s3 vb. Telefon dayanıklılıgı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

saasc

Üye
    Konu Sahibi
s3 vb. Telefon dayanıklılıgı
Arkadaslar ben lisede okuyorum 4e gecicem.. Kendim 1yilda biriktirdigim 1800 tl ile s3 almayi planliyordum ancak soyle birsey geldi aklima bu telefonlari alanlar 1 sene kullanip yenisini aliyor ee benimde oyle bir maddi durumum yok yani 4-5 yil kullanmam gerek bu telefonlar 1-2 yil dayanacak kadar mi uretiliyor oyleyse simdi 1000tl'ye s2 alip 2 sene sonra s4 mu alayim sizce

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
s3 seni en 3 sene götürür kardeşi

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
en az

saasc

Üye
    Konu Sahibi
anladım kardes bır soru daha sorayım s3un 4 yıl sonra yazılım destegı surer mı? Tahmınen

- - - Eklendi - - -

anladım kardes bır soru daha sorayım s3un 4 yıl sonra yazılım destegı surer mı? Tahmınen

JOURNALIST

JOURNALIST

Üye
Donanımsal ve yazımsal problemleri çözemeyebilirsin. Hem o kadar parana yazık, 350 ila 500 lira arasında bir nokia bulup onu yıllarca kullanabilirsin, paranı değerlendir, teknoloji hızlı ilerliyor

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

- - - Eklendi - - -

sürmez kardeşim androidde o kadar sürmez

saasc

Üye
    Konu Sahibi
o zaman 1000tlye nexus mu alayım yoksa s2 mı (yurtdısı)

bountykiller

bountykiller

Üye
kardeş bence sen netten '' lumia 900 ün dayanıklılık testi '' adli video yu izle . Sonra bikaç ay bekle ve lumia 900 al. Parça kalitesi olarak nokia , htc ve i phone mükemmeldir. Kaliteli birşey istiyorsan BENCE kesinlikle samsung düşünme . Ama 1 sene kullanrım snr gene değişirim diyorsan herhangi bir androşd alabilirsin...

Türe

Türe

Üye
nexustan uzak dur ;)

klongs

klongs

Üye
3 sene cok rahat gider

saasc

Üye
    Konu Sahibi
s2 ile galaxy nexus arasında kaldım şuanda ikiside 1000 tl hangisini alayım

Türe

Türe

Üye
s2 al kardesim s2 ;)

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Bence uzun süre kullanmak istiyorsan Nokia Lumia 900 veya Iphone 4s e bakmanı öneririm..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...