Laptop önerisi 1100 tl ye kadar?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Polymath

Polymath

Üye
    Konu Sahibi
Laptop önerisi 1100 tl ye kadar?
Laptop önerisi 1100 tl ye kadar? MArka takıntım yok. 1100 tl ye kadar 2 3 sene goturebılecek agırlıklı olarak ınternet kullanımı ıcın onerebılecegınız laptoplar nelerdır? Yardımlarınızı bekliyorum

Aklımda bu var sizce nasıl ?

astoncon

Üye
Bu modelin ekran kartı da çok iyi olduğundan oyun da kaldırır.fiyatı da bence çok çok uygun.bi bak derim

goldonfreeman

goldonfreeman

Üye
1100 tlye saturnden i5 işlemci almısdım oyun oynamak ıcın bı battelfiled3 de endusuk ayarda oynadım orta ayarda kasdı codmw3 sıkıntı cıkmadı
suna bı bak i5 işlemci hem güzel
1200 ama sen bılırsın yınede

Polymath

Polymath

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Bayan Kuzenime alacağım kendine değil. Oda internet ağırlıklı kullanacak. Oyüzden Freedos düşünmüyorum. Çünkü birde onunla uğraşmak istemıyoruz. İşletim sistemi içinde olmalı. Bunu yazmayı unutmuşum :) kusura bakmayın

goldonfreeman

goldonfreeman

Üye
ben aldıgımda windows7 basıc yukluydu 1200 tlye cıkarsan i5 alabılırsıniz sıze kalmıs 1100 tl i3 olsun dersenız tercıh sızın

astoncon

Üye
e 20 liraya yükletirsin bişi olmazki boşuna işletim sistemine para verme bence :)

Polymath

Polymath

Üye
    Konu Sahibi
e 20 liraya yükletirsin bişi olmazki boşuna işletim sistemine para verme bence :)

Kardeşim ARtık laptoplarda Recovery oldugu ıcın pc ye format atmak kolay. Kuzenım bayan oldugu ıcın freedoss işletım sıstemıyle ugrasamaz

15097

15097

Üye
asus mu alıcaksın :hmmm

orkunakbal

orkunakbal

Üye

Bu laptop çok ucuz ve özellikleri fiyatına göre mükemmel.Oyunlarda medium ayar için idealdir :oke:

Polymath

Polymath

Üye
    Konu Sahibi
TEknosa bazı indirimli ürünelr hariç Türkiye'nin en pahalısı. Napalım indirimi kaçırdık ozaman :)

astoncon

Üye
Almayı dusunuyordum evet. 1100 tl den 1300 küsüre çıktı. İndirimi kalktı Vatanda:S
madem 1300e cıktı ve freedos olmayacak o zaman bunu atvsiye ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...