Nimbuzz Arama Kullanamıyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
XperiaArcS

XperiaArcS

Üye
    Konu Sahibi
Nimbuzz Arama Kullanamıyorum.
Arkadaşlar telefonum 6220c, hattım turkcell. Nimbuzz'un ücretsiz arama servisini kullanamıyorum. Telefonum mu desteklemiyor operatörüm mü? Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler :)

0yLesineBiri

0yLesineBiri

Üye
nimbuzz out kredi satın almazsan arama yapamazsın . Normal cellular arama yapmak içinde hattında lira yüklü olmalı . Msn vs gibi uygulamaları aramak için 3g veya wifi üzerinden aramalısın

XperiaArcS

XperiaArcS

Üye
    Konu Sahibi
Msn vs uygulamaları değil de direk Nimbuzz'dan Nimbuzz'a arama yapmak istiyorum. Nimbuzz arası aramalarda kredi gerekmiyor olmalı ama ne ben başkasını arayabiliyorum, ne de başkası beni?

kerim5534

kerim5534

Üye
Hattinla alakalı turkcell de arama yapamiyoz nimbuzda

kadem115

kadem115

Üye
Arkadaşlar telefonum 6220c, hattım turkcell. Nimbuzz'un ücretsiz arama servisini kullanamıyorum. Telefonum mu desteklemiyor operatörüm mü? Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler :)

cihazın 3g desteklımı eger desteklıyorsa arama yapmak ıstedıgın kısının cıhazı 3 g li degıldır ben konusuyordum ama sadece karsı tarafta 3g desteklı cıhazlarla konusabılırsın

XperiaArcS

XperiaArcS

Üye
    Konu Sahibi
Hattinla alakalı turkcell de arama yapamiyoz nimbuzda

Büyük ihtimalle hattımdan dolayı yapamıyorum, çünkü avealı arkadaşlarım bu şekilde konuşabiliyorlar. Peki turkcell ne zaman bu uygulamayı destekler bir fikri olan var mı?

- - - Eklendi - - -

cihazın 3g desteklımı eger desteklıyorsa arama yapmak ıstedıgın kısının cıhazı 3 g li degıldır ben konusuyordum ama sadece karsı tarafta 3g desteklı cıhazlarla konusabılırsın

Evet 2 taraf da 3g destekli :)

kadem115

kadem115

Üye
Büyük ihtimalle hattımdan dolayı yapamıyorum, çünkü avealı arkadaşlarım bu şekilde konuşabiliyorlar. Peki turkcell ne zaman bu uygulamayı destekler bir fikri olan var mı?

- - - Eklendi - - -

Evet 2 taraf da 3g destekli :)
o arama yaptığın esnada belki karsı tarafta 3 g çekmiyodur bi ihtimal sadece

bayon

Üye
iyi de ben edge üzerinden de konuşabiliyorum 3g kapalı olduğu olduğu halde bence karşı tarafın telefonu nimbuzz out desteklemiyodur

place3461

place3461

Üye
telefonuna jar program değilde sis yada sisx li olan programı kurmalısın eğer kurduğunda ara seçeneğini görüyorsan bu iyiye işaret ancak tam olarak sadece bur yeterli değil bu konuşma hizmetini sağlayan sisteme voip diyorlar eğer bu özelliği de telefonun desteklemiyorsa hiçbir şey yapamazsin. Bu arada hiçbir yere kayıt felan olmana gerek yok ücreti internet paketinden kesiliyor..

XperiaArcS

XperiaArcS

Üye
    Konu Sahibi
telefonuna jar program değilde sis yada sisx li olan programı kurmalısın eğer kurduğunda ara seçeneğini görüyorsan bu iyiye işaret ancak tam olarak sadece bur yeterli değil bu konuşma hizmetini sağlayan sisteme voip diyorlar eğer bu özelliği de telefonun desteklemiyorsa hiçbir şey yapamazsin. Bu arada hiçbir yere kayıt felan olmana gerek yok ücreti internet paketinden kesiliyor..

Telefonuma nokia marketten sis programı kurdum. Telefonum destekliyor mu bilmiyorum, bunu soruyorum işte, telefon mu desteklemiyor turkcell mi, kesin bilgisi olan arkadaş yok mu :)

place3461

place3461

Üye
Telefonuma nokia marketten sis programı kurdum. Telefonum destekliyor mu bilmiyorum, bunu soruyorum işte, telefon mu desteklemiyor turkcell mi, kesin bilgisi olan arkadaş yok mu :)

ninbuzün orjinal sitesi var oradan indir oradan telefonuna uygun olanı indirebilirsin..Sen bu alttaki siteye git telefon modelini tanımissa ismi çıkar çıkmıyorsa listeden telefonunu seç..bu arada üstte dediklerimide unutma.voip özelliği her telefonda yok..

get.nimbuzz.com

XperiaArcS

XperiaArcS

Üye
    Konu Sahibi
ninbuzün orjinal sitesi var oradan indir oradan telefonuna uygun olanı indirebilirsin..Sen bu alttaki siteye git telefon modelini tanımissa ismi çıkar çıkmıyorsa listeden telefonunu seç..bu arada üstte dediklerimide unutma.voip özelliği her telefonda yok..

get.nimbuzz.com

Zaten ilk buradan indirdim, olmayınca bir de ovi'den indireyim dedim yine olmadı.

Avea hat ile E72 ve 5230 da arama yapılabiliyor. Ben turkcell hat ile 6220c de yapamıyorum, telefonların işletim sistemi aynı olduğuna göre benim telefonum da arayabilir diye düşünüyorum.

Peki voip olup olmadığını nasıl öğrenebilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt