye

santacuruz

Üye
Geçişlerde zaten bir sıkıntı yoktu. Farkeden pek bir şey görmedim ben. Sadece telefonun ayarlar>sistem başlıgı altında yuva diye bir menu daha geldi nedir ne degildir bilmiyorum.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Telefonun kendi yazılım güncelleme özelliğiyle yükleyeceğim.

KayraBey

KayraBey

Üye
Hadi Rambo görelim seni.

enes-1907

enes-1907

Üye
Geçişlerde zaten bir sıkıntı yoktu. Farkeden pek bir şey görmedim ben. Sadece telefonun ayarlar>sistem başlıgı altında yuva diye bir menu daha geldi nedir ne degildir bilmiyorum.
gayet güzel diyorsun yani o zaman sabırsızlıkla bekliyorum 4.04 ıcs yi

- - - Eklendi - - -

gayet güzel diyorsun yani o zaman sabırsızlıkla bekliyorum 4.04 ıcs yi

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Hadi Rambo görelim seni.

Yüklüyorum şimdi :pc:

- - - Eklendi - - -

Sony Ericsson'un telefonlara destek sunması çok güzel :) İsabetli bir karar ile telefon almanın yararları.

- - - Eklendi - - -

Samsung bile bu kadar destek vermiyor her telefonuna.

- - - Eklendi - - -

Telefonun içinden, yazılım güncellemesi yapıp Android 4.0'a güncellemiştim, görsel açıdan hiçbir değişiklik olmamıştı. Bilgisayardan yaptırdım, görsel bir sürü değişiklik gördüm. Mesela, kilit ekranına koyduğum PIN şifresini girerken OK tuşu sağ alttan sol alta taşınmış böylece sağ elle basılması daha da kolay olmuş.

Vay be :thumbup:

- - - Eklendi - - -

Telefonum çağ atladı :thumbup:

Demekki önceden Android 2 yüklüymüş. Bilgisayardan güncelleyince gerçek Android 4.0.4 oldu :halay3:

PriZm

PriZm

Üye
hiç bir zaman orjinal yazılım kullanmadım o yüzden samsung,sony ericcson,htc alırken beni pek ilgilendirmiyor :D

seninde kısa zamanda sıkılıp custom romlara geçeceğini biliyorum rambo :D

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Benim proda cyanogen yüklü gerçekten çok değişik bir görselliği var daha hoşuma gidiyor ayrıca overclock desteğide var :ehe

PriZm

PriZm

Üye
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Sıkılmam kolay kolay :) Android 2.3'ü bile çok beğenmişken 4 bayağı bi havalı oluyor :cool

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt