Tema düzenleyeceğim yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SheFy

SheFy

Üye
    Konu Sahibi
Tema düzenleyeceğim yardım
arkadaslar ben bi temanin bi kac yerini begenmedim klavye rengini ve arka plan resmini bunu nasil kendi istedigim gibi düzenleyebilirim. Carbide ui 4.3 te tema editleme var mıdır

SheFy

SheFy

Üye
    Konu Sahibi
baska bi yolu yok mu editlemenin cok hosuma gitti editlemem lazim programi yok mu editlemek icin

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
baska bi yolu yok mu editlemenin cok hosuma gitti editlemem lazim programi yok mu editlemek icin

Videoda anlatımını yaptım izlerseniz sizde kolay yaparsınız Siscontent ile :oke:

SheFy

SheFy

Üye
    Konu Sahibi
yani editlenebiliyor oylemi :)

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
yani editlenebiliyor oylemi :)

Kısmende olsa evet arkadaşım Temalar bölümünde payaşılmıştı icon değiştirmede var ama temada siscontent ile yazı reklerini ve belli temel şeyleri değiştirebilirsin yoksa klavye tuşları şu renk olsun şekli böle olsun diyorsan çok zor.

Örnek :

SheFy

SheFy

Üye
    Konu Sahibi
klavye cok onemli. tema basit kendi ikonlari yok zaten ben acik mavi agirlikli yapacagim zaten. bi de temanin arka plan resmini degistirecegim. siscontets linkini verebilir misin mobilim aramam biraz zor oluyorda. yardim ettigin icin tesekkur ederum :)

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
nopapeny

nopapeny

Üye
nextman. Bahsettiğin programı daha dün kurdum bu gün bi theme ayarladım kurcalaya kurcalaya yalnız örneğin nokia'anın evolve themasının arka fonu siyah ya onu beyaz yaptım ancak ikinci menu yani iç menulerde bu arka fon grimsi bir renk almakta onu da normal ana akrandaki gibi beyaz nasıl yapabilirim ?

- - - Eklendi - - -

ya bu carbide ui 4.3 de theme yaptım ancak telefon kurarken sertifika hatası vermekte sebebi ne olabilir ki ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt