kalıntıları+ yüklediğin tüm programları silerBen cyanogen yüklerken recovery moddan wipe data yapmıştım o önceki sürümden kalan kalıntılarımı siliyor?![]()

Telefon şimdi güncellendi. Arc S 4.0.4 oldu yazılımı. Herkese hayırlı olsun.

birdahaki telefonunda görürsün inşallah
Güle güle kullan.Hiçbir zaman göremeyeceğim bir versiyon
- - - Eklendi - - -
Benim yerime öp onu![]()

sorunlar çözüldümü menü geçişlerinde kasma oyunlarda uyumsuzluk varmıTelefon şimdi güncellendi. Arc S 4.0.4 oldu yazılımı. Herkese hayırlı olsun.
gayet güzel diyorsun yani o zaman sabırsızlıkla bekliyorum 4.04 ıcs yiGeçişlerde zaten bir sıkıntı yoktu. Farkeden pek bir şey görmedim ben. Sadece telefonun ayarlar>sistem başlıgı altında yuva diye bir menu daha geldi nedir ne degildir bilmiyorum.
gayet güzel diyorsun yani o zaman sabırsızlıkla bekliyorum 4.04 ıcs yiGeçişlerde zaten bir sıkıntı yoktu. Farkeden pek bir şey görmedim ben. Sadece telefonun ayarlar>sistem başlıgı altında yuva diye bir menu daha geldi nedir ne degildir bilmiyorum.
Hadi Rambo görelim seni.

İsabetli bir karar ile telefon almanın yararları.
sen nighty mi kullanıyorsun yoksa release candidate mi ?Benim proda cyanogen yüklü gerçekten çok değişik bir görselliği var daha hoşuma gidiyor ayrıca overclock desteğide var![]()
RC sürümü 7.0.2 öyle birşeydi
sen nighty mi kullanıyorsun yoksa release candidate mi ?
pardon şimdi fark ettim seninkisi cm7 imişRC sürümü 7.0.2 öyle birşeydi
Rc tabiki 
sen daha yüz tanıma özelliğini denemedin sanırımSıkılmam kolay kolayAndroid 2.3'ü bile çok beğenmişken 4 bayağı bi havalı oluyor
![]()

sen daha yüz tanıma özelliğini denemedin sanırım![]()
Yüz tanıma ICS ilemi geliyor?
sen daha yüz tanıma özelliğini denemedin sanırım![]()