pro.engineer
Üye
aslında bende baya bir açım 3 kişilik ekmeksiz iskender olsa iyi gideri vardı![]()
3=1+1+1 bir iki üç

aslında bende baya bir açım 3 kişilik ekmeksiz iskender olsa iyi gideri vardı![]()

hangi ekmeği kasteddiğin de önemli tabi![]()
ekmeksiz yemem ben![]()
seviyorsun o zaman iskenderi --- ya arkadaş ben öle bir yemek görmedim adamalar yapıyor bende güzelligin karşısında eriyorum![]()

evet sıkı çalışmışlarsözde asker eğlencesi. birbirine girmişler.

bende vallaha gel çıkalım ara sokaklara önümüze çıkan tüm sarhoş ve tinercileri dovelim![]()

hoooop hoop 3 kişilik diyoruzz ekmekle yenir mi hiç 1.5 olsa neyse hadi ekmek gerekirde ince yumuşak pide üstünde et döner sos tere yag yanında yogurt köz biberi acılı

hoooop hoop 3 kişilik diyoruzz ekmekle yenir mi hiç 1.5 olsa neyse hadi ekmek gerekirde ince yumuşak pide üstünde et döner sos tere yag yanında yogurt köz biberi acılı
sağol gökçen. sen nasılsın.
kavga etme boşver ya. ortalığı bir görsen berbat bir vaziyetti.
ben hiç zararını görmedim
tereyağı zararlı hacı uzak durun

ben hiç zararını görmedim![]()
biz köy çocuğuyuz abi tereyağı olmadan olmaz
onlara bulaşmam Arda sonra soluğu Murat abinin yanında alırız.![]()
iyiyim abi peki eyvallah.

bu "peki" kelimesi normal cümlede kullanınca ortama soğukluk katıyor sanki![]()

tereyağı konusunda ortak konuşayım en saf hali bile olsa yağ molekülleri çok büyük olduğu için deriden terleme ile atilamiyor süzülerek atılması günler alıyor cigerlerde yaglanma damarlarda tıkanma yapıyor![]()

ben bu kadar aç bir forum görmedim üyeler açlıktan gidecek yavvgeneki elimden yemek gelir sadece sabah'a kadar sabır lazım ... gider lokantaya bir iskender yaptırırım
![]()