Orange Home Screen Nasıl Düzenlerim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fred0m

fred0m

Üye
    Konu Sahibi
Orange Home Screen Nasıl Düzenlerim
Arkadaşlar Elimde Orange Home Screen Dosyası Var Uzantısı wbxml şeklinde . Ben Bunu Telefona Atınca Oluyor Ama Sol Köşede Sadece Resimler Var İçindeki Yazılar Gözükmüyor . Bunu Nasıl Düzenleyebiliriz

kerimkursat

kerimkursat

Üye
kardes sen o dosyanın lınkını bana at ben nasıl yapıldığını anlatırım sana

fred0m

fred0m

Üye
    Konu Sahibi
PPM Mod İle PPM Dosyası Üzerinde Değişiklik Yapacakmışız . Bu Dosya İle İlgilsi Yokmuş . PPMMOD İle Açtım Bazı Yerleri Türkçe Yaptım Ama Bazı Yerler Olmadı 12.000 Tane Satır Var Hangisine Bakacağımı Bilemiyorum Baya Karışık Bu Konuda Yardımcı Olursan Sevinirim

Link Burada Nasıl Yapıldığını Anlatıyor

fred0m

fred0m

Üye
    Konu Sahibi
Tamamdır Çözdüm Sorunu Baya Kafamı Yordu Ama Yaptım . Orda Orange Home Screen İle İlgili Bir Yazı Verilmiş . PPMOD İle Açıp Oradan Text Edit Kısmından Orange Home Screen Buluyorsunuz Ve Verdiği Listedeki Yazıları Sıraya Göre Yazıyorsunuz . Basitmiş :D

MrTech

MrTech

Üye
PPM Mod İle PPM Dosyası Üzerinde Değişiklik Yapacakmışız . Bu Dosya İle İlgilsi Yokmuş . PPMMOD İle Açtım Bazı Yerleri Türkçe Yaptım Ama Bazı Yerler Olmadı 12.000 Tane Satır Var Hangisine Bakacağımı Bilemiyorum Baya Karışık Bu Konuda Yardımcı Olursan Sevinirim

Link Burada Nasıl Yapıldığını Anlatıyor

orangescreen dosyasının linkini atarmısın kardes ?

---------- Eklendi @ 12:58:25 ---------- Yazıldı @ 12:56:24 ----------

Tamamdır Çözdüm Sorunu Baya Kafamı Yordu Ama Yaptım . Orda Orange Home Screen İle İlgili Bir Yazı Verilmiş . PPMOD İle Açıp Oradan Text Edit Kısmından Orange Home Screen Buluyorsunuz Ve Verdiği Listedeki Yazıları Sıraya Göre Yazıyorsunuz . Basitmiş :D

evet basit :) bi şu orangescreen dosyasının linkini atarsan hallederiz.

fred0m

fred0m

Üye
    Konu Sahibi
Tamamdır Atıyorum Dostum Hemen Oh Be Çok Mutlu Oldum :) . Bir De Bir Sorunum Var Hafıza Kartı Simgesini PPM Üzerinde Bulamıyorum Kaçıncı Sırada Bu Simge Biliyormusun

TheCower

TheCower

Üye
Nasıl yani bende de var bu homescreen yazıları yok onun yazılarını mı yazmayı becerdiniz?

fred0m

fred0m

Üye
    Konu Sahibi
Evet Nihat Kardeşim Sonunda Becerdim . Bir Kaç Yazı Kaldı Onuda Yazarsam Tam Anlamıyla Bitecek

MrTech

MrTech

Üye
Evet Nihat Kardeşim Sonunda Becerdim . Bir Kaç Yazı Kaldı Onuda Yazarsam Tam Anlamıyla Bitecek

bitti mi yararlanalım.maksat tembellik olsun,hazırda var :D . kardesim bende 2.sırada görünüyor.seninki 2700 ya emin degilim.

fred0m

fred0m

Üye
    Konu Sahibi
Ohh Ne Güzel :D . %100 Türkçe Tüm Simgeler Değişmiş ve Bekleme Ekranı Dahi Türkçe Olan 2700 PPM . Vay Be Duygulandım :D . Orange Home Screen Yazısı Hep Değişiyor Ben Bir Bakıyorum 3000 de Kapatıp Açıyorum 4000 ' E gitmiş .

MrTech

MrTech

Üye
Oldumu Oh Ne Güzel..:ehekardes sana 5130 XM ppmsini atsam gomebilir misin ? gomemedim senin dosyayı yahu :)

fred0m

fred0m

Üye
    Konu Sahibi
Linkte Verdiğim Dosyayı Hiç Uğraşmadan Telefona Atacaksın . Sonra PPM Düzenleyeceksin ( Esas Sorun Bu :D ) .

variant_defaults Sen Bunu Atamadın Demi ? Atamadıysan Yardımcı Olurum Kardeşim ,)

MrTech

MrTech

Üye
Ohh Ne Güzel :D . %100 Türkçe Tüm Simgeler Değişmiş ve Bekleme Ekranı Dahi Türkçe Olan 2700 PPM . Vay Be Duygulandım :D . Orange Home Screen Yazısı Hep Değişiyor Ben Bir Bakıyorum 3000 de Kapatıp Açıyorum 4000 ' E gitmiş .

Aman Allahım Yazılarda Köstebek Var :D :D

---------- Eklendi @ 13:26:29 ---------- Yazıldı @ 13:25:52 ----------

Linkte Verdiğim Dosyayı Hiç Uğraşmadan Telefona Atacaksın . Sonra PPM Düzenleyeceksin ( Esas Sorun Bu :D ) .

variant_defaults Sen Bunu Atamadın Demi ? Atamadıysan Yardımcı Olurum Kardeşim ,)

Aynen.Orda Kalıyorum :D

fred0m

fred0m

Üye
    Konu Sahibi
Hiç Sorma Ya Kafamı Bozuyor :D

Bir Dakka Beklermisin Anlatacam Sana Ben :)

Kardeşim Şimdi Home Screen ( Bekleme Ekranını ) Aktif Etmeyi Anlatıyorum . Bunu Yapacağın Program

OxyCube ( Linki Sonda Verdim ) . İlk Önce Telefonunu USB Kablosunu Çıkar Varsa Arka Planda Çalışan

Nokia İle İlgili Olan Herşeyi Kapa . Kurulum Basit Zaten İleri Falan Filan Kur . Program Açılınca

Karşına Nasıl Bağlanacağın Hakkında Yardım Edecek Sihirbaz Gelir . Bunu Kapa Gerek Yok .

Şimdi USB Kablosunu Tak Ve Pc Suite İle Bağlanmayı Sec Program Hemen Tanır . Nasıl Tanıdığını Sol Alt Köşede Görürsün ( Connected Yazar Orada

Yeşil Renkli ) . . Sonra Yukarı Kısma Bak Şu Adımları Takip Et Bebeğim :D :D

Sections ==> File Browser ==> Sol Tarafta Telefonun Kendisi İle İlgili Dosyasını Görürsün Oradan Hidden Folders Klasörüne Tıkla ==> IsaSettings

==> Variant Default ==> Karşına Çıkan Dosyayı Sil Verdiğim Linkteki Dosyayı Ekle . Programı Kapat Kabloyu Çek Telefonu Kapa Yeniden Aç . Daha

Sonra Telefonunu Ayarlarından Ekran Ayarlarına Gel Karşına Orange Home Screen Yazar Onu Aktif Et . Bunu Yap . Sonra PPM İşini Hallederiz

---------- Eklendi @ 13:54:07 ---------- Yazıldı @ 13:26:42 ----------

http://www.maxicep.com/nokia-s40-ve-java-destek/orange-home-screen-596630.html

Bak Burayıda İncele Aşağıda Arkadaş Anlatmış . Benimkini Yapamassan Buraya Bak Kesin Yaparsın

MrTech

MrTech

Üye
Hiç Sorma Ya Kafamı Bozuyor :D

Bir Dakka Beklermisin Anlatacam Sana Ben :)

Kardeşim Şimdi Home Screen ( Bekleme Ekranını ) Aktif Etmeyi Anlatıyorum . Bunu Yapacağın Program

OxyCube ( Linki Sonda Verdim ) . İlk Önce Telefonunu USB Kablosunu Çıkar Varsa Arka Planda Çalışan

Nokia İle İlgili Olan Herşeyi Kapa . Kurulum Basit Zaten İleri Falan Filan Kur . Program Açılınca

Karşına Nasıl Bağlanacağın Hakkında Yardım Edecek Sihirbaz Gelir . Bunu Kapa Gerek Yok .

Şimdi USB Kablosunu Tak Ve Pc Suite İle Bağlanmayı Sec Program Hemen Tanır . Nasıl Tanıdığını Sol Alt Köşede Görürsün ( Connected Yazar Orada

Yeşil Renkli ) . . Sonra Yukarı Kısma Bak Şu Adımları Takip Et Bebeğim :D :D

Sections ==> File Browser ==> Sol Tarafta Telefonun Kendisi İle İlgili Dosyasını Görürsün Oradan Hidden Folders Klasörüne Tıkla ==> IsaSettings

==> Variant Default ==> Karşına Çıkan Dosyayı Sil Verdiğim Linkteki Dosyayı Ekle . Programı Kapat Kabloyu Çek Telefonu Kapa Yeniden Aç . Daha

Sonra Telefonunu Ayarlarından Ekran Ayarlarına Gel Karşına Orange Home Screen Yazar Onu Aktif Et . Bunu Yap . Sonra PPM İşini Hallederiz

---------- Eklendi @ 13:54:07 ---------- Yazıldı @ 13:26:42 ----------

http://www.maxicep.com/nokia-s40-ve-java-destek/orange-home-screen-596630.html

Bak Burayıda İncele Aşağıda Arkadaş Anlatmış . Benimkini Yapamassan Buraya Bak Kesin Yaparsın

Kardeşim dediklerini sırayla yaptım.Oldu gözüküyor fakat şöyle bişi var yazılar görünmüyor :D fakat ingilizce yapınca da yine görünmüyor.Fakat bu sefer başka bi özellik çıkıyor.takıldım unutmuşum bu işleri ben :D

Bak Sırayla Gösteriyorum..

1-bu böyle oluyor.

2-ama böyle yapınca

3-ing.yaptıktan sonra

4-bu özellik oluyor ve türkçede görünmüyor.

fred0m

fred0m

Üye
    Konu Sahibi
İşte Önemli Olan Bunları Türkçe Yapmak Burası Çok Karışık . Sabahtan Beri Uğraşıyorum . Bu Kısımları Editlemek İçin . Mesela Yapıyorum Mesajlar Yazıyor Tıklıyorum Aranan Numaralar Çıkıyor . Bunların Yerlerini Bilmek Lazım Yoksa Çok Uğraştırır :D

MrTech

MrTech

Üye
İşte Önemli Olan Bunları Türkçe Yapmak Burası Çok Karışık . Sabahtan Beri Uğraşıyorum . Bu Kısımları Editlemek İçin . Mesela Yapıyorum Mesajlar Yazıyor Tıklıyorum Aranan Numaralar Çıkıyor . Bunların Yerlerini Bilmek Lazım Yoksa Çok Uğraştırır :D

:D yapınca bana gonder :D.bende su bulgar ppm'siyle ugrasaym. :D

MrTech

MrTech

Üye

Yaptın mı bebeğim :D :D

fred0m

fred0m

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş Yazılı İle Uğraşıyorum 2 güne Bitiyor . Sonra PPM İle İlgilenecem . Umarım Başarırım :)

MrTech

MrTech

Üye
Kardeş Yazılı İle Uğraşıyorum 2 güne Bitiyor . Sonra PPM İle İlgilenecem . Umarım Başarırım :)

Kardes Sen Bu İsi Bitir,Linki Gönder.Beraber PPM İşini Hallederiz.Bende Bulgar PPM'sini Hackledim.Yardımcı Olurum Sana Kardeşim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt