İphone 4S - Newİpad İos 5.1.1 Jailbreak İndirme Adresi Ve Resimli Anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

nserhantr

Üye
    Konu Sahibi
İphone 4S - Newİpad İos 5.1.1 Jailbreak İndirme Adresi Ve Resimli Anlatım
absinthejailbreak Çıktı arkadaşlar site aşırı yüklenmeden çok yavaş Siteye erişim acıldığı an burdan indirme adresi ve resimli anlatım yapılacktır.

Download Adresi Windows :

hotfile :

cihan628

cihan628

Üye
ahaa ben indiriom ama ipad 3 için yokmu

nserhantr

Üye
    Konu Sahibi
indirip direk basla diyin 2dkda yapıyor ipad3 icinde gecerli

hakan karakaya

Üye
yaptım ama ortada bişey gözükmüyor

cihan628

cihan628

Üye
bağlıom pc ye açıom jailbreakı jailbreak butonu kapalı ama

nserhantr

Üye
    Konu Sahibi
ios 5.1.1 yüklü olması gerekiyor arkadaslr

hakan karakaya

Üye
benim iphone 4s te ios 5.1.1 yüklü. yukarıda verilen absinthe yi pc ye kurdum. usb ile telefona da kurulum yaptı. anladığım kadarı ile telefon da cydia programının ikonu gözükmeli idi. ancak bu ikon çıkmadı. absinthe programının telefonda nereye kurulu olduğu da belli değil. hangi dizine kuruldu? yada cydia yı sonradanmı kuracağız. yardımcı olurmusunuz lütfen.

WebStyle

WebStyle

Üye
Artık jb'liyim ve mutluyum kaç aydır yüklemek istediğim oyun ve uygulamalarıma nihayet kavuştum. :D

karasahinemre

Üye
beyler jbli 5.01 den bir türlü orj 5.1.1 e geçemedim bi yardım eder misiniz

cihan628

cihan628

Üye
walla bilmiyorum arkadaşım ama ben jbliyim artık oh be sonunda oldu (ios 5.1.1 iPad 3)

nserhantr

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar bendede 5.1.1 var ios direk yaptım oldu cydia geldi ekrana gelmeyenler tekrar denesinler

bandobras

bandobras

Üye
arkadaşlar bir sorum olacak bende 4s var şuan ios 5.0.1 jb li..
Ben şimdi itunes üzerinden 5.1.1 güncellemesini çekiyorum..o güncellemeyi yaptığımda JBindirdiğim Tweaksler kalacakmı yoksa tekrardan indirmem mi gerekecek?

hazar07

hazar07

Üye
Arkadaşlar bende iphone 4 var ona da olur mu bu jb. cünkü 4s ve ipad3 için yazmış bi sıkıntı çıkmasın

cihan628

cihan628

Üye
Arkadaşlar bende iphone 4 var ona da olur mu bu jb. cünkü 4s ve ipad3 için yazmış bi sıkıntı çıkmasın
olur kardeş bizimkilere cuma gününe kadar olmuyodu şimdi yeni çıktığı için herkes iphone 4s, ipad3 ü falan konuşuyor seninkinin ios sürümü ney sen bi söle ben bi bakam

hazar07

hazar07

Üye
olur kardeş bizimkilere cuma gününe kadar olmuyodu şimdi yeni çıktığı için herkes iphone 4s, ipad3 ü falan konuşuyor seninkinin ios sürümü ney sen bi söle ben bi bakam

5.0.1 (9A405) :oke:

cihan628

cihan628

Üye
istersen şuraya bi bak absinthe ios 5.0.1

hazar07

hazar07

Üye
valla kardeş yolladığın linki açamadım ama sanki o 5.0.1in jbsi gibi geldi bana. benim tel jbli zaten. ben 5.1.1'e yukseltip jb yapmak istiyorum

kerembiber

Üye
arkadaşlar telefonu jailbreakledim mailler çalışmadı sonra versiyon güncelledim tüm bilgiler uçtu bunu olmaması için ne yapmam lazım tüm bilgiler gitmesin diye ayrıca güncelledikten sonra yani 5.1.1 versiyonundada hersey silinirmi yine şuan versiyonu 5.1 ve 5.1.1 e güncelleyip bugun itibariyle 5.1.1 untethered cıkmıs hemde 2.02 versiyon bir yardımcı olun

esilay

Üye
arkadaslar bendede 5.1.1 var ios direk yaptım oldu cydia geldi ekrana gelmeyenler tekrar denesinler
kardeş ben de 5.1.1 yukledım ıphone 4s lakın senın dedıgın gıbı cydia direk gelmedi nasıl yapabilirim acaba detaylı anlatacak yokmu

Üst Alt