Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

abi bu sene bende bir şansızlık var ki sorma allah ailemin dostlarımın canına sağlık versin buna da şükür
mayısın ilk haftasi arkadaşımın motoruyla gezerken düştüm sağ ayak bilegim kemik ucundan çatladı eklem yerinden çatlama olduğu için çatlaga kemikte üretilen bir sıvı dolmuş o yüzden kapanmaz dediler ameliyat oldum ayağımda platin vida var çatlağı tutturmak için canımı sıkan şey bunlar :(

---------- Eklendi @ 02:41:55 ---------- Yazıldı @ 02:41:09 ----------

alay etme smart yeni kullanmaya başladım ifadeleri

yine de haline şükür et kardeşim, ben arasıra hastanelere gidiyorum ve yatan hastalara bakiyorum, kimisi gırtlak kanseri boğazından irin çıkıyor ve konuşamıyor, kimi komada seni bile duymuyor, kimi sadece yürümek için bütün servetini vermek istiyor ve kimileri de ellerini kullanmak için tedavi görüyor. Her anına şükür etmek bizim boynumuzun borcu be kardeşim. Konuşuyoruz, yürüyebiliyoruz, duyuyoruz, yiyebiliyoruz vs.vs.

---------- Eklendi @ 02:49:57 ---------- Yazıldı @ 02:48:30 ----------

Tekrar geçmiş olsun, inşallah eski sağlığına kavuşursun. :tebessüm:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ben yatıyorum. Iyi geceler :bye2:

__xXx__

__xXx__

Üye

yine de haline şükür et kardeşim, ben arasıra hastanelere gidiyorum ve yatan hastalara bakiyorum, kimisi gırtlak kanseri boğazından irin çıkıyor ve konuşamıyor, kimi komada seni bile duymuyor, kimi sadece yürümek için bütün servetini vermek istiyor ve kimileri de ellerini kullanmak için tedavi görüyor. Her anına şükür etmek bizim boynumuzun borcu be kardeşim. Konuşuyoruz, yürüyebiliyoruz, duyuyoruz, yiyebiliyoruz vs.vs.

haklısın abi yine de canım sağ ailemin dostlarımın canı sağ ne kadar şükür etsem az ama hiçbir finalime giremedim hiç hesapta yokken okulum uzadı bunları düşününce canım yine de sıkılmıyor değil. artık hakkımızda hayırlısı buymuş deyip beklicez

---------- Eklendi @ 02:52:06 ---------- Yazıldı @ 02:51:41 ----------

ben yatıyorum. Iyi geceler :bye2:

:bye2:

---------- Eklendi @ 02:52:30 ---------- Yazıldı @ 02:52:06 ----------

---------- Eklendi @ 02:49:57 ---------- Yazıldı @ 02:48:30 ----------

Tekrar geçmiş olsun, inşallah eski sağlığına kavuşursun. :tebessüm:

inşallah abi sagolasin

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 511859
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
sen de mi? :tebessüm:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:hmmm :o

---------- Eklendi @ 03:13:03 ---------- Yazıldı @ 03:12:24 ----------

:bye2: :tebessüm:

__xXx__

__xXx__

Üye
:hmmm

phasan

phasan

Üye
selam

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Iyi geceler beyler bugun nokia n8den optimus white modeline gectim android iyimis maxicep diyorum googleden maxicep aratiyor :)

Üst Alt