Telefon Brick Oldu Acil Yardım!

Sponsorlu Bağlantılar

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Brick Oldu Acil Yardım!
Arkadaşlar telefonuma recovery moddan custom rom yükledim yükleme tamam dedi Sonra yeniden başlatma komutu verdim sony ericsson yazısı geliyor ve öyle kalıyor acil yardımlarınızı bekliyorum :ağlarım:

klongs

klongs

Üye
recovery moda gir wipe data wipe cache yap

SHS

SHS

Üye
düzeldi mi yani?

mancukya

Üye
Brick olmamiski zaten aleti rom yüklemede sorun olmus download mod yada recoveryden yapilacak sekilde bir ariza

legolas29

legolas29

Üye
Rom yuklerken ozellikle de yeni iseniz bu iste talimatlari harfiyen yerine getirin bnun icin de iyi bir anlatimli konu bulun...

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
    Konu Sahibi
rom bulmuştum recovery moddan yükledim sonra yeniden açılırken sony ericsson yazısında kalıyodu bataryayı çıkarıp taktım kapalı halde usb ile bağladım firmware attım açıldı bende pek bilmiyom brick oldu sanmıştım :D

HaqperesT

HaqperesT

Üye
Adamı brick etme
Adimlarina dikkat edip yukle :D
Neyse gecmis olsun ter mer dokmussun simdi :kop2:

calypso16

calypso16

Üye
ya bir arkadaş xda'dan bir bilgisayardan yapılan bir ayar vermişti unuttum arıyorum o programı

- - - Eklendi - - -

brick olan telefonu anında açıyordu hatta videolu anlatımı vardı

klongs

klongs

Üye
guitarist boy paylasmisti noldu tel brick mi oldu

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
    Konu Sahibi
benim tel düzeldi artık öğrendim custom rom atmayı :)

serrrdar

Üye
dostum telefon kapalı ikin nasıl usb den baglanıp firmware attın bi anlatsan bende aynı durumdayım ama pc de telefonu görmüyorum eger detaylı anlatırsan cok yardımcı olacaksın şimdiden sagol

bozkurt_365

Üye
arkadaşlar telefonun brick olduğunu nasıl anlıcaz yani telefon nasıl bi hal alıyor alışkın olduğumuz halden farklı bişey mi oluyor telefonda yardımcı olursanız memnun olurum teşekkürler

taylan08

Üye
orjinal rom kur flashtool dan sıkıntın çözülsün

aleranol

aleranol

Üye
Telefon pili takınca tepki vermez. Şarj olduğu anlaşılmaz. Download yada recovery e girmez. Usb tanımaz. Bu hard brick. Soft brick te sadece telefon açılmaz.

Takipçi Satın Al

Üst Alt