Yorumlamadan çıkmayalım acil!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
darkwolf33

darkwolf33

Üye
    Konu Sahibi
Yorumlamadan çıkmayalım acil!
arkadaşlar n8ime güzel bir kulaklık alacağım ve kulaklıklar şunlar

SONY MDR ZX300
PHILIPS SHL-4000

kullananan deneyen varsa yorumlasın ki ona göre alayım ve arkadaşlar aranızda anlayan varsa sony zx300 ün empedans değeri 24 konektörü altın kaplama phılıps ın ise 32 krom kaplama bu konuda da yardım ederseniz sevinirim lütfen konuyu boş geçmeyelim acil olmasa açmazdım zaten en ufak bir fikriniz varsa bile yazın

farukbekl

farukbekl

Üye
sony kalitelidir ama kulaklıktan bass alamazsın gibime geliyor..
philips te güzeldir. sony nin philips gibi olanını bulabilirsen al derim..

darkwolf33

darkwolf33

Üye
    Konu Sahibi
sony kalitelidir ama kulaklıktan bass alamazsın gibime geliyor..
philips te güzeldir. sony nin philips gibi olanını bulabilirsen al derim..

sony nin philips gibi olanını bulabilirsen derken onu anlamadım da!

farukbekl

farukbekl

Üye
yani sonynin philipse benzeyeni bulabilirsen al..

kraldost

kraldost

Üye
ömer ikisinide tak telefona hansisinin sesi daha doyurucu geliyorsa onu al burda gereksiz bir konu geldi bana bağışla beni

darkwolf33

darkwolf33

Üye
    Konu Sahibi
ömer ikisinide tak telefona hansisinin sesi daha doyurucu geliyorsa onu al burda gereksiz bir konu geldi bana bağışla beni
öyle bi şansım olmadığı için burada soruyorum ayrıca gereksiz bi konu olarak görmüyorum ben sonuçta bir fayda gören olacaktır bundan eminim

serinaga

serinaga

Üye
Dostum eğer es kaza eski bir aiwa walkman'in kulaklığını bulabilirsen bırak altın kaplamayı vs. kulaklıktan gelen basları dinle, adamlar taa ne zaman kulaklığa subwofer özelliği koymuşlar. Hemen hemen 3-5 kulaklıkta denedim farklı marka ve modeller ama bu aiwa walkman kulaklığının yanından bile geçemezler ...

NonaZayi

NonaZayi

Üye
öyle bi şansım olmadığı için burada soruyorum ayrıca gereksiz bi konu olarak görmüyorum ben sonuçta bir fayda gören olacaktır bundan eminim
bende kulaklık bakıyordum bende faydalandım bu konudan. ben kalite olarak bilmem ama sony nin tipini çok beğendim. diğeri kaliteli olsa bile tipi çok kötü kullanmazdım ben.

okitox

okitox

Üye
arkadaşlar bass arıyorsanız sennheiser bakın. o kadar param yok diyenlere de 4 senedir kullandığım creative ep630 modelini kesinlikle öneririm...

SilentOne

SilentOne

Üye
arkadaşa bn soyledim hangi modeli alacağını ama yinede kendi bilir :D

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

panpa bana da bi kulakiçi kulaklık lazım ama pek masraflı olmasın çabuk bozarım creative için yorumlar iyi ama senin var mı başka tavsiyen?

darkwolf33

darkwolf33

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler arkadaşlar faydalı olabilirsek birbirimize ne mutlu :D

- - - Eklendi - - -

bende kulaklık bakıyordum bende faydalandım bu konudan. ben kalite olarak bilmem ama sony nin tipini çok beğendim. diğeri kaliteli olsa bile tipi çok kötü kullanmazdım ben.

evet kardeşim sen söyledin bir de forumdaki arkadaşlardan kullanan var mı diye bir sorayım dedim :D bir de acaba zx100 le aralarında çok fark var mı (açıkcası zx100 ü pek beğenmedim wh-701 ondan daha güzeldi) bir de zx600 varmış onunla arasında çoook bir fark varmıdır?

MasteLaa

MasteLaa

Üye
creative ep630 bütçeyi sarsmaz bence..Deneyebilirsin kardeşim..

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
konu bana da yardımcı oldu creative ep 630 için yorumları okudum nette son derece iyi hem de ucuz ben de alacağım bir tane

darkwolf33

darkwolf33

Üye
    Konu Sahibi
konu bana da yardımcı oldu creative ep 630 için yorumları okudum nette son derece iyi hem de ucuz ben de alacağım bir tane

yardımcı olduğuna sevindim :D

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar son bir soru daha sony mdr zx300--------70 tl zx600-----100 tl ye alacağım sizce aradaki farka değer mi zx600 alsam?

darkwolf33

darkwolf33

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar zx600 e karar verdim :D

aleranol

aleranol

Üye
valla bu konu bana yardımcı olmadı. Ben sennheiser gibi modellere bakıyorum :D

aydinaslan

Üye
Bende sony zx300 kulaklık ve creative ep630 var.sony kulaklıkta ses çok berrak geliyor metal müzik dinlememe rağmen kulaklarımı yormuyor,tiz ve mid sesleri çok iyi veriyor bass biraz düşük ama temiz bass veriyor,ses kalitesi tatmin edici.creative ep 630 ses izolasyonu çok iyi ve hafif bi kulaklık ses kalitesi iyi ama fazla bass lı olduğu için benim kulağımı yoruyor.sony zx300 aldıktan sonra creative kulaklığı bi köşeye attım.eğer senin dediğin philips kafaüstü kulaklık sony zx300 le aynı fiyatta olan kulaklıksa philips kulaklık bass ağırlıklı ses veriyor subwoofer gibi,uzun süreli kullanımda baş ağrısı yapabilir

smh60

smh60

Üye
Ben sony alırdım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...