c6 01 acil telefon kilitleniyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ydgr4

Üye
    Konu Sahibi
c6 01 acil telefon kilitleniyor
arkadaşlar iki gün öncesine kadar hiç bi problem yoktu telefon bu extra butons 1.02 ve batarya ve hız modu yükledim ondan sonra telefon kendi kendine kapanmış bide pocketlock programı yükledim sebep bunlar mi bilmiyorum ama sonra telefon yine kapanmaya başladı Şimdide kilitleniyo bataryayi çıkarıyorum açıyorum pin kodunu giriyorum açılıyo ekran geliyor otuz saniye sonra kilitleniyo. Bataryayi çıkarmak zorunda kalıyorum. Dokunmatikte sorun Yok.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
hafıza kartını çıkarıp dene yüklemiş olduğun uygulamalar uyumsuz olduğundan yapıyor

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
aynısı bende de olmuştu..extra buttons u 1.03 e güncelle forumda mevcut..batarya ve hız modlarını da sil..

ydgr4

Üye
    Konu Sahibi
Ya telefon kitleniyo nasıl silecem :(

- - - Eklendi - - -

aynısı bende de olmuştu..extra buttons u 1.03 e güncelle forumda mevcut..batarya ve hız modlarını da sil..

Ya telefon kilitleniyo nasıl silebilirim kitlenmeden.

atakan25

atakan25

Üye
ozaman format gerekir bence

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
en basit örnek az önce başıma geldi :)

yandex maps yükledim nokia için biri prtlamış ve türkçeye çevirmiş unsigned bir uygulama..güzel çalıştı ancak proyu kapadıktan sonra pat diye dokunmatik kilitlendi..kapatıp açtım anında kaldırdım şimdi sorun yok..yani problem tamamen uyumsuz uygulama sorunu..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt