[Beijing Mobile] iSMS v2.00(0) S^1/S^3 Türkçe Unsigned - MaxiPDA

Sponsorlu Bağlantılar

Malamadrı

Malamadrı

Üye
Evet ikinizden bahsediyorum...Gözüm üstünüzde...

Uygulamayı çevirmek ayrı şey uygulamanın özelliklerinin çalışmaması veya orjinalinde hatalı olması ayrı şey uygulamayı çevirdim diye uygulamayı ben yapmışım gibi bu nasıl oluyor bu neden böyle burası hatalı gibi isyanlarınızın muhatabı ben değilim çok istiyorsanız uygulamanın sistesini bulup hatayı bildirin farkında değilsiniz ama sizin yaptığınız yorumlar yüzünden vazgeçen çok kişi olabilir hatanın kendinizden mi kaynaklandığını yoksa uygulama tabanlı mı bilmiyorsunuz emin değilsiniz bazen dil kaynaklı hata yüzünden hata olabilir olmaz demiyorum ben bunun orjinalini kurdum sorun yoktu ama Türkçesini kurunca hata var gibi sorunlarla gelin bildirin bu zamana kadar hiçbir geri bildirimi önemsemezlik yapmadım yapmamda bir kelime için 5 saat uğraştığımı bilirim. nokta bile eksikse kabul hatta tavsiyede bile bulunabilirsiniz. ama siz bana ama hemen burası hatalı deyip yapıştırıyorsunuz konuya mesajı. Bana hata bildirecekseniz burda bi harf eksik burası tam çevrilmemiş gibi dil hatalarıyla gelin ok umarım anlatmışımdır umarım anlamışsınızdır.

Dostum sana birşey dedigimiz yok eline koluna sağlık yeni programla karşılaşınca sorunu olduğunda çözemeyip buraya bildiriyoruz

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Ben ne yaptım ki. Sakin ol bune şiddet bu celal?
Ben hìçbir yoruma bu hatalı vb gibi birşey yazmadım ki? Yazdığımıda hatırLamıyorum ve sorduqum tüm soruları genelde özel mesajLa ilettim...

şiddet değil ya kendimi anlatmaya çalıştım genel bir açıklama sadece

---------- Eklendi @ 12:27:35 ---------- Yazıldı @ 12:26:28 ----------

Dostum sana birşey dedigimiz yok eline koluna sağlık yeni programla karşılaşınca sorunu olduğunda çözemeyip buraya bildiriyoruz
bildirin bekliyorum hataları

Metin MF

Metin MF

Üye
:tşk:

marist

marist

Üye

Yok yani ben ne zaman bu bozuk, olmamış yapamamişSın diye yorum yaptım ki ?
Yapmamda zaten sadece emeğine saygı gösterip tşk eDiyorum. Şuana kadar ki mesajLarımın hepSine bak dediğin mesajLardan 1 tane bile var mı ? VaRsa bi daha hiç yorum yapmam buraya. Ve özürde diLerim..

Malamadrı

Malamadrı

Üye

---------- Eklendi @ 12:27:35 ---------- Yazıldı @ 12:26:28 ----------

bildirin bekliyorum hataları

Biz sana şikayet etmiyoruz yardım destek için yazıyoruz

baran_36

Üye
teşekürler

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rica ederim

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rica ederim :)

soysalturk51

Üye
Sertifika Hatası Aldım da :/ Yardımcı Olur musunuz ? E63 kullanıyorum :(

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
telefonunu hack lemen gerek hack kelimesi gözünü korkutmasın hack ten kastımız örnek uygulamaların içinde sertifika var benim gibi çeviri yapanlar veya modifiye yapanlar uygulama içinde dil dosyasında değişiklik yaptığımız için veya her hangi birinin herhangi bir değişiklik yaptığında uygulamanın sertifikası otomatik silinir ve telefonumuzda uygulamaların sertifikalarını denetleyen bir güvenlik sistemi var bunu devre dışı bırakıp istediğimiz uygulamayı kuruyoruz garanti konusunua düşünürsen hiç sakıncası yok ufak bir soft format (fabrika ayarlarına almak) hack ki kaldırır sitedeki hack e karşı olumsuz yorumlara aldanma hack ki tavsiye ederim ama bütün uygulamaları kurabilme yetkin olduğun için güvenli yerlerden indirip yüklemeni tavsiye ederim Maxicep gibi

suatsari

suatsari

Üye
Paylaşımlarını yakından takip ediyorum hepsi çok güzel.Ama kendi kişisel kullanım açısından en beğendiğim bu oldu :oke:
Çok teşekkürler...

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rica ederim çevrilmesi gereken çok uygulama var ben çok fazla uygulama kuran kullanan biri değilim toplasan belle ye ek olarak 10 tane uygulama ancak kullanıyorum genel de popülerlikten ziyade faydası yararı olan uygulamaları çevirmeye çalışıyorum bir istek veya konu gördüğümde uygulama faydası ile çevrilmeyi hak ediyorsa türkçe yapıyorum yararlı olabileceğini düşündüğünüz uygulama varsa çeviri isteğinde bulunabilirsiniz

Buhara15

Üye
kardeş bu ilk şifre nedir bir bilgin varmı 0000 falan denedim ilk şifre hatalı diyor

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
şifresi falan yok üye olacaksın kayıt Ok

Üst Alt