Nokia N9 aldık oynayacak oyun yok uygulama yok :(

Sponsorlu Bağlantılar

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye

ben cihazın üzerini karalamıyorum sadece olanları söylüyorum sende o telefonunun kötü yönlerini söylersen o telefonu karalamış olmazsın hatta bizi bilgilendirmiş olursun:oke:

MeeGo'nun uygulama yelpazesinin genişliğini etkileyen kötü yönü yok. Uygulama eksikliğinin olması işletim sisteminden kaynaklı bir problem değil üretici ve geliştiricilerin ilgisizliğinden kaynaklıdır. Hemen hemen bütün geliştirici forumlarında Android geliştiricilerin ağladığını ve bıkkınlığını görebiliriz. Saçma sapan lisans koşulları ve gereksinimler ile profesyonellerin bile bocaladığını gör.

Milyon dolarlık reklam projeleriyle bu seviyeye geldi Android ve üreticilerin mecbur bırakılması sonucu. Neyse lafı fazla uzatmak istemiyorum. Alacağın yeni modeller ile sana mutluluklar dilerim.

avcitalip

avcitalip

Üye
Milyon dolarlık reklam projeleriyle bu seviyeye geldi Android ve üreticilerin mecbur bırakılması sonucu. Neyse lafı fazla uzatmak istemiyorum. Alacağın yeni modeller ile sana mutluluklar dilerim.

Google Mason Firmasıdır Tabiki Parayı Basarlar Android'e Nereden Anladın Dersen Eğer ;
[video=youtube;w2EBJ-vrBPA]http://www.youtube.com/watch?v=w2EBJ-vrBPA[/video]

Android OS google tarafından geliştiriliyor ve chrome tarayıcısıda google'a ait yani bunlar mason bütün firmaları Android kullandırmak zorunda bırakıyorlar nokia'nın hali ortada Android Kullanmıyor...

Android'i Bende Pek Beğenmedim Hatta Şunu Söyleyebilirim ki Symbian Belle'ye Değişmem Ama Nokia Uygulama Sıkıntısını Aşması Gerekir Ben Geliştirici Değilim MeeGo benim ne işime yarar ki ? ama sizin gibi geliştiricilerin tabiki işine yarayacaktır...

iyi forumlar...

---------- Eklendi @ 08:50:23 ---------- Yazıldı @ 08:46:30 ----------

N9'a Android OS v.s Yüklenebiliyor diyeceksiniz ama onların pek tatmin edici olacağını sanmıyorum bir Android Cihaz Gibi Performans Alınamaz Bence...

---------- Eklendi @ 10:34:07 ---------- Yazıldı @ 08:50:23 ----------

bilgisi olan arkadaşlar lütfen bu konuyada yorum atsınlar ; http://www.maxicep.com/karsilastirm...agim-su-iki-cihaz-arasinda-kaldim-646387.html

bostancı34

Üye
butun cocuk oyunları n9 da yasasın :) n9 oyun ıcın alan arkadaslara tavsıyem eskı kara kutu aterılerde bıle daha cok oyun vardı n9 oyun ıcın almayın cıhaz cok hızlı ve kamerASI muazzam ben onun ıcın almıstım ve 2 ay oldu sıkıldım sıtedede ılanı var satıyorum

avcitalip

avcitalip

Üye
aynen bende satacağım gittigidiyor'da telefoncular para vermiyorlar takasta 700TL diyorlar:ağlarım:1000TL ye koysak gider mi acaba ?

Symbianize

Symbianize

Üye
N9un uygulama sıkıntısı var bu aşikar ve bi klavye modu kurunca kasan telefonun 1ghz inden şüphe ederim eğer android stabil çalışsa nokia androidli satar

avcitalip

avcitalip

Üye
N9un uygulama sıkıntısı var bu aşikar ve bi klavye modu kurunca kasan telefonun 1ghz inden şüphe ederim eğer android stabil çalışsa nokia androidli satar

Diyisin :D android ics gs2 de kasıyormuş galiba ?

Android 2.3 Gingerboard mı neydi galaxy s2 de uçuyor nasıl bir kararsızlıktan bahsettin anlayamadım sadece ICS de kasıyor diyorlar bakalım görecez

---------- Eklendi @ 21:44:30 ---------- Yazıldı @ 21:41:35 ----------

n9 ikinci el nekadar eder ? gittigidiyor'a ilan verecemde

pRime.

pRime.

Üye

klavye modu kurunca kasmıyor ki? siz 5800 ile karıştırdınız bu telefonu sanki?

avcitalip

avcitalip

Üye

klavye modu kurunca kasmıyor ki? siz 5800 ile karıştırdınız bu telefonu sanki?

:D yok ya kurulumda bir hata yaptım sanırım afsayısal klavyeyle yazınca oluyor o problem değil format atınca düzelir,yeni konu açtım meego bölümünde sen biraz anlarsın bir bakarsan sevinirim

Symbianize

Symbianize

Üye
Emin ol 5800 da daha çok uygulama var

Symbianize

Symbianize

Üye
Çok kaliteli evet 4 yıllık bir telefona gore çok kaliteli uygulamalar ama muadil bi telefona gore vasat bu telefon

pRime.

pRime.

Üye
Çok kaliteli evet 4 yıllık bir telefona gore çok kaliteli uygulamalar ama muadil bi telefona gore vasat bu telefon

vasat olan neymiş anlayamadım ama. neyse yazılım donanım olayından birazcık bile anlamayan insanlarla tartışılmaz.

avcitalip

avcitalip

Üye

Emin ol n9'daki uygulamalar ve oyunların kalitesi 5800'dakileri katlar. :oke:

---------- Eklendi @ 09:07:15 ---------- Yazıldı @ 09:05:00 ----------

İstersek 3310 ile karşılaştırırız, beğenmediysen çekip gidebilirsin meego bölümünden.

doğru söylüyorsunda biz kalitesiz demiyoruz uygulama sıkıntısı var diyoruz sen meego da hangi oyunları oynayabiliyorsun acaba ?

neyse bu sizin aranızda,ama android 4.0 ICS gelince cihaz iyi olur gibime geliyor orada 1GB ram ve 1GHZ işlemci yatıyor resmen...

avcitalip

avcitalip

Üye
5800 da oyun oynanmıyor doğru kasıyor ama uygulama yelpazesi symbian'ın daha geniş buda bir gerçek

pRime.

pRime.

Üye
ben daha önce tartıştım onlara göre n9 çok iyi telefon yapamadığı şey yok herşey yapabiliyormuşsun sadece kullanmayı bilmiyormuşuz :D

---------- Eklendi @ 09:43:04 ---------- Yazıldı @ 09:42:01 ----------

ICS daha gelmediki yani geldide daha yapım aşamasında en son beta 3 çıkmıştı sanırım

gayet de geldi hatta bazı android cihazlardan daha iyi oyun oynatıyor ve çalışıyor. beta olup olmaması önemli değil, önemli olan çalışması kuramıyorsanız benim yapabileceğim bir şey yok.

avcitalip

avcitalip

Üye

sen ne diyosun ya? android kurunca uygulama sıkıntısı kalıyor mu? hayır. o zaman ağlamayın çocuk gibi burda.

Samsung Galaxy Wonder'lar ile N9 un benchmark sonuçları aynı diye duymuştum ve forumda duyduğuma göre wonder bazı oyunlarda kasıyormuş:ağlarım:

---------- Eklendi @ 09:47:31 ---------- Yazıldı @ 09:46:16 ----------

gayet de geldi hatta bazı android cihazlardan daha iyi oyun oynatıyor ve çalışıyor. beta olup olmaması önemli değil, önemli olan çalışması kuramıyorsanız benim yapabileceğim bir şey yok.

bana kurarmısın ? rica etsem nasıl kurulcağını anlatabilirmisin ? forumda yeni konu açarak çünkü forumda 1-2 kişi biliyor MeeGo ya android OS yüklemeyi

pRime.

pRime.

Üye
5800 da oyun oynanmıyor doğru kasıyor ama uygulama yelpazesi symbian'ın daha geniş buda bir gerçek

ona sözümüz yok zaten beni bilen bilir, belki de forumdaki en symbiancı adamımdır ama hiçbir şeyden anlamayan adamlar gelip burda meego'ya çamur atmasın. hele symbian'ın yüz karası olan s60v5 sürümünü kimse iyi diye göstermesin.

Symbianize

Symbianize

Üye
Olan donanımla olmayan oyunları oynayabiliyolar hala 5800 diyo git iphone 4sle karşılaştır yada lumialarla androidi kuruyosun telefon çoğu özelliğini kaybediyor

pRime.

pRime.

Üye
Samsung Galaxy Wonder'lar ile N9 un benchmark sonuçları aynı diye duymuştum ve forumda duyduğuma göre wonder bazı oyunlarda kasıyormuş:ağlarım:

---------- Eklendi @ 09:47:31 ---------- Yazıldı @ 09:46:16 ----------

bana kurarmısın ? rica etsem nasıl kurulcağını anlatabilirmisin ? forumda yeni konu açarak çünkü forumda 1-2 kişi biliyor MeeGo ya android OS yüklemeyi

mert ile anlatmama kararı aldık tam kararlı sürüm çıkana kadar eğer bu kadar istekliyseniz kendiniz araştırıp bulabilirsiniz.

Üst Alt