Galaxy Ace mi ? Galaxy Gio mu ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RNK26

Üye
    Konu Sahibi

JOURNALIST

JOURNALIST

Üye
Galaxy Ace ekran çözünürlüğü ve kamera açısından Gio'dan üstün. Ama işlemci ve ram açısından pek bir fark yok. Ben performans bakımından gio'yu daha çok beğeniyorum. Alacaksan gio al, aradaki fark önemli değil ace alırım diyorsan bir şey kaybetmezsin. Ama gio'nun üzerine para koyabilme gücün varsa başka seçeneklere de yönelebilirsin.
Ben gio diyorum :oke:

KayraBey

KayraBey

Üye
Ölümüne para bul ikisinden de hemen vazgeç.Bit başka bir telefon al.Yazıktır bu iki telefona :kop2:

Sertug1991

Sertug1991

Üye
Galaxy Ace ekran çözünürlüğü ve kamera açısından Gio'dan üstün. Ama işlemci ve ram açısından pek bir fark yok. Ben performans bakımından gio'yu daha çok beğeniyorum. Alacaksan gio al, aradaki fark önemli değil ace alırım diyorsan bir şey kaybetmezsin. Ama gio'nun üzerine para koyabilme gücün varsa başka seçeneklere de yönelebilirsin.
Ben gio diyorum :oke:

Ekran çözünürlükleri aynı tek farklı.kamera ve ace de kasa biraz daha büyük

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Bence ace daha iyi .. Galaxy s2 nin küçüğü gibi geliyor bana..Şahsi fikrim...

Astrosman

Astrosman

Üye
Ben ace diyorum

KayraBey

KayraBey

Üye
Ace alana kadar Sony alsın daha iyi.

ayhannbol

Üye
bende ACE siparişi verdim. dün satründe inceledim ace daha hoş duruyor.ekran dpi çok az farkı var ama farkedilmio bile. ustelik aradaki fark 100 tl ye düştü bence ace 100 tl farka değerde artar.gioda 3d yok

- - - Eklendi - - -

sony neo v ye baktım tel maşa tabiri yerinde . + okadar paraya goruntulu goruşmevyok

xxxsrdrxxx

xxxsrdrxxx

Üye
Bence ace ,en azından flash ı var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...