Malamadrı
Üye
Evet ikinizden bahsediyorum...Gözüm üstünüzde...
Uygulamayı çevirmek ayrı şey uygulamanın özelliklerinin çalışmaması veya orjinalinde hatalı olması ayrı şey uygulamayı çevirdim diye uygulamayı ben yapmışım gibi bu nasıl oluyor bu neden böyle burası hatalı gibi isyanlarınızın muhatabı ben değilim çok istiyorsanız uygulamanın sistesini bulup hatayı bildirin farkında değilsiniz ama sizin yaptığınız yorumlar yüzünden vazgeçen çok kişi olabilir hatanın kendinizden mi kaynaklandığını yoksa uygulama tabanlı mı bilmiyorsunuz emin değilsiniz bazen dil kaynaklı hata yüzünden hata olabilir olmaz demiyorum ben bunun orjinalini kurdum sorun yoktu ama Türkçesini kurunca hata var gibi sorunlarla gelin bildirin bu zamana kadar hiçbir geri bildirimi önemsemezlik yapmadım yapmamda bir kelime için 5 saat uğraştığımı bilirim. nokta bile eksikse kabul hatta tavsiyede bile bulunabilirsiniz. ama siz bana ama hemen burası hatalı deyip yapıştırıyorsunuz konuya mesajı. Bana hata bildirecekseniz burda bi harf eksik burası tam çevrilmemiş gibi dil hatalarıyla gelin ok umarım anlatmışımdır umarım anlamışsınızdır.
Dostum sana birşey dedigimiz yok eline koluna sağlık yeni programla karşılaşınca sorunu olduğunda çözemeyip buraya bildiriyoruz