En'ler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Admin
lumia 900 e çivi çakmak için kullanılan çekiçin ucu plastik ve fayanslar için kullanılıyor o videoya bakılarak lumia 900 en sağlam telefon demek çok saçma

Adam lumia900 un ekraniyla tahtaya civi cakti hala bahane bulmaya calisiyorsunuz. Plastik takoz da olsa adam civiyle ekrana darbeyi veriyor. :oke:

MoonLife01

MoonLife01

Üye
evet topragim bilgilerin cogu yanlis

klongs

klongs

Üye

Adam lumia900 un ekraniyla tahtaya civi cakti hala bahane bulmaya calisiyorsunuz. Plastik takoz da olsa adam civiyle ekrana darbeyi veriyor. :oke:

galaxy s2 de çekiçi bırakıyor bir şey olmuyor:oke:
[video=youtube;eCTDXjbFzoY]http://www.youtube.com/watch?v=eCTDXjbFzoY[/video]

papakudioflu

papakudioflu

Admin

Buyrun buda gunes altindaki ekran gorunurlugu.

aleranol

aleranol

Üye
Moknlife sen kafayı xperia ile bozmuşun ama dikkatini çekerim en iyi ekran tüm testlere göre lumiada ppi a bakarak konuşman bişeyi değiştirmez sanki 250 üzerini görüyon da :)

- - - Eklendi - - -

Moknlife sen kafayı xperia ile bozmuşun ama dikkatini çekerim en iyi ekran tüm testlere göre lumiada ppi a bakarak konuşman bişeyi değiştirmez sanki 250 üzerini görüyon da :)

MoonLife01

MoonLife01

Üye
n8deki ozelliklerin aynisi xperia neo v dede var

aleranol

aleranol

Üye
lumia 900 e çivi çakmak için kullanılan çekiçin ucu plastik ve fayanslar için kullanılıyor o videoya bakılarak lumia 900 en sağlam telefon demek çok saçma
dikkatini çekerim çiviye lumiayla vurarak tahtaya çakıyor.

- - - Eklendi - - -

dikkatini çekerim çiviye lumiayla vurarak tahtaya çakıyor.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
nokia clearback kullanıyor zaten güneş altında lumia kötü diyen yok ve bunun dayanıklılıkla alakasıda yok

E sen ekrani neye gore karsilastiriyorsun ppi degerine gore deme insan gozu 252ppi degerinden yuksegini algilayamaz uzun kullanimlarda goze de zarari var. Bu yuzden apple kullandigi ekranlarda ppi degerini dusurmek icin calisma yapiyor.

doctorrr

doctorrr

Üye
bırakın ya işte adamlar çivi çakmış lumiayla varmı ötesi yok efendim çivi şöyledi onu öyle yaptı bunu böyle yaptı neyin kafasındasınız siz :nono:

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Bilgilerde yanlışlık var olmayanların çoğu da tartışmaya açık.Ayrıca en iyi multimedya telefonunun N8 olması imkansız şu anlık en iyi multimedya telefonu tartışmasız 808.Nasıl N8 denilmiş anlayamıyorum.Büyük ihtimalle her telefonun fanını mutlu edebilmek ve tartışmaları engellemek için bazı gerçekler yok sayılmış.

aleranol

aleranol

Üye
Adamlar hala s2 diyo yav :kop2: ona bakılırsa ben de arada c7 min ekranına sinirlenip yumruk atıyorum donunca ama hiçbir sorun yok. NO PROBLEM. Şimdi sen vurunca ne olacak gibi birşey de dersiniz ama babam telefonu sinirlenip dolaba gömmüştü yine bişey olmamıştı al sana test. Lumianın kasa yapısını eğer ayrı tılı olatak incelerseniz kuvvet dayanıklılık vs. çok dayanıklı bir şekli var.
n8deki ozelliklerin aynisi xperia neo v dede var
çok mantıksız birşey yazmışsın kim sana n8 iyi dedi ki?

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
çiviyi lumia 900 le çakıyor sonuna kadar izle

- - - Eklendi - - -

Bilgilerde yanlışlık var olmayanların çoğu da tartışmaya açık.Ayrıca en iyi multimedya telefonunun N8 olması imkansız şu anlık en iyi multimedya telefonu tartışmasız 808.Nasıl N8 denilmiş anlayamıyorum.Büyük ihtimalle her telefonun fanını mutlu edebilmek ve tartışmaları engellemek için bazı gerçekler yok sayılmış.
ben kendimden yazmadım koçum mutlu etmek istesem androıdcıyım andoidi mutlu ederdim ben dünya geneli istatiklerine göre araştırdım

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Mevcut cihazlara gore bir degerlendirme yapilmis 808 henuz piyasaya surulmemis bir cihaz. Tabi ki 808 ciktiktan sonra rakipsiz bir multimedya cihaz olacagi kesin. Hatta Nokiadan bile bu cihazi gecebilecek bir multimedya cihazi gelmeyebilir. Zaten diger markalar kullandiklari sistemler nedeniyle boyle bir cihaz cikaramazlar.

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Adamlar hala s2 diyo yav :kop2: ona bakılırsa ben de arada c7 min ekranına sinirlenip yumruk atıyorum donunca ama hiçbir sorun yok. NO PROBLEM. Şimdi sen vurunca ne olacak gibi birşey de dersiniz ama babam telefonu sinirlenip dolaba gömmüştü yine bişey olmamıştı al sana test. Lumianın kasa yapısını eğer ayrı tılı olatak incelerseniz kuvvet dayanıklılık vs. çok dayanıklı bir şekli var. çok mantıksız birşey yazmışsın kim sana n8 iyi dedi ki?

Konuyu okumuyon herhalde n8 multimedya telefonu demiste arkadasim neye dayanarak soylemis acana

aleranol

aleranol

Üye
Konuya baktıysan yanlışlarını düzelt en iyi multimedya telefonu: 808en iyi ekran: lumia 900 (tartışmasız)en iyi işlemci:s3 veya one x veya one s in dir. Sanırım son çıkan haberleri ve en iyi telefonları takip etmiyorsun. Konundan çıkan sonuç:dün gece iyi içmişsin :)

- - - Eklendi - - -

Konuya baktıysan yanlışlarını düzelt en iyi multimedya telefonu: 808en iyi ekran: lumia 900 (tartışmasız)en iyi işlemci:s3 veya one x veya one s in dir. Sanırım son çıkan haberleri ve en iyi telefonları takip etmiyorsun. Konundan çıkan sonuç:dün gece iyi içmişsin :)

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
motorola defy aklıma yattı internet ön planda olduğu için

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Mevcut cihazlara gore bir degerlendirme yapilmis 808 henuz piyasaya surulmemis bir cihaz. Tabi ki 808 ciktiktan sonra rakipsiz bir multimedya cihaz olacagi kesin. Hatta Nokiadan bile bu cihazi gecebilecek bir multimedya cihazi gelmeyebilir. Zaten diger markalar kullandiklari sistemler nedeniyle boyle bir cihaz cikaramazlar.

Hocam o zaman en iyi kamera 808 denilemez böyle bir sorun da var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt