Ovi Dungeon Hunter

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sonerrap

sonerrap

Üye
    Konu Sahibi
Ovi Dungeon Hunter
ingilizcesi iyi olan biri dungeon hunterin neden oviden kaldırıldıgını gameloftun forumunda sorabilirmi acaba ? parayla aldıgımız şeye ulaşamıyoruz

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
gameloftun forum linkini atarsan ben sorarım kardeşim ben de mağdurum biliyosun

doctorrr

doctorrr

Üye
yeni sürüm koyacaklar heralde

umt07

umt07

Üye
arkadaşlar oyun 2. nesil belle'ler ile uyumsuzdu, oyüzden kaldırılmış olabilir (fp1 de çalışıyordu ama), veya oyunun destek bölümü kapatılınca kaldırılmış olabilir

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
yeni sürüm koyacaklar heralde

bir ayı geçti baba kalkalı. Gameloft kendi sitesindr satıyor hala 5 dolara :@

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar oyun 2. nesil belle'ler ile uyumsuzdu, oyüzden kaldırılmış olabilir (fp1 de çalışıyordu ama), veya oyunun destek bölümü kapatılınca kaldırılmış olabilir

oyunda hiç sorun yoktu belle 2.nesiller için signed yoktu sadece ben satın alıp rahatça oynadım formatta gitti sonra bi baktım kalkmış

doctorrr

doctorrr

Üye

bir ayı geçti baba kalkalı. Gameloft kendi sitesindr satıyor hala 5 dolara :@

- - - Eklendi - - -

oyunda hiç sorun yoktu belle 2.nesiller için signed yoktu sadece ben satın alıp rahatça oynadım formatta gitti sonra bi baktım kalkmış
nokia 3.5 tl ye satıyordu demi :ehe sende hackleyiver artık şunu can :D

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
2.5 tl idi baba. Nasıl hackleyecem bilmiyorum konulara bakıyorum onlarda destan gibi üşenip vazgeçtim kaç kez :zzz:

sonerrap

sonerrap

Üye
    Konu Sahibi

doctorrr

doctorrr

Üye
2.5 tl idi baba. Nasıl hackleyecem bilmiyorum konulara bakıyorum onlarda destan gibi üşenip vazgeçtim kaç kez :zzz:
ver bana :D coderus fp1 hack konusu var ona baktın heralde çokta karışık değil usta iki dakkalık iş :)

aleranol

aleranol

Üye

sen de buna mı takıldın yav? :) tabi alıştın ali abimin basit ve öz açıklamalarına :) ben bi tane bulurmu sana diyecem de :) ben de mobilim.

umt07

umt07

Üye

forumdaki (7) sürümü fp1 gelmeden önce açılmıyordu 701 de açılıyordu, 603 te açılmıyordu, konuları fln açılmıştı, bende açmıştım bir tane yaşayan vardı ayrıca tel modelini 603 yapıncada ovi de yoktu oyun, olsa bende alıcaktım

KxTR79

KxTR79

Üye
abi ben ne zaman hacklediydem telefon hep kafayı yedi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...