Yurt dişindan gelen telofonu açtırmak

Sponsorlu Bağlantılar

RNK26

Üye
    Konu Sahibi
Yurt dişindan gelen telofonu açtırmak
Geçen sene gelen yakınlarım Almanyadan telefon getirdiler samsung.Telefonu burada açtıramamıslar.Bende getirtmeyi düşünüyorum acaba açabilirler mi ?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
100 tl karşılığı pasaporta işletmen gerek

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
100 tl karşılığı pasaporta işletmen gerek
peki mesela kaydettirdim, ama o kayıt patladı o zaman ne oluyor. geri açtırma şansım olmazmı?
yani mesela kayıt patladı bana mesaj geldi cihaz kapanacak diye. ıraka otobüs bileti 35 tl imiş. 70 liraya gidip geri gelsem oraya
(hemde gezmiş olurum :)) kendim kaydettirememmi? vizede yokmuş zaten.

- - - Eklendi - - -

böylece tekrar patlama ihtimalide olmaz.

klongs

klongs

Üye

peki mesela kaydettirdim, ama o kayıt patladı o zaman ne oluyor. geri açtırma şansım olmazmı?
yani mesela kayıt patladı bana mesaj geldi cihaz kapanacak diye. ıraka otobüs bileti 35 tl imiş. 70 liraya gidip geri gelsem oraya
(hemde gezmiş olurum :)) kendim kaydettirememmi? vizede yokmuş zaten.

- - - Eklendi - - -

böylece tekrar patlama ihtimalide olmaz.

iraka git gel daha iyi o zaman :D son 2 yil icinde tel kaydi yaptirmis olma yeter

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
iraka git gel daha iyi o zaman :D son 2 yil icinde tel kaydi yaptirmis olma yeter
zaten ilk defa çıkmış olacam :D
şansa bak oda ıraka olcak. bi ingiltere italya felan olaydı :D
millet tatile ingiltereye gider, biz 30 lira fazla vermemek için ıraka gidiyoz otobüsle :D
tabi 30 lira için değilde kaydın benim adım altında güvende olması için.

klongs

klongs

Üye
kendi adin altinda olursa tabi daha iyi olur

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
kardeşim ırak a gitmenin sana bir faydası olmıyıcakki yine girişte pasaporta işletmen gerek yoksa cihaz yine kapanır.. Al cihazı 100 tl ver pasaporta kaydettir patlamaz merak etme :)

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
kardeşim ırak a gitmenin sana bir faydası olmıyıcakki yine girişte pasaporta işletmen gerek yoksa cihaz yine kapanır.. Al cihazı 100 tl ver pasaporta kaydettir patlamaz merak etme :)
ama öyle olursa pasaport kaydı başkasına olacak. güvenli olmayacak yani.
şöyle sorayım:
ben one x alacağım yurtdışı kayıtlı. hadi kayıt patladı diyelim. kendime kaydettirmek için soruyorum. yani kayıtın asla patlamaması için.

- - - Eklendi - - -

yani kayıtın benim adıma olması için kaydettireceğim.

klongs

klongs

Üye
pasapoft kayitliysa patlamaz imei no falan kopyalasan neyse

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

ama öyle olursa pasaport kaydı başkasına olacak. güvenli olmayacak yani.
şöyle sorayım:
ben one x alacağım yurtdışı kayıtlı. hadi kayıt patladı diyelim. kendime kaydettirmek için soruyorum. yani kayıtın asla patlamaması için.

- - - Eklendi - - -

yani kayıtın benim adıma olması için kaydettireceğim.

kayıt patlamaz ki onu demek istiyorum bir sene içinde 2 cihaz kaydettirebiliyorsun ama risk almamak için 70 tl verilebilir sonuçta alacağın cihaz pahalı bir cihaz 70 tl için risk almaya değmez,one x ile ilgili şikayetler çok umarım htc güncellemeyle düzeltir sıkıntıları çok aceleye getirdiler cihazı yoksa çok daha başarılı olabilirdi

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici

kayıt patlamaz ki onu demek istiyorum bir sene içinde 2 cihaz kaydettirebiliyorsun ama risk almamak için 70 tl verilebilir sonuçta alacağın cihaz pahalı bir cihaz 70 tl için risk almaya değmez,one x ile ilgili şikayetler çok umarım htc güncellemeyle düzeltir sıkıntıları çok aceleye getirdiler cihazı yoksa çok daha başarılı olabilirdi
ben cihazı alma riskine gireceğim, ama kayıt riskine girmeye soğuk bakıyorum :D

klongs

klongs

Üye
kayit yaptirmazsan kesin kapanir

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

ben cihazı alma riskine gireceğim, ama kayıt riskine girmeye soğuk bakıyorum :D

kayıtta bir risk yok ki kardeşim Mehmet in dediği gibi imei kopyalama değil ki bu sorun olsun

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
hayırlı olsun

Üst Alt