Android Telefon Destek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Otroligt

Otroligt

Üye
    Konu Sahibi
Android Telefon Destek
Arkadaşlar konu başlığında da belirttiğim gibi android bir telefon almayı düşünüyorum. Bütçem 600TL. Telefon oyunlarda ve internette sorun yaşatmazsa iyi olur. Haziranın başlarında alacağım eğer yeni çıkacak telefonlar olursa onlara da bakabilirim. Marka farketmez yardımlarınız için teşekkür ediyorum.

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
2. el xperia ray yae neo v al sifir istersen anca ace alirsin oda yaramaz

blacktalon

blacktalon

Üye
Eğer oyun ve herseyi tam kullanmak istiyosan o para ile ya 2. El al yada biraz daha para ekle

HaqperesT

HaqperesT

Üye
huawei yeni teller sokacak piyasaya fiyatı uygun olabilir

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
ikinci el s. power vr sgx540 gpu'su var. şu anda 2000 liralık galaxy nexusta bile power vr sgx540 var.
tabi ram, işlemci gibi çok önde olduğu alanlar var. ama galaxy s'te efsanedir yani :D

place3461

place3461

Üye
nedir bu ya herkes androide geçiyor:D olsa da bir şey:D

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
huawei ideos x5 veya ace alırsın ama ben 100 tel daha eklerim diyosan galaxy wonder al derim

PriZm

PriZm

Üye
2. el Galaxy S derim.custom romlar ile bu telefon hala sınıfının en iyisi

enoes

enoes

Üye
750 gbi galaxy s 2 alırsın yalnız 2. el ama alacağın en iyi telefon olur çift çekirdek üstelik ve 1gb rami war daha ne olsun

Otroligt

Otroligt

Üye
    Konu Sahibi
2. el istemiyorum ya :/ aklımda htc wildfire S ve Sony Erricson Neo V var.

sofi serdar

Üye
Kurban telefonda mp4 video izleye bilme programı söylernisin telefon samsung gt ı5700

• Beğen
Tepkiler: -efşan
place3461

place3461

Üye
Android en gelişmiş özgür platformlardan birisi, her koşulda nokia yerine android bir telefonu tercih ederim :)

tabi ki android daha iyidir bizimkisi gırgır işte hemşeri:) 61 trabzonlu musun sen?

anonymous61

Üye
tabi ki android daha iyidir bizimkisi gırgır işte hemşeri:) 61 trabzonlu musun sen?

Nokia'ları kendimi bildim bileli sevmemişimdir. Trabzonluyum evet fakat burası konuşma yeri değil, sonra mesaj kasıyorlar filan demesinler. Ayrıca konu kirlenmesin. :)

place3461

place3461

Üye
Nokia'ları kendimi bildim bileli sevmemişimdir. Trabzonluyum evet fakat burası konuşma yeri değil, sonra mesaj kasıyorlar filan demesinler. Ayrıca konu kirlenmesin. :)

niye ya bu android bölümünde fark ettim ki kimse yardımsever ve paylaşımcı değil..nokia kullanıcısı olara s60v3 bölümündeki yardımseverliği şahsen bu alanda hiç göremedim göreceğimi de sanmıyorum...Bu arada dert etme konu kirlenmez adamakıllı seviyeli konusulduktan sonra hiçbir şey olmaz.

anonymous61

Üye
niye ya bu android bölümünde fark ettim ki kimse yardımsever ve paylaşımcı değil..nokia kullanıcısı olara s60v3 bölümündeki yardımseverliği şahsen bu alanda hiç göremedim göreceğimi de sanmıyorum...Bu arada dert etme konu kirlenmez adamakıllı seviyeli konusulduktan sonra hiçbir şey olmaz.

Yardımseverlik konusunu sanıyorum ki şöyle açıklayabilirim; android olan htc var, samsung var, sony ericsson var yani kısacası var da var. Ama symbian olan sadece nokia var. Bu nedenle sorunlar daha kolay çözülebiliyor ya da birinde çalışan bir şey diğerinde de genellikle çalışıyor. Konu kirlenmesinden kastım konu başlığından uzaklaşmamızdı.

Otroligt

Otroligt

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar biraz da bana yardımcı olsanız konu dışı muhabeet konusuna döndü :D

ASK23

Üye
Şuanda galaxy nexus kullanıyorm.. galaxy s2 alacktm. Biri bunu tavsye etti. Bence nexus snıfınn en iyisi

- - - Eklendi - - -

Ama senn para bütçene göre galaxy ace iyi bnce

Otroligt

Otroligt

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy ace çok problemli bir telefonmuş arkadaşlarımın söylediğine göre. Ayrıca yanlış bakmadıysam verdiğim örneklerin ondan biraz daha avantajlı olduğunu düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt