Uygulama Yurtdışı ile whatsapp dan görüşme?

Sponsorlu Bağlantılar

mehmetopuz

mehmetopuz

Üye
    Konu Sahibi
Yurtdışı ile whatsapp dan görüşme?
Soru - 1 ) Yurtdısına yarın bı yakınım gıdecek ve onunla o yurtdısında bende Turkıyede ıken yazısmak ıstıyoruz whatsapp gıbı programlar bu noktada etkılı oluyor mu bılgınız varmı? Veyahutta baska bıldıgınız bır program var mıdır?

Soru - 2 ) Avea kullanan yakınımın ınternet paketı yurtdısında da gecerlı olacak mı?

Soru - 3 ) Yarın gıdecek kendısı herhangı bır sekılde yazısmamız lazım da kendısı ıle yardımcı olursanız cok sevınırım sımdıden cok tesekkur edıyorum hayırlı gunler.

muratbeyim

muratbeyim

Üye
Ben yurtdışındayım, yurtdışı ile whatsapp aracılığıyla sorunsuzca yazışabilir, dosya paylaşımında bulunabilirsiniz. Yazışacağınız kişi android ya da iphone bir cihaz kullanıyorsa "Tango" adlı programı da görüntülü görüşmek için kullanabilirsiniz.

mehmetopuz

mehmetopuz

Üye
    Konu Sahibi
Ben yurtdışındayım, yurtdışı ile whatsapp aracılığıyla sorunsuzca yazışabilir, dosya paylaşımında bulunabilirsiniz. Yazışacağınız kişi android ya da iphone bir cihaz kullanıyorsa "Tango" adlı programı da görüntülü görüşmek için kullanabilirsiniz.

Dıger akrabamın on tarafta kamerası yokta samsung galaxy ace kullanıyor hocam whatsapp de ısımı gorur o zaman desenıze hocam bırde bırseyı soracagım bu yurtdısı kullanımı kapalı ya akrabamın wıfıden yazsa yıne sorun olmaz degıl mı yanı her sekılde yazısılabılıyor ?

esmaa07

Üye
selam beyler size bi şey soraaam yurt dışındaki arkadaşıma attığım mesajlar gitmiyor onunkilerde gelmiyor ama yurtiçi ile konuşabiliyorum neden acaba

cukuleaks

Üye
selam beyler size bi şey soraaam yurt dışındaki arkadaşıma attığım mesajlar gitmiyor onunkilerde gelmiyor ama yurtiçi ile konuşabiliyorum neden acaba
Yurtdışıylada görüşülmesi gerekiyor. Karşıdaki kişi whatsappı silmiş olmasın ?

• Beğen
Tepkiler: esmaa07

esmaa07

Üye
yok ondada aynı sıkıntı var oda yurtdışındaki arkadaşları ile görüşüyo ama bana atamıyor neden acaba

- - - Eklendi - - -

Yurtdışıylada görüşülmesi gerekiyor. Karşıdaki kişi whatsappı silmiş olmasın ?

yok ondada aynı sıkıntı var onun attıklarıda bana gelmiyor

kalbimdesiin

Üye
Siz nimbuzu yukleyin birer nick alin bedava arama bile yaparsin nimbuz arasi nimbuza telefon numaranizi kaydedin ki bedava aramaya acilsin memnun kalirsiniz

HasimSahin

HasimSahin

Üye
Whatsapp'la mümkün.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
sanırım android kullanıyorsun viber ile görüntülü görüşebilirsin arkadaşım ingilteredeki abisiyle görüşüyor iphone ile.

cortex47

cortex47

Üye
viber kullanın. whatsapp'ta sıkıntı yok bende ama, viber genel olarak daha başarılı gibi geldi bana.

SilentOne

SilentOne

Üye
whatsapp da aramada mi var ?

Üst Alt