Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
nokia oro kullananlar?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FirstPioneer
Üye
Konu Sahibi
nokia oro kullananlar?
ben kullandım bursa media markt ta var 18 ayar altın ceylan derisi birbirine el ile geçirilmiş parçalar harika bir his
tempestshine
Üye
İphone parası.O telefona o parayı vereceğime gider iphone alırım.daha iyi.
Ne alaka yeter fandroid ve fanioslar konunun başlığına bak istersen
Türe
Üye
Fanios nedir ya Can sadece gorusunu belrtti sende bir zahmet saygi goster
FirstPioneer
Üye
Konu Sahibi
bunun için konu açabilir ama değil mi? Fanios fena değil :koptum:
franzliszt
Üye
valla ben oro modelini çok beğeniyorum ve iphone4s kullanıcısıyım bence has güzel tasarım olmuş,teknoloji açısından değerlendirmiyorum öyle değerli cihazlarda ona bakılmaz bu rolceroyce e binip ferrari bundan daha hızlı niye onu almıyorsun gibi saçma birşey olurdu zevk meselesi
MrCommanDTr
Emekli Yönetici
Senin yorumunda saydıkların kadar boş işte üstte franzlist in mesajını oku anlarsın
ne alakası var Franzlist te yeri geldiğinde nokia yı eleştiriyor ben kendim de eleştiriyorum nokia yı.. az yorumlarımı takip etsen görürsün Nokia oro tamamen tasarım telefonu oyun oynayacak adamın telefonu değil..c7 için ya da 701 için söylese haklı ben 701 kullanmama rağmen yeni alacaklara neo v almalarını tavsiye ediyorum
ne alakası var Franzlist te yeri geldiğinde nokia yı eleştiriyor ben kendim de eleştiriyorum nokia yı.. az yorumlarımı takip etsen görürsün Nokia oro tamamen tasarım telefonu oyun oynayacak adamın telefonu değil..c7 için ya da 701 için söylese haklı ben 701 kullanmama rağmen yeni alacaklara neo v almalarını tavsiye ediyorum