Telefon Öneri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aeTunga

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Öneri
Arkadaşlar 2000TL bütçem var birkaç telefon arasında kaldım kendi düşündüğüm + ve - ler ile söleyeyim
* Samsung Galaxy NOTE N7000
* HTC Sensation XE
* HTC Sensation XL
* Samsung Galaxy S II
* HTC Sensation

bunların dışında telefon önerisi olarakda olabilir istediğim standartları yazayım hemen;
Kamera:8 Mp
Ekran Genişliği:4,3 Üzeri(4,3-4,7-5-5,3)
İşlemci Hızı:Çift Çekirdekli,1200 ghz üstü
İşletim Sistemi:Android
MP3,Video,Film oynatma:Kesinlikle olmalı

bunların dışında GPS,GRPS,EDGE,BLUETOOTH,E-MAIL,3G TV 1000TL üzeri tüm telefonlarda vardır

Samsung Galaxy NOTE N7000:
+Ekranı gerçekten çok iyi pil gücü diğerlerine göre daha fazla 2000mAh ama ekranı dolayısıyla belki daha kısa gidebilir.
+5,3inç ekranı var diğer seçtiklerime göre çok daha fazla.
-Cebe Sığmama sorunu yaşarım diye düşünüyorum.
+Bağlantı Hızı 21mbps,açık söleyeyim bu hıza ulaşacağımı düşünmüyorum diğerlerine göre ek birşey sayılmaz benim için.
-Ağırlığı çok fazla her seferinde cepten çıkmak için delik arayacak gibi geliyor.
+Ekranın amoled olması.
-İşlemci hızı HTC lere göre 0.1ghz daha sönük kalıyor pek birşey değiştirirmi bilmiyorum.

HTC Sensation XE:
-Ekran boyutu 4,3inç,Galaxy NOTE N7000 telefonu ile arasında dağlar kadar fark var.
+Pil gücü biraz düşük geldi(1720mAh),ama ekranın büyüklüğü nedeniyle yeterli bulmuyor değilim.
-Ekranı LCD,AMOLED ile aynı olur diye düşünmüyorum çok fark var.
+İşlemci hızı gerçekten çok iyi 2x 1,5ghz az uz birşey değil
+BeatsAudio uygulamasıyla müzik dinlemek çok daha zevkli oluyor.

HTC Sensation XL:
+Ekran boyutu 4,7 inç Galaxy NOTE kadar olamasada diğerlerine 0,4 inçlik fark atıyor.
-Pil gücü çok düşük 4,7 inçlik ekrana 1600mAh tam anlamıyla rezalet olmuş.
-Ekranı LCD,AMOLED ile aynı olur diye düşünmüyorum çok fark var.
-Çözünürlüğü düşük.

HTC Sensation:
-1.2 Mhzlik işlemcisi ile rakiplerinden geride kalıyor.
-Pil gücü tamamıyla hata 1520mAh neresine yetecek.
+Çokda ağır değil.

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Birincisi note almamalısın.ayı gibi ekran cebine sığmaz.2.si sensation xe veya xl.bu cihazlar 1.5 işlemci kullanıyor ama 768 mb ram var.artı sense gibi ağır batarya ve ram içen bir arayüzü var.launcher ile hallolur o mesele.100 200 mhzden birşey olmaz.bence galaxy s2.yada arcS.PIL sorunu en çok htcde yaşanır.ben s2 diyorum.telefon kargoda geliyor benimki.hem okadar ekranı ne yapacaksın.arkadaşımda vardı sattı ayı gibi cebine sığmiyor

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş note un şarjı normal kullanımda 2 ila 3 gün gidiyo ama zaten bu telefone büyük diyosun o yüzden bunu eledim
HTC lerin arasında en iyisi XE ama dediğin gibi şarj problemi olabilir şöyle anlatayım ekranı lcd, sense arayüzü var ve işlemciye yükleniyo birazcık o da ekstra şarj harcıyo
gelelim S2 ye ben kullanıyorum normal kullanımda 3 günü rahat geçebiliyosun ama eğer oyun internet işini abartırsan her telefonda olduğu gibi 1 gün gider.
şeçim konusuna gelirsek iki seçeneğin var bence ya XE ya S2 youtube dan performanslarını izle karar ver ve imkanın varsa ikisinide bi kurcala bak bakabiliyosan

deeplanet

Üye
Katılıyorum. Xe kullanıcısıyım, şarj pil olayı benim için problem değil. Xe veya SGS2 diyorum.

aeTunga

Üye
    Konu Sahibi
Peki cebe sığmama problemini kaldırsaydık NOTE yimi seçerdiniz?

enaa_881

enaa_881

Üye
evet benim seçimim o olabilirdi yada S2

aeTunga

Üye
    Konu Sahibi
bu videoyu izleyip tekrar söleyebilirmisin

----------Eklendi @ 15:53:27 ---------- Yazıldı @ 15:49:59 ----------

Buda karşılaştırma olabilir

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş videolara gerek yoktu benim notu bayaa incelemişliğim var telefon elinde insana aşırı büyük gelmiyo ama iş cebe koymaya gelince işler biraz karışıyo videodaki gibi bol pantolonlarda taşınabilir belki ama kot pantolon cebinde çok hoş durmaz gibi
kardeş seçim zor note gerçekten özel bi alet ama taşıma ve kullanım zor (tek elle kullanmak biraz zor oluyo)
iyi düşünmek lazım eğer inceleme fırsatın varsa bak yada en azından notu bi eline al boyutuna bak dersenki bu telefonu kullanabilirim ve taşıyabilirim olabilir ama diğer yandan S2 yada XE diyebilirim ama benim seçimim S2 olurdu

aeTunga

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt