nokia oro kullananlar?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
    Konu Sahibi
nokia oro kullananlar?
ben kullandım bursa media markt ta var 18 ayar altın ceylan derisi birbirine el ile geçirilmiş parçalar harika bir his :)

tempestshine

tempestshine

Üye
İphone parası.O telefona o parayı vereceğime gider iphone alırım.daha iyi.

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Altın guzeldir...Ama bildiğin israf.Bende kullandım.Dügünde filan altın yerine oro talcan :D

Türe

Türe

Üye
Fanios nedir ya :kop2: Can sadece gorusunu belrtti sende bir zahmet saygi goster :oke:

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
    Konu Sahibi
bunun için konu açabilir ama değil mi? Fanios fena değil :koptum:

franzliszt

franzliszt

Üye
valla ben oro modelini çok beğeniyorum ve iphone4s kullanıcısıyım bence has güzel tasarım olmuş,teknoloji açısından değerlendirmiyorum öyle değerli cihazlarda ona bakılmaz bu rolceroyce e binip ferrari bundan daha hızlı niye onu almıyorsun gibi saçma birşey olurdu zevk meselesi :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

Senin yorumunda saydıkların kadar boş işte üstte franzlist in mesajını oku anlarsın

• Beğen
Tepkiler: FastBreaker
klongs

klongs

Üye
turkiyeye geldi mi

tempestshine

tempestshine

Üye
fandroidçi olduğum kim söyledi aga ? Ben symbian kullanıyorum.symbiancıyım.sadece tasarımı hiç beğenmedim.üstelik fiyatıda çok pahalı

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

zaten nokia telefonlarını eleştirenlerin yorumları kötü :D

ne alakası var Franzlist te yeri geldiğinde nokia yı eleştiriyor ben kendim de eleştiriyorum nokia yı.. az yorumlarımı takip etsen görürsün ;) Nokia oro tamamen tasarım telefonu oyun oynayacak adamın telefonu değil..c7 için ya da 701 için söylese haklı ben 701 kullanmama rağmen yeni alacaklara neo v almalarını tavsiye ediyorum

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici

ne alakası var Franzlist te yeri geldiğinde nokia yı eleştiriyor ben kendim de eleştiriyorum nokia yı.. az yorumlarımı takip etsen görürsün ;) Nokia oro tamamen tasarım telefonu oyun oynayacak adamın telefonu değil..c7 için ya da 701 için söylese haklı ben 701 kullanmama rağmen yeni alacaklara neo v almalarını tavsiye ediyorum
tamam.

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Realdekinde görmüştüm en son 1 ay önce kaldırdılarsa bilemicem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt