Is ona kalsa htc titan2 de 16mp kamera var ama kullanilan islemci snapdragon s2 12mp kamerayi destekliyor.

lumia 900 e çivi çakmak için kullanılan çekiçin ucu plastik ve fayanslar için kullanılıyor o videoya bakılarak lumia 900 en sağlam telefon demek çok saçma
Lumia 900 le çivi çakıyor adam sonra da açıp konuşuyor ona ne diyicen Mehmet ? Çivide mi oyuncak bi git Allah aşkına ya.. 252 ppi dan sonra bi pipiye yaramaz ! Ekran ı verdiği görüntüye göre test etmişler en iyi 900 çıkmış
ben saglam degil demiyorum en saglam degil gakaxy s2 xperia s re saglam zaten hepsinin cami ayni
sanmam. Çünkü çıkışı kamerayı kontrol edebilecek özelliğe sahip değildir. Eğer öyle olsa zaten telefona kamera koymaya gerek kalmazdı. Benim merak ettiğim şey acaba önümüzdeki yıl çıkan aletlerde de hala 8mp kullanırlarmı?![]()

kasa olarak evet en sağlam s2 nin neresi sağlam bildiğin plastik
sanmam. Çünkü çıkışı kamerayı kontrol edebilecek özelliğe sahip değildir. Eğer öyle olsa zaten telefona kamera koymaya gerek kalmazdı. Benim merak ettiğim şey acaba önümüzdeki yıl çıkan aletlerde de hala 8mp kullanırlarmı?![]()
14 MP'e kadar gelirler bence daha gitmezler yoksa kamera üreticileri dava açarlar telefonlar yüzünden kamera satamıyoruz diye![]()
- - - Eklendi - - -
gorilla glass var lumia 900 kadar olmasada yinede çok sağlam cihaz 100cm felan yüksekten bırakılınca bile çok bir hasar almıyor...
sadece camdan bahsetmiyoruz genel kasayı diyoruz. Ayrıca otg ile kamera ne alaka?

güzel konu olmuş![]()

Yanlış var, en çok multimedya seçeneğine sahip cep telefonu artık 808'dir.
he he değil, nokia 808 pureview.![]()
anlamıyo Serdar. Sen de he de geç 
anlamıyo Serdar. Sen de he de geç
![]()

işte forum olduğu için en anlamayana bile güzel bir dilde anlatmak gerektiğini düşünüyorum Furkan.![]()