Fundowsky Clean Rom v4.0 T20 İÇİN MÜTHİŞ ROM!

Sponsorlu Bağlantılar

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
merhaba arkadaşım

swap alanı oluşturmada dediklerini aynen yaptım 10 olan yeri 100 yaptım tamam sd kart 4 gb idi 3 gb görünüyor link2sd programını açtığımda bana sd kart ikinci bölümünün dosya sistemini seçin diyor ve ben ext2 yi seçtim ve bana telefonu yeniden başlatın sd kart ikinci bölümü bulundu ve otomatik kurulum tamamlandı lütfen telefonunuzu yeniden başlatın yeniden başlattıktan sonra bu mesajı alıyorsanız ikinci bölüm otomatik kurulamıyor demektir link2sd ile link yaratamazsınız diyor ve yeniden başlattım aynı soruları soruyor bu nedir böyle bir sorun varmı açıklarmısın birde ext2 için ayrılmış alanı nasıl görebilirim
Hocam sen ap2sguı die program var ondan gircen likk2sd yi boşver ilk önce advanced den yap sonra herşeyi yeşil yapınca rest atar sonra tekrar gir yeşil yap ve 100 yap uygula tmm dır işte

solidworks

Üye
arkadaşım 1.si hariç diğerleri yeşil oluyor 1.si yeşil olmuyor sebebi nedir

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım 1.si hariç diğerleri yeşil oluyor 1.si yeşil olmuyor sebebi nedir
Hangisi yanmıyor ? tıklayınca ne diyor sana sen cwm den advanced e girip partition sd den 512 ye 256 yaptıysan kesin olur kardeşim..Olmadıysa tekrar rom at sonra romu attıktan sonra recovery menü den partition sd ye gelim ext i 512mb swap size yi 256 mb yapıcaksın sonra a2sdgui programından gereken ayarları yapcan.Programda ilk ayardan sonra rest atcak tekrar gircen devam edeceksin bu yani arkadaşım nasıl olmuyor gerekenleri sırasıyla yaparsan olur...

frk uzn

frk uzn

Üye
en kısa zamanda usb kablosu alıp bu işlemleri yapıcam burdan bilgilendiririm
buarada teşekkürler t20 den sıkılmaya başlamıştım kasıyo diye :alkis

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
en kısa zamanda usb kablosu alıp bu işlemleri yapıcam burdan bilgilendiririm
buarada teşekkürler t20 den sıkılmaya başlamıştım kasıyo diye :alkis
:D önemli değil performansta acayip bir artış göreceksin... ben benchmark ta 2170 puan aldım ...dediklerimi harfiyen yerine geitirrsen sende alırsın..

• Beğen
Tepkiler: frk uzn
frk uzn

frk uzn

Üye
:D önemli değil performansta acayip bir artış göreceksin... ben benchmark ta2170 puan aldım ...dedikleirmi harfiyen yerine geitirrsen sende alırsın..
yanlız cwm4 linkleri kırılmış sende varmı acaba

bide burdaki arkadaşın yaptığı gibimi yapıcağım [video=youtube;JXlwJ9Kq-G4]http://www.youtube.com/watch?v=JXlwJ9Kq-G4&feature=player_embedded[/video]

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
yanlız cwm4 linkleri kırılmış sende varmı acaba

bide burdaki arkadaşın yaptığı gibimi yapıcağım [video=youtube;JXlwJ9Kq-G4]http://www.youtube.com/watch?v=JXlwJ9Kq-G4&feature=player_embedded[/video]
Evet.Cwm dosyası mevcut ama şu an link yok elimde diğer forum sitelerinde vardır..Cwm yükledikten sonra sen cwm' ye girip - Ses açma ve güç tuşu ile cihazı açın- Mount and storage kısmına girip Format Boot, Format Cache, Format Data ve Format System deyin
- Recovery Clockwork ana menüye dönüp Wipe data/factory reset ve wipe cache partition deyin
- Advanced & wipe dalvik cache
- Ana menüden Install zip from sdcard deyin
- SD karta kopyalamış olduğunuz U8650 4.0 CLEAN by Fundowsky.zip ROM'unu seçin ve yükleyin
- Cihazı yeniden başlatın(reboot system now)
​işlemlerini yap. sonra istersen swap alanı oluşturursun bu kadar basit kardeşim ..

• Beğen

luque

Üye
Hocam merhaba, bir şey soracaktım. Şimdi bu rom, sanırım rootlu ve önceden root atmamıza gerek yok. Onun dışında o.c dediğimiz şey nedir ve dediğini yapınca sd karttan bir bölüm alıp ram olarak mı kullanacak, bunu mu demek istedin, şimdilik sorularım bunlar

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
Hocam merhaba, bir şey soracaktım. Şimdi bu rom, sanırım rootlu ve önceden root atmamıza gerek yok. Onun dışında o.c dediğimiz şey nedir ve dediğini yapınca sd karttan bir bölüm alıp ram olarak mı kullanacak, bunu mu demek istedin, şimdilik sorularım bunlar
Merhaba;
Hocam o.c. dediğiniz şey overclock olup telefonun hızını bir miktar arttırır.Örneğin T20 lerin normal hızı 600Mhz dir.Bunu overclock ile 748 yada 729 a kadar çıkarabilirsin.Sd kartından bir bölüm alıp ram yapan şey swap programı olarak nitelendirilir.Sd kartı partition yapar.2 Gb ise 1 Gb ı alır yaklaşık 400 Mb ram oluşturur.Bu ram'i doğrudan kullanamıyoruz ama oyunlarda kasma yapmıyor.Çok rahat stabil bir şekilde oyun oynuyorsunuz.

luque

Üye
Merhaba;
Hocam o.c. dediğiniz şey overclock olup telefonun hızını bir miktar arttırır.Örneğin T20 lerin normal hızı 600Mhz dir.Bunu overclock ile 748 yada 729 a kadar çıkarabilirsin.Sd kartından bir bölüm alıp ram yapan şey swap programı olarak nitelendirilir.Sd kartı partition yapar.2 Gb ise 1 Gb ı alır yaklaşık 400 Mb ram oluşturur.Bu ram'i doğrudan kullanamıyoruz ama oyunlarda kasma yapmıyor.Çok rahat stabil bir şekilde oyun oynuyorsunuz.

Peki, ben programı kurdum şimdi, sanırım yugoslavca falan, overclock nasıl yapayım ve swap alanı ex 512 - diğerini de 258 yaptım sanırım tam rakamı hatırlamıyorum, peki şu yeşil olma, 10'a getirme olayını nasıl yapacağım.

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
Peki, ben programı kurdum şimdi, sanırım yugoslavca falan, overclock nasıl yapayım ve swap alanı ex 512 - diğerini de 258 yaptım sanırım tam rakamı hatırlamıyorum, peki şu yeşil olma, 10'a getirme olayını nasıl yapacağım.

Hocam rom rusca sen marketten morelocale 2 yi indir turkce yap geri kalani zaten napcani yazdim oku bi lutfen

luque

Üye
Hocam rom rusca sen marketten morelocale 2 yi indir turkce yap geri kalani zaten napcani yazdim oku bi lutfen

Şimdiden çok teşekkür ederim, birkaç donma ve reset atma durumu yaşadım, devamında ne olur bilemiyorum, swap'ı da ayarladım ve arkasından stabil olarak çalıştırmak için overclock'u kaç yapmamı önerirsiniz?

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
Şimdiden çok teşekkür ederim, birkaç donma ve reset atma durumu yaşadım, devamında ne olur bilemiyorum, swap'ı da ayarladım ve arkasından stabil olarak çalıştırmak için overclock'u kaç yapmamı önerirsiniz?
Önemli değil..Güle güle kullanin.En ideal o.c 729 Mhz ama bazi tellerde 748 olabiliyor.Ayrica o reset atmanin nedeni swap ayarindan dolayi herseyi yazdigim gibi yap en iyi romu kapmis olursun;) ayrica gereksiz seyleri sil sd ile alakali seyler haric.Bu silme islemini root explorer ile sil nasil silincegi diger yorumlarda var bak su an teldeyim...

frk uzn

frk uzn

Üye
Evet.Cwm dosyası mevcut ama şu an link yok elimde diğer forum sitelerinde vardır..Cwm yükledikten sonra sen cwm' ye girip - Ses açma ve güç tuşu ile cihazı açın- Mount and storage kısmına girip Format Boot, Format Cache, Format Data ve Format System deyin
- Recovery Clockwork ana menüye dönüp Wipe data/factory reset ve wipe cache partition deyin
- Advanced & wipe dalvik cache
- Ana menüden Install zip from sdcard deyin
- SD karta kopyalamış olduğunuz U8650 4.0 CLEAN by Fundowsky.zip ROM'unu seçin ve yükleyin
- Cihazı yeniden başlatın(reboot system now)
​işlemlerini yap. sonra istersen swap alanı oluşturursun bu kadar basit kardeşim ..

bugün sordum usb kablo 20 lira dedi acaba tanıdıklarda bulabılırmıyım nokia telefon olarak hangileri uyar t20 ye e72 uyarmı acaba?

luque

Üye
Swap ayarını tekrar yapacağım. Üç tanesini yeşil yapıp arkasından 100 yaptım ama bakalım.

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
Swap ayarını tekrar yapacağım. Üç tanesini yeşil yapıp arkasından 100 yaptım ama bakalım.
tmm doğru yapmıssın.Ayrıca usb kabloya gerek yok sadece sd dosyasına bişey atmn lazım

frk uzn

frk uzn

Üye
bugün sordum usb kablo 20 lira dedi acaba tanıdıklarda bulabılırmıyım nokia
telefon
olarak hangileri uyar t20 ye e72 uyarmı acaba?

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
bugün sordum usb kablo 20 lira dedi acaba tanıdıklarda bulabılırmıyım nokia
telefon
olarak hangileri uyar t20 ye e72 uyarmı acaba?
USB kablo napacaksın? kart büyütücü varsa sd karta sadece rom dosyasını atcan bu akdar usb ye gerek yok

• Beğen
frk uzn

frk uzn

Üye
USB kablo napacaksın? kart büyütücü varsa sd karta sadece rom dosyasını atcan bu akdar usb ye gerek yok
ciddenmi kart okuyucu war ya olmazmı ben bu usbyi cwm4 kurmak icin sormustum ? sd kartla cwm4 kurabılırmıyım

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
ciddenmi kart okuyucu war ya olmazmı ben bu usbyi cwm4 kurmak icin sormustum ? sd kartla cwm4 kurabılırmıyım

Hmm doğru sen daha cwm kurmadn demi..ayrica sarj aletin yok mu onun kablosu ussb zaten ve kuracaksan cwm5 kur
.

Üst Alt