Yardim edermisiniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kunduzz01

Üye
    Konu Sahibi

... dediğinin mantıksız olduğunun madem farkındasin daha niye zorluyorsun ... Bi parçanın uyumlu olduğu en iyi yazılım bulunduğu telefondaki orjinal yazılımıdir .. Kameralarin bir sürü çeşidi var ... Gerekli voltaj ayarı , zamanlama ve flash entegresi vs vs herşeyin ince ince ayarı var ... Kamera işi öyle iki kablo bağlayıp çalışmaz ... Madem Hayal gücünü zorluyoruz biraz daha detaylı anlatta ona göre yardım edelim ...

bende o yuzden yazilim (program) istiyorum. 5110'da kamera olayi yok. Bunun icin uygun olabilecek yani telefonla kamerayi uyum icinde calismasi icin yazilim istiyorum. Yazilim isinden anlamam. Dediklerin dogru ben nasrettin hoca misali (maya ya tutarsa...)

M. tAHA

M. tAHA

Üye
:kop::kop2:

yunus5055

yunus5055

Üye
bende o yuzden yazilim (program) istiyorum. 5110'da kamera olayi yok. Bunun icin uygun olabilecek yani telefonla kamerayi uyum icinde calismasi icin yazilim istiyorum. Yazilim isinden anlamam. Dediklerin dogru ben nasrettin hoca misali (maya ya tutarsa...)

kamera yazılımı dahili bir bileşendir .. Uyumlu yükleyiciyı bulsan bile şöyle bir uyarı verecektir büyük bir ihtimalle " dosya dahili bir bileşen .. Uygulama yüklenemiyor " ... Sebebi telin kendi kamera alt yazılımıyla çakışması diyebiliriz ... Dediğinin olabilmesi için v3 lerdeki gibi kendi yazılım paketini oluşturup telefona flashlaman gerek ... Cfw deniliyordu sanırım onlara ... Umarım anlatabilmısimdir ...

- - - Eklendi - - -

... 5110 unun sistemi ne bu arada ? ... V2 destek bölümündeyiz ama saolsun bazı arkadaşlar sayesinde bunu sormaya mecbur kalıyoruz ... v3 olanıda burda android olanıda ... :@

-efşan

-efşan

Üye
Şaka mı bu?:D

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Yahu kardeşim sen bizimle dalgamı geçiyosun.
Bir defa donanım sorununu hallettin sıra yazılımamı geldi.
5 mp kamerayla çektiğin fotoyu veya videoyu hangi donanımla 5110 da hangi yazılımla oynatmayı düşünüyorsun.
Telefonun donanımını baştan sona değiştirmen gerekir.

Sana tavsiyem git bir iphone al daha ucuza gelir

yunus5055

yunus5055

Üye

Benim yoruma diyorsan harbi ciddiyim ... Geçen gün net kotaniz kaç gösteriyor diye bi konu açtım ... birisi v3 telini söyledi diğeri iphone nin resmini koydu ... :kop2:

• Beğen
Tepkiler: -efşan
-efşan

-efşan

Üye

Benim yoruma diyorsan harbi ciddiyim ... Geçen gün net kotaniz kaç gösteriyor diye bi konu açtım ... birisi v3 telini söyledi diğeri iphone nin resmini koydu ... :kop2:
:d: Yahu ne insanlar var.

yunus5055

yunus5055

Üye
Allah belani vermesin senin ... 5110 siyah beyaz ekranmis :kop2: ...

OĞLUM BAK GIT :kop2:

• Beğen
yunus5055

yunus5055

Üye
:kop2:

5110 deyince aklıma 5800 tipine yakın bi tel gelmişti ...
Biri üstüme toprak atsın :kop2:

yunus5055

yunus5055

Üye
Abi ben n70 nasıl takılır diye düşünürken adam siyah beyaz tele kamera takıyo ... Bide 5 lik kamera azda değil :kop2:
biri bu arkadaşı nato füze tasarım bölümüne alsın ... Harcanmasin bu evlat ...
:kop2:

• Beğen
-efşan

-efşan

Üye
Sen kamerayı tak yazılımın benden:d:

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye

banada boyle geldi. Arkadaslar.

- - - Eklendi - - -

kamera yazılımı dahili bir bileşendir .. Uyumlu yükleyiciyı bulsan bile şöyle bir uyarı verecektir büyük bir ihtimalle " dosya dahili bir bileşen .. Uygulama yüklenemiyor " ... Sebebi telin kendi kamera alt yazılımıyla çakışması diyebiliriz ... Dediğinin olabilmesi için v3 lerdeki gibi kendi yazılım paketini oluşturup telefona flashlaman gerek ... Cfw deniliyordu sanırım onlara ... Umarım anlatabilmısimdir ...

- - - Eklendi - - -

... 5110 unun sistemi ne bu arada ? ... V2 destek bölümündeyiz ama saolsun bazı arkadaşlar sayesinde bunu sormaya mecbur kalıyoruz ... v3 olanıda burda android olanıda ... :@

haklisin. Gercekten sistemi nedir bu 5110'nun. birde burda geyik supermis belki ondan geliyorlar. V3 veya android'e gidip bizde onlarla geyik yapalim mi ne dersin.

• Beğen
yunus5055

yunus5055

Üye
banada boyle geldi. Arkadaslar.

- - - Eklendi - - -

haklisin. Gercekten sistemi nedir bu 5110'nun. birde burda geyik supermis belki ondan geliyorlar. V3 veya android'e gidip bizde onlarla geyik yapalim mi ne dersin.

5110 nun sistemi kıytırık sistem ... Nami değer 3310 desek olayı anlarsınız sanırım ... Özellikleri aynı çünkü ... Siyah beyaz ekran ... :kop2:

- - - Eklendi - - -

Sen kamerayı tak yazılımın benden:d:

:) bendende 6 li tencere takımı ... :kop2:

• Beğen
-efşan

-efşan

Üye

5110 nun sistemi kıytırık sistem ... Nami değer 3310 desek olayı anlarsınız sanırım ... Özellikleri aynı çünkü ... Siyah beyaz ekran ... :kop2:

- - - Eklendi - - -

:ehe

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

:ehe

yunus5055

yunus5055

Üye
... " Konu maxicepten dışarı taşınmıştır " ... Adını vermek istemeyen bir yönetici ... :kop2:

joker.lg

joker.lg

Üye

senin büyük büyük büyük deden :ehe :kop2:

- - - Eklendi - - -

bak arkadaşım kamera kalitesi arttırma diye googlede ara önüne büyük ihtimal bir yabancı sitenin şeyleri çıkar veya buranin orda c klasöründe bir yerlere txt dosyası atarak birşeyler yapıyordu şahsen denemedim ama bul belki işine yarar

M. tAHA

M. tAHA

Üye
bu hallere düştük mü :vur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt