Nokia Finlandiya da tahtı geri aldı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia Finlandiya da tahtı geri aldı

Symbian işletim sisteminin eskimesi sebebiyle bir süredir düşüşte olan Nokia, bildiğiniz gibi Windows Mobile işletim sistemine yönelme çabalarında şu sıralar. Intel ile ortaklaşa götürdüğü projeyi iptal edip yüzünü Microsoft'a çeviren Nokia, bu atağının ilk meyvelerini yemeye başladı bile.
Geçtiğimiz yaz döneminde Nokia, memleketi Finlandiya'da "En çok satan cep telefonu" ünvanını kaptırmıştı. 5 milyon kişinin yaşadığı bir ülkede liderliği kaptırmak aslında çok da büyük bir problem değil fakat imaj açısından kendi memleketinde kaptırmak, büyük bir sorun. "Daha kendi ülkesinde satamıyor, biz niye alalım?" gibi bir düşünce oluşabilir insanların aklında.
Bahsettiğimiz yaz döneminde %31'e kadar düşen pazar payı, Lumia 610 ve Lumia 900'ün piyasaya çıkmasıyla beraber bir anda yükselişe geçerek %41'i gördü. 2. sırada Koreli Samsung %28, 3. sırada ise Apple %21 paya sahip.
Windows 8'in piyasaya çıkışıyla beraber Nokia'dan daha sağlam bir çıkış bekliyoruz.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Ben açacaktım bugün net gitti bi ara öyle kaldı :ehe teşekkürler abi :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Teşekkürler bilgi için abi.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
deplasmanda görelim derler :hmmm

Enes

Enes

Üye
İnşallah bekliyoruz bi atak :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
[ENGİN];4757306' Alıntı:
deplasmanda görelim derler :hmmm
basamakları ikişer üçer çıkarsan beşer altşar düşersin birer birer çıkarsan saglam çıkıp kolay kolay inmezsin:oke:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
[ENGİN];4757369' Alıntı:

muhalifleri kasdettim :D
ben nokiayı kastettim kardeşim yavaş yavaş çıksın saglam çıksın ama bu lumiaların yavaşı yok uçuyorlar mubarekler:ehe

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
[ENGİN];4757404' Alıntı:

gelsinler de inceleme fırsatımız olur inşallah

bizi izlemeye devam et abi 10 haziranda burda ;)

Türe

Türe

Üye
iyi bari kendi ulkesinde kaybetmemis :ehe

serinaga

serinaga

Üye
Ben neyleyim tel benim olmayınca ...

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Intelle devam etseydi çok daha ileri gidecekti.. Nokia her zaman Fazla mal göz çıkarar felsefesiyle üretim yapıyor nası bi şirketse artık.. İyi kazandıracak olanı bırakıp bi alttakine gidiyor..

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Efsane geri döndü :kop:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt