PPM Mod İle PPM Dosyası Üzerinde Değişiklik Yapacakmışız . Bu Dosya İle İlgilsi Yokmuş . PPMMOD İle Açtım Bazı Yerleri Türkçe Yaptım Ama Bazı Yerler Olmadı 12.000 Tane Satır Var Hangisine Bakacağımı Bilemiyorum Baya Karışık Bu Konuda Yardımcı Olursan Sevinirim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Link Burada Nasıl Yapıldığını Anlatıyor
Tamamdır Çözdüm Sorunu Baya Kafamı Yordu Ama Yaptım . Orda Orange Home Screen İle İlgili Bir Yazı Verilmiş . PPMOD İle Açıp Oradan Text Edit Kısmından Orange Home Screen Buluyorsunuz Ve Verdiği Listedeki Yazıları Sıraya Göre Yazıyorsunuz . Basitmiş![]()
bi şu orangescreen dosyasının linkini atarsan hallederiz.Evet Nihat Kardeşim Sonunda Becerdim . Bir Kaç Yazı Kaldı Onuda Yazarsam Tam Anlamıyla Bitecek
. kardesim bende 2.sırada görünüyor.seninki 2700 ya emin degilim.Ohh Ne Güzel. %100 Türkçe Tüm Simgeler Değişmiş ve Bekleme Ekranı Dahi Türkçe Olan 2700 PPM . Vay Be Duygulandım
. Orange Home Screen Yazısı Hep Değişiyor Ben Bir Bakıyorum 3000 de Kapatıp Açıyorum 4000 ' E gitmiş .

Linkte Verdiğim Dosyayı Hiç Uğraşmadan Telefona Atacaksın . Sonra PPM Düzenleyeceksin ( Esas Sorun Bu) .
variant_defaults Sen Bunu Atamadın Demi ? Atamadıysan Yardımcı Olurum Kardeşim ,)

Hiç Sorma Ya Kafamı Bozuyor
Bir Dakka Beklermisin Anlatacam Sana Ben
Kardeşim Şimdi Home Screen ( Bekleme Ekranını ) Aktif Etmeyi Anlatıyorum . Bunu Yapacağın Program
OxyCube ( Linki Sonda Verdim ) . İlk Önce Telefonunu USB Kablosunu Çıkar Varsa Arka Planda Çalışan
Nokia İle İlgili Olan Herşeyi Kapa . Kurulum Basit Zaten İleri Falan Filan Kur . Program Açılınca
Karşına Nasıl Bağlanacağın Hakkında Yardım Edecek Sihirbaz Gelir . Bunu Kapa Gerek Yok .
Şimdi USB Kablosunu Tak Ve Pc Suite İle Bağlanmayı Sec Program Hemen Tanır . Nasıl Tanıdığını Sol Alt Köşede Görürsün ( Connected Yazar Orada
Yeşil Renkli ) . . Sonra Yukarı Kısma Bak Şu Adımları Takip Et Bebeğim![]()
![]()
Sections ==> File Browser ==> Sol Tarafta Telefonun Kendisi İle İlgili Dosyasını Görürsün Oradan Hidden Folders Klasörüne Tıkla ==> IsaSettings
==> Variant Default ==> Karşına Çıkan Dosyayı Sil Verdiğim Linkteki Dosyayı Ekle . Programı Kapat Kabloyu Çek Telefonu Kapa Yeniden Aç . Daha
Sonra Telefonunu Ayarlarından Ekran Ayarlarına Gel Karşına Orange Home Screen Yazar Onu Aktif Et . Bunu Yap . Sonra PPM İşini Hallederiz
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
---------- Eklendi @ 13:54:07 ---------- Yazıldı @ 13:26:42 ----------
http://www.maxicep.com/nokia-s40-ve-java-destek/orange-home-screen-596630.html
Bak Burayıda İncele Aşağıda Arkadaş Anlatmış . Benimkini Yapamassan Buraya Bak Kesin Yaparsın
fakat ingilizce yapınca da yine görünmüyor.Fakat bu sefer başka bi özellik çıkıyor.takıldım unutmuşum bu işleri ben 
İşte Önemli Olan Bunları Türkçe Yapmak Burası Çok Karışık . Sabahtan Beri Uğraşıyorum . Bu Kısımları Editlemek İçin . Mesela Yapıyorum Mesajlar Yazıyor Tıklıyorum Aranan Numaralar Çıkıyor . Bunların Yerlerini Bilmek Lazım Yoksa Çok Uğraştırır![]()
yapınca bana gonder
.bende su bulgar ppm'siyle ugrasaym. 
İşte Önemli Olan Bunları Türkçe Yapmak Burası Çok Karışık . Sabahtan Beri Uğraşıyorum . Bu Kısımları Editlemek İçin . Mesela Yapıyorum Mesajlar Yazıyor Tıklıyorum Aranan Numaralar Çıkıyor . Bunların Yerlerini Bilmek Lazım Yoksa Çok Uğraştırır![]()

Kardeş Yazılı İle Uğraşıyorum 2 güne Bitiyor . Sonra PPM İle İlgilenecem . Umarım Başarırım![]()