Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yurt dişindan gelen telofonu açtırmak
Sponsorlu Bağlantılar
RNK26
Üye
Konu Sahibi
Yurt dişindan gelen telofonu açtırmak
Geçen sene gelen yakınlarım Almanyadan telefon getirdiler samsung.Telefonu burada açtıramamıslar.Bende getirtmeyi düşünüyorum acaba açabilirler mi ?
peki mesela kaydettirdim, ama o kayıt patladı o zaman ne oluyor. geri açtırma şansım olmazmı?
yani mesela kayıt patladı bana mesaj geldi cihaz kapanacak diye. ıraka otobüs bileti 35 tl imiş. 70 liraya gidip geri gelsem oraya
(hemde gezmiş olurum ) kendim kaydettirememmi? vizede yokmuş zaten.
peki mesela kaydettirdim, ama o kayıt patladı o zaman ne oluyor. geri açtırma şansım olmazmı?
yani mesela kayıt patladı bana mesaj geldi cihaz kapanacak diye. ıraka otobüs bileti 35 tl imiş. 70 liraya gidip geri gelsem oraya
(hemde gezmiş olurum ) kendim kaydettirememmi? vizede yokmuş zaten.
zaten ilk defa çıkmış olacam
şansa bak oda ıraka olcak. bi ingiltere italya felan olaydı
millet tatile ingiltereye gider, biz 30 lira fazla vermemek için ıraka gidiyoz otobüsle
tabi 30 lira için değilde kaydın benim adım altında güvende olması için.
klongs
Üye
kendi adin altinda olursa tabi daha iyi olur
MrCommanDTr
Emekli Yönetici
kardeşim ırak a gitmenin sana bir faydası olmıyıcakki yine girişte pasaporta işletmen gerek yoksa cihaz yine kapanır.. Al cihazı 100 tl ver pasaporta kaydettir patlamaz merak etme
kardeşim ırak a gitmenin sana bir faydası olmıyıcakki yine girişte pasaporta işletmen gerek yoksa cihaz yine kapanır.. Al cihazı 100 tl ver pasaporta kaydettir patlamaz merak etme
ama öyle olursa pasaport kaydı başkasına olacak. güvenli olmayacak yani.
şöyle sorayım:
ben one x alacağım yurtdışı kayıtlı. hadi kayıt patladı diyelim. kendime kaydettirmek için soruyorum. yani kayıtın asla patlamaması için.
- - - Eklendi - - -
yani kayıtın benim adıma olması için kaydettireceğim.
klongs
Üye
pasapoft kayitliysa patlamaz imei no falan kopyalasan neyse
ama öyle olursa pasaport kaydı başkasına olacak. güvenli olmayacak yani.
şöyle sorayım:
ben one x alacağım yurtdışı kayıtlı. hadi kayıt patladı diyelim. kendime kaydettirmek için soruyorum. yani kayıtın asla patlamaması için.
- - - Eklendi - - -
yani kayıtın benim adıma olması için kaydettireceğim.
kayıt patlamaz ki onu demek istiyorum bir sene içinde 2 cihaz kaydettirebiliyorsun ama risk almamak için 70 tl verilebilir sonuçta alacağın cihaz pahalı bir cihaz 70 tl için risk almaya değmez,one x ile ilgili şikayetler çok umarım htc güncellemeyle düzeltir sıkıntıları çok aceleye getirdiler cihazı yoksa çok daha başarılı olabilirdi
kayıt patlamaz ki onu demek istiyorum bir sene içinde 2 cihaz kaydettirebiliyorsun ama risk almamak için 70 tl verilebilir sonuçta alacağın cihaz pahalı bir cihaz 70 tl için risk almaya değmez,one x ile ilgili şikayetler çok umarım htc güncellemeyle düzeltir sıkıntıları çok aceleye getirdiler cihazı yoksa çok daha başarılı olabilirdi