Cokk Acil Olduqu Icin Buraya Aciyorum .! / Lutfen Yardimm ..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
Cokk Acil Olduqu Icin Buraya Aciyorum .! / Lutfen Yardimm ..
Arkadaslar Dunen Fransa'Dan IPhone 4 Geldi .. Ama Telefonda Kart Yok ..

Sim Kart Takincada Sim Kilitli Diyor .. Kisacasi Unlock Yapmam Lazim .. Unlock Yapmam Icinde Telin Acik Olmasi Lazimm ..

ITunes'A Baqliyorum, Ama Tel Kapali Olduqu Icin ITunes'Tan Birsey Yapamiyorum .. Telefon Sadece Acil Arama Icin

Kullanilabiliyorr .. Ne Yapmam Lazim .. Yarin Aksama Teli Vermem Lazimm .! Acil Yardim Lutfenn ..

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
telefoncuya götür o yapsın

- - - Eklendi - - -

aa sizin oralarda yapan var mıdır bilmem (belçikada mı yaşıyodun?)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
bildiğim kadarıyla Avrupa'da bu sorunu halletmek çok kolay. Herhangi bir telefonacu halledecektir.↲

- - - Eklendi - - -

ayrıca ne olursa olsun konuyu buraya açmamalıydın. Cep telefonları genel bölümünde daha çok cevap alman da cabası. :oke:

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
Evet .. Ya Hayir Burda Yasak Arkadaslar Telefonculara Polisler Cok Uqrar .. Cunku Cok Calinti Olarak Getirilen Telefonlar Var ..

Bende Yapabilirim, Az Cok Bilqim Var JB Ve Unlock Hakkinda .. Ne Yapabilirim Sadece Fikir Istiyorum ..

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Evet .. Ya Hayir Burda Yasak Arkadaslar Telefonculara Polisler Cok Uqrar .. Cunku Cok Calinti Olarak Getirilen Telefonlar Var ..

Bende Yapabilirim, Az Cok Bilqim Var JB Ve Unlock Hakkinda .. Ne Yapabilirim Sadece Fikir Istiyorum ..

:hmmm

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
Lutfen Arkadaslar .. Acil Bir Durumm .!

- - - Eklendi - - -

Koskoca Forumda Yardim Edecek Birileri Yok Mu Yanee .?!

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi

unlock hakkında bilgim yok :(

Bu Bolumde Bu Tur Islerden Anlayan Arkadaslar Var .. Burayi 51 Kisi Okuyor .. Ama Kimse Cevap Yazmiyor ..

Neyse Madem Yardimci Olacak Yok, Konuyu Silsin Lutfen Mod Arkadaslar ..

Cok Saqol Pondusss Kardesim ..

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
başlık net bir şey belirtmediği için giren çok olmuş :ehe cep telefonları genel bölümüne de bi konu aç. Sanırım daha faydalı olur

• Beğen
Tepkiler: Mazlum Somer
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
başlık net bir şey belirtmediği için giren çok olmuş :ehe cep telefonları genel bölümüne de bi konu aç. Sanırım daha faydalı olur

Herkesin Telefon Bolumunde IPhone Yaziyor .. :) Ama Bu Isleri Bilen Yok .. Ne Isse Artik .. :)

Yok Kardesim Acmiyim .. Saqolasin ..

emreilhans

emreilhans

Üye
Ayarlar genel hakkinda kismindan modeli soyler misin? Ornegin mc603zp gibi bisey yazar.

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
Model ; A1332 EMC 380B

- - - Eklendi - - -

Model ; A1332 EMC 380B

Ama Bunu Ayarlar Kismina Bakarak Yazmadim .. Cunku Telefon Sadece Acil Arama Ekraninda Kaliyor .. Acilmiyor ..

Arkasinda Yaziyor Buu .?

emreilhans

emreilhans

Üye
Yanlis seyler dostum bunlar degil. Modele bak model yazar mc ile baslar iyi incele.

• Beğen
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
Diyorum Ya, Telefon Acilmiyorki Girip Bakayimm .. Bunlar Arkasinda Yazanlar ..

Telefon Sadece Sim Kart Unlock Diyor Ve Orda Kaliyor .. Yane Acil Arama Ekraninda .. Ama Dunen ITunes'Tan Guncellemistim ..

Sanirim Son Surum .. Baska Yolu Yok Mudur Kardesim Ya .? Aksam Vermem Gerek Teli .? :(

emreilhans

emreilhans

Üye
Arkasinda modelde yazar iste. Ah bi baksan iyice biseyler yapariz. Simi taktiginda ne diyor? Valla simkilitlilerde tepki vermiyor diye biliyorum.

Not: Sim kilitli kullanmadim.

• Beğen
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
Yardimlarin Icin Cok Tesekkurler Kardesim .. Ama Koskoca Forumda Acil Yardima Ihtiyacim Var Diye ..

Sadece 9 Cevap Yazilmis ( Kendikilerimi Saymiyorum ) IPhone'U Verdim Gitti Burdan Cevap Gelmeyince ..

Bu Konuyuda Lutfen Mod Arkadaslar Silerse Sevinirimm .. Birdahada Yardima Ihtiyacim Olursa Konu Acmam .. :nono::nono:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...