En İyi Symbian Tarayıcısı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
En İyi Symbian Tarayıcısı
Arkadaşlar bir süredir forumda bu konuşuluyor. Ben de bütün tarayıcıları test edip kullanmış biri olarak sizlere biraz tarayıcıları tanıtacağım.
1. Opera Next
Arkadaşlar operanın mini versiyonunun en son çıkanıdır. Mobilden de stabil ve daha hızlı. Büyük sayfaları takılmadan açabiliyor. Ucwebin açamadığı büyük sayfaları açabiliyor.
Opera mobilin de açtığı büyük sayfalarda mobil takılırken next de sadece küçük bir tepki gecikmesine, fps düşüşüne rastladım. Fakat mobil donuyordu.
Link: www.maxicep.com/symbian-3-web-browser-web-tarayicilar/opera-software-opera-mini-next-v7-00-28965-s60v3-s-1-s-3-signed-resmi-turkce-3-608732.html#post4763578

2.Opera Mobil
Büyük sayfaları açmada next kadar hızlı ve başarılı olmasa da ayarlar da mobil-desktop seçeneği ile en uzun süre kullandığım tarayıcı. Aynı zamanda html5 desteğini de bize sunmuş durumda
Next ile tanışana kadar hastasıydım.
Ucweb kadar hızlı olmasa da turbosu iyi iş görüyor.

3.1. Opera mini
hepiniz sevdiği hızlı tarayıcı. Opera next in bazı özellikleri kısarsak mini yi elde ederiz. Büyük sayfaları açarken gerçekten zorlanıyor.

3.2.noss_bar`ın firefoxu
Namı değer modifiye opera mini. Çok güzel bir arayüze kavuşmuş da olsa yine de küçültülmüş ikonları ve mininin yapabildiklerini yapmasıyla mininin altında. Arayüzü önemli derseniz kesinlikle 1 numara.

3.3. Oupeng (opera mini)
Eveet bu da yeni gördüğüm opera. Aslında çok övülmüştü hız felan ama ben çok bir fark bulamadım bildiğimiz opera mini. Hatta eksileri bile var. Örn bazı yerlerde arama çubuğunda falan bilinmeyen simge kutu çıkıyor ve bu da hiç hoş birşey değil .

4.Ucweb
Gördüğüm en hızlı tarayıcı ancak normal sayfalarda bile sayfa düzeni allak bullak oluyor. Çoğu büyük sayfayı ya açamıyor yada açamadan çıkıyor. Hatta flaş öğelerini de göstermiyor.
Ne yazık sadece face de kullanılabilir.

5.1. Mini Browser PLUS 4.0
Bütün tarayıcılar arasında gerek arayüzü, gerek sayfa açma hızı gerekse büyük sayfalardaki yetersizliği ile son sırayı orjinal tarayıcımızla paylaşıyor.

5.2. Kendi tarayıcımız (opera)
Açıklamaya gerek yok minibrowser ile aralarında az fark var.

Evet arkadaşlar karar size kalmış. Umarım bu işlerle uğraşamayan veya kafası karışık olan arkadaşlara yardımcı olmuşumdur. Konuyu sürekli güncel tutmaya çalışacağım. Tarayıcı ile ilgili sorunlarınıza yardım edebilirim.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan ve Mad EagLe

man20

man20

Üye
tatlım çok güzel açıklamışsın ve çok aydınlatıcı oldu. eline sağlık :)

slant1111

slant1111

Üye
Ucweb in bzm tarayıcıdan ve miniden kötü olduğunu düşünüyorum.tmm biraz hzlı tarayabilr ama bzm tarayıcımz flash objeleri açablyor onuda göz önünde bulundurmak lazm.yine de tesekkürler :oke:

- - - Eklendi - - -

ucweb sayfayı çok küçük boyutlara indirdiği için hzlı gbi görünüyor :oke:

KxTR79

KxTR79

Üye
kendi tarayıcımız operamı? o s40 lar için öyle

doctorrr

doctorrr

Üye
teşkür hacım opera next du bi bakayım :D

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
tarayıcımızı versiyonuna bakarsan eğer.
Sanırım ucwebin yerini değiştireceğim. Flaş objeler aklımdan çıkmıştı. Ama bizim tarayıcıya kesinlikle hız farkı atıyor.

tempestshine

tempestshine

Üye
aynen mini browser berbat.uc browser favorim ;)

doctorrr

doctorrr

Üye
ben opera mobile kullanıyorum dehşet bişey hiç bi kez bile teklemedi atmadı falan güzel yani :)

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
teklemez atmaz ama donar veya kasar.yani tekler. Bu arada oupeng maxicepi bile desktop da açamıyor. Yarısını bile yükleyemedi ve aynı zamanda tonlarca tanımlanamayan karakter var. Ama yinede hızda büyük bir fark göremedim. Bizim tarayıcıdan ve minibeowserden de iyi. Bu gece listeyi tekrar düzenleyeceğim.

tempestshine

tempestshine

Üye
opera next harika ya.şu an ondan giriyorum.en ufak kasma yok

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
aynı şekilde mobilde bile kasıyodu hem ofw de hem cfw de şimdi next il 0 neyse ben de şu mesajımı düzenlimde daha doğru olsun.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
arkadaşlar next'in linkini verebilirmisiniz

jdmsaint

jdmsaint

Üye
next nezaman çıktı yavv

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
linkler eklenmiştir

seyfipasa

seyfipasa

Üye
teşekkürler :)

- - - Eklendi - - -

nexte flash player yok sanırım wideoları kendi tarayıcısına yönlendiriyor.s

pRime.

pRime.

Üye
Opera mobile tam kapsamlı bir tarayıcı. Veri sıkıştırmayı turbo dışında kullanmadığı için daha yavaş çalışabilir ayrıca bu karşılaştırma pek doğru olmamış. Opera mobile, nokia web ve mini browser gibi kapsamlı tarayıcılar ayrı, opera mini, uc web gibi sıkıştırma kullanan tarayıcılar ayrı karşılaştırılmalı.

tempestshine

tempestshine

Üye
teşekkürler :)

- - - Eklendi - - -

nexte flash player yok sanırım wideoları kendi tarayıcısına yönlendiriyor.s

evet nextte flash player yok.ayrıca nextte videolara basınca hiç açılmıyor.sayfa öylece kalıyor.o sorunu çözemedim :hmmm

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
opera mini 7 çıktı ve next e bin basıyo bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt