Yüksek fiyatta telefon önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Catastropher-53

Üye
    Konu Sahibi
Yüksek fiyatta telefon önerisi
Arkadaşlar şuan kafam çok karışık telefonlar okadar güzelki hangisini seçiceğimi şaşırdım kafamdaki telefonlar şöyle

1-HTC Sensation XL
2-HTC Sensation XE
3-Galaxy S2

Fakat galaxy'nin şekli şemali hoşuma gitmiyor,ben telefonda oyun oynarım,üzik dinlerim,internet performansıda önemli benim için ve telefonun şeklide benim limitim 1000 TL civarı,telefonu yurtdışından getirtmeyi planlıyorum,İngiltereden sizce benim için - leri + ları nolur eer böyle bir imkanınız olsa getittirirmisiniz birde bu fiyatada Galaxy S3 gettirme imkanımız olabilirmi,yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

forever1907+

Üye
s3 1600-1700 den aşağı zorda senin verdiğin 3ünü de 1000tl ye rahat getirirsin önemli olan senin hangisine daha çok ısındığın bu arada bence xe al

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
bunlar yüksek değilki galaxy s3 alda bari yüksek denilecek birşey

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Bunlar içinden ben olsam 1 numaralıyı alırdım :)( 1-HTC Sensation XL)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Yurtdisindan bu saaten sonra bu cihazlarin hicbirisini getirtmezdim. Htc one- x nokia lumia900 iphone 4s soyledigin rakama yakin bulabilecegin telefonlar. Bunlari arastir bence.

Catastropher-53

Üye
    Konu Sahibi
Biyerden para gelicel yurtdışı olarak 1000 lirayı aşmam mümkün değil,bir ablamız var hostes o getiricek hemen hemen her ülkeye uçuyor sizce nerde ucuz olur ve 1 ay falan beklemem lazım kendi pasaportuna kaydettiricek 2 sene dolması için 1 ay lazım

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Xperia S bakmanı tavsiye ederim

tempestshine

tempestshine

Üye
illa üçü arasından dersen galaxy s2

aleranol

aleranol

Üye
bence sensarion xe güzel. Arkadaşımda var. Ancak yurtdışından ise lumia 900 veya htc one x e bakmanı tavsiye ederim

Astrosman

Astrosman

Üye
Galaxy note al. Kocaman ekran + müthiş internet keyfi :pro:

Catastropher-53

Üye
    Konu Sahibi
note çok büyük yaaa cepte taşıyamam :) lumia'yı birtürlü araştıramadım ne özelliği var bukadar çok merak ediyorum,herkesin dilinde

Metalnemre777

Metalnemre777

Üye
galaxy s3 olur.iphone 4s,htc xe mütiş telefon.bide lg optimuslara bak tipi kötü olur ama donanım olarak daha iyi.

klongs

klongs

Üye
arayüz olarak var ama donanım olarak yok :oke:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
note çok büyük yaaa cepte taşıyamam :) lumia'yı birtürlü araştıramadım ne özelliği var bukadar çok merak ediyorum,herkesin dilinde

şekli önemli diyorsan yukarda saydıklarını da çok rahat yapabilen lumia 800 ü getirt 900 1200 e falan gelir sanırım 4.3" ekranı var ve gün ışığında en iyi görüntüyü veriyor oyuna gelince marketi yeni ama yeni oyun gelene kadar sana yeter. Wp için microsoft bütün oyun firmalarıyla anlaştı ve yeni oyunlar wp için de çıkacak eskilerde wp için yazılıyor

- - - Eklendi - - -

arayüz olarak var ama donanım olarak yok :oke:

elindeki sömürücü gibi ihtiyacı yok da ondan ciğerim sen rahat ol emin ol aynı performansı veriyor oyunlarda ;) Pek bir özelliği yokmuş şeyimle güldüm tövbe ya

Catastropher-53

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy s3 cidden hoşuma gitti fakat bu fiyatlara gelirmi orası meşhul,onun dışında xe'de hoş telefon cidden kafam çok karışık napcam bilmiyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...