JoY CFW v1.0 v60.0.003 by Mr.JoY

Sponsorlu Bağlantılar

Mr JoY

Mr JoY

Üye
    Konu Sahibi
Modlar Eklenmiştir

ua_mustafa_20

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]

Üzgünüm Yazmamışım...
1- Niye Bu Kadar Heyecanlandın ???
2- Başka Ne Sanmış Olabilirsin Ki ???

Ben ofw sevenlerdenim yeni bir ofw çıktı sandım :)[/SIZE][/COLOR]

Elfemsi44

Üye
flashlayamadım ya kardeş. nokıa yazısı geliyo sonra tekrar gidiyo

Enes

Enes

Üye
görsel olarak çok güzel görünüyor bi denemekte fayda var sanki :) :tşk:

Eyup Mete

Eyup Mete

Üye
Eyvalah saolasın modları paylaşmışsın fakat icon paketi senin cfwdekinden farklı sanki ben bu cfw de kullandığın ikonları istemiştim birde temayı sis olarak paylaşırsan sevinirim...

Çalışmaların da başarılar.

Mr JoY

Mr JoY

Üye
    Konu Sahibi
tema sis olarak mevcut değil elimde... Sende rofsa gömebilirsin yüksek boyutlu değil... İkonlara gelince o paketi kullandım bende o pakette sadece navigasyon klasörü simgesi yok onuda dışardan çektim

- - - Eklendi - - -

görsel olarak çok güzel görünüyor bi denemekte fayda var sanki :) :tşk:

rica ederim

- - - Eklendi - - -

flashlayamadım ya kardeş. nokıa yazısı geliyo sonra tekrar gidiyo

jaf programı ile death usb'de flashlamaya çalıştığınızdan emin olun... Veya farklı bir mod deneyin piedpro'lar daha stabil digerlerine göre

çomolokko

Üye
piedpro 4*4 indirdim haritalar yok ? navigasyon dosyasının içinde sadece konumlama var

Mr JoY

Mr JoY

Üye
    Konu Sahibi
Haritalar'da Sorun Çıkmıştı... Bende Kaldırmak Zorunda Kaldım... Ama Dışardan Kurabilirsin... Sorun Çıkmıyor...

agun35

Üye
Arkadaşım eline sağlık cfw stabil ve güzel en sevdiğim yanı ise pil süresi bunu kullanmaya devam etmek istiyorum bikaç değişiklik ve sorunu halletmek istiyorum birincisi tuş kilidinde zaman ayarı yok türlü modlar denedim tuş kilidini değiştirdim ama sonuç alamadım ikincisi madiabardaki keylock simgesi fotoğrafları açıyo zaten öyle olsun ama simge olmamış nasıl değişir birde yüklediğim temalarla iconlar değişmiyor haritaları cfw ye gömdüm sorun yok bu isteklerim için yardımcı olursan sevinirim Teşekkürler

Mr JoY

Mr JoY

Üye
    Konu Sahibi
Bununla Media Barı :

Bununla Tuş Kilidi Zaman Ayarını :

İkonları Ben Temaya Değil Fw'nin İçine Gömdüm... Bu Yüzden Tema İle Değişmeyebilir... Mif Uzantılı İkon Seti Bulup Yada Başka Bir Fw'den İkonları Çekip resource/apps içine postalaman yeterli olacaktır... İyi Kullanıımlar

agun35

Üye
Arkadaşım verdiğin mod ve bilgiler için teşekkür ederim yalnız zaman ayarlı tuş kilidi modu olmadı kendimde başka modlar denemiştim zaten maalesef iconlarıda yapamadım yarısı farklı oldu sonuç olarak senin bu eksiklikleri düzelterek yayınlamanı rica edicem eğer yaparsanız pockelock programı yüklerken dahilibileşen diyo onada bakarsan iyi olur kusurabakma ısrarcı gibi oldum ama cfw cok stabil ve pil performansı süper atma yok tema güzel daha ne olsun Saygılar

Mr JoY

Mr JoY

Üye
    Konu Sahibi
Pockelock Programını Kurabilmek İçin : Rofs2/Resource/apps/PocketLock_aif.mif Bu Dosyayı Silmem Gerekir...

Tuş Kilidi Ayarı İçin 5 Farklı Mod Vericem Hepsini Denemen Lazım :

İkonlar için Bana İstediğin İkon Setini veya Temanın İKonlarını Göster Ben Ayarlarım...

YavuzHaris

YavuzHaris

Üye
Yeniden Başlat Simgesine bir bak istersen yazıyla iç içe girmiş :) Sırf bu yüzden kullanmıyorum Cwf yi yoksa çok güzell :) Onu düzenlersen sevinirim kardeş.. .)

agun35

Üye
Pockelock Programını Kurabilmek İçin : Rofs2/Resource/apps/PocketLock_aif.mif Bu Dosyayı Silmem Gerekir...

Tuş Kilidi Ayarı İçin 5 Farklı Mod Vericem Hepsini Denemen Lazım :

İkonlar için Bana İstediğin İkon Setini veya Temanın İKonlarını Göster Ben Ayarlarım...
Mr Joy Kardeşim yardımın ve fw için teşekkür ederim
Ancak başka bir cfw yüklü telefonum da onu denemek istiyorum fw düzenlemede fazla bilgim yok sizin cfw le biraz uğraşayım dedim ama olmadı İnşallah ilerde cfw ni düzenleyip yayınlarsan zevkle denerim Kardeşim verdiğiniz emekler için tekrar teşekkür ederim

Mr JoY

Mr JoY

Üye
    Konu Sahibi
Yeniden Başlat Simgesine bir bak istersen yazıyla iç içe girmiş :) Sırf bu yüzden kullanmıyorum Cwf yi yoksa çok güzell :) Onu düzenlersen sevinirim kardeş.. .)

en kısa zamanda v1.1 çıkacak... Onu da düzenlerim

HAM ZA

HAM ZA

Üye
kardeşim pardon bu cfw e\music deki dosyaları görmüyor neden ACABA??

Üst Alt