NokiaN8 LgOptimusWhiteP970 takasinda zararmi ettim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
NokiaN8 LgOptimusWhiteP970 takasinda zararmi ettim
arkadaslar n8i verdim optimus white aldim sifir gibi cihaz hatta kutusu kapali olsa sifir sanacaktim cihaz 3-4aylik bende askerden once n8i almistim bir iki cizik vardi adam bana 8gb hafiza karti koruma kilifini extralarla verdi benim uyuz ibo diye arkadasim var dalga geciyor kazik yedin diyor ya bunu dovecem hee bu ne guzel ekrani buyuk belesmarket diye birsey var bedava photoshop falanda indir sertifikalama derdi bu daha iyi dimi

Yunkaai

Yunkaai

Üye
belesmarket :D şimdi nokiacılar gelip kafanı bulandîracaklar.Ama optimusu kullanan hemen hemen herkes memnun

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye

Avunyali

Üye
Ben Değilim Çünkü Elimdeki Makine'nin CPU su Kasıyor

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Keske benim olsa dediğim bir cihaz

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
vallami diyon cihazz guzel ama biliyon boyle cok konusan arkaddasin olunca boyle oluyor

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
optimusun 0 ı ne kadar bilmem ama symbiandan vazgeçmekle iyi ettin

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
cocuk 3 ay once 900liraya almis indirimden almis 1ghz islemci ile 4"ekranini sevdim bayada hizli ve 1santimden ince 109gr ve internet uzerinden butun sitelerin videolarini izliyor ve sunuda sevdim n8de kendi tarayicisindan yasak sitelere girmiyordu bunda giriyor yasak sitelerde yasak vidyolar izliyom :)

Yunkaai

Yunkaai

Üye
808 mi? Bi bakıyım hemen.İlk defa duydum. :D

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
808 mi? Bi bakıyım hemen.İlk defa duydum. :D

41 mp kamera ilk defa mı duydun?

- - - Eklendi - - -

cocuk 3 ay once 900liraya almis indirimden almis 1ghz islemci ile 4"ekranini sevdim bayada hizli ve 1santimden ince 109gr ve internet uzerinden butun sitelerin videolarini izliyor ve sunuda sevdim n8de kendi tarayicisindan yasak sitelere girmiyordu bunda giriyor yasak sitelerde yasak vidyolar izliyom :)

dns ayarı var n8 de de giriyor aslında ;) ama flash yok

Yunkaai

Yunkaai

Üye

Bura biraz +18 e giriyor. :D 12 den sonra konusalim bu noktayı.

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye

Niye şaşırdın kardeşim? Ben herkese bu saatten sonra symbian cihaz almayın diyorum birtek 808 alınabilir..

gercek 41mp degilmis o kamerasi 12mp icerisinde bir program var onun piksellerini sanal ortamda carpiyor o sekilde yani n8dede 12mp ama 9mpde daha iyi cekiyordu

ek

cunku n8de normalde 8mp ama sanal piksellerle 12mp oluyordu ama nokia bu isi. iyi yapiyor baskiya fark yansiyordu

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Bence optimus süper bir cihaz..Sen kazıklamışsın bence adamı. :) Gerçekten N8 den daha iyi ... Tabii ki ihtiyaçlarını N8 den daha iyi karşılıyorsa çok daha iyidir abim :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
gercek 41mp degilmis o kamerasi 12mp icerisinde bir program var onun piksellerini sanal ortamda carpiyor o sekilde yani n8dede 12mp ama 9mpde daha iyi cekiyordu

ek

cunku n8de normalde 8mp ama sanal piksellerle 12mp oluyordu ama nokia bu isi. iyi yapiyor baskiya fark yansiyordu

http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/nokia-808in-ortaya-cikisiyla-ilgili-cok-guzel-bir-video-648946.html

izle kardeşim anlarsın teknolojiyi 12 mp değil 38 mp ;)

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
ya nasil diyim n8inde hakki odenmez mesela hdmi vardi dev ekran muhabbeti iyiydi hafiza bollugu vardi yetmezse hafiza kart dahada doymazsan flash bellek tak ama gel gelelim evde wifi varda disarda cepnet aciyodum oluyodu telefon bunda birsuru program var ekran iyi kamera n8kadar degil ama hd en azindan hafif arada 25gr var ve bu ince elde rahat duruyor

- - - Eklendi - - -

http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/nokia-808in-ortaya-cikisiyla-ilgili-cok-guzel-bir-video-648946.html

izle kardeşim anlarsın teknolojiyi 12 mp değil 38 mp ;)

ben chip online dergisinde okudum orada yanlis bilgi vermez uzaydaki kameralar gercek 54mp zaten bi tanesi balkonkadar telefona sigmiyor o teknoloji

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
chip teki haberlere bakarsan ne kadar nokia düşmanı görürsün ;) benim sana attığım linkteki videoyu izle 808 in tasarım ve yapım videosu ve 808 ile çekilmiş ;) Nokia tarafından

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Bence optimus süper bir cihaz..Sen kazıklamışsın bence adamı. :) Gerçekten N8 den daha iyi ... Tabii ki ihtiyaçlarını N8 den daha iyi karşılıyorsa çok daha iyidir abim :)

kimseyi kazikladigim yok zaten nokialarin fiyati iniyor hemen millet n8leri 550 ye veriyor

- - - Eklendi - - -

chip teki haberlere bakarsan ne kadar nokia düşmanı görürsün ;) benim sana attığım linkteki videoyu izle 808 in tasarım ve yapım videosu ve 808 ile çekilmiş ;) Nokia tarafından

onlar androidcilar biraz dogrudur. o videoyuda izlemistim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt