Telefon Tavsiyesi Arkadaşlar 1-2 Ay İçinde Telefon Alacağım Şu İki Cihaz Arasında Kaldım !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
klongs

klongs

Üye
ben biliyorum 5dk surmuyor

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
sonynin ekran kartini qualcomm diye bir firma uretiyor samsung kendi uretiyor samsungun daha iyi kotu olsa iphone samsungunkini kullanmaz

vallaha mı ? bak bunu bilmiyordum zavallı iphone :D

---------- Eklendi @ 22:28:07 ---------- Yazıldı @ 22:26:54 ----------

alınca bana yapar mısın? veya nasıl yapılcağını v.s söylermisin çünkü daha önce android bir cihazım olmadığı için hiçbir bilgim yok 3-4 dk T20 kullandım :D 1 DK da Samsung GS2

klongs

klongs

Üye
anlatirim

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür Ederim,Ozaman Kararımı Kesinleştiriyorum Galaxy SII alacağım

Symbianize

Symbianize

Üye
Android donanımla göz boyuyor ios tek geçerim

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Android donanımla göz boyuyor ios tek geçerim

biraz sana öyle geliyor Android OS Un Tarayıcısı ios un Tarayıcısından Daha İyi Tarayıcısı Yeter Büyük Ekranlar Cabası :D

---------- Eklendi @ 22:46:32 ---------- Yazıldı @ 22:43:34 ----------

IOS artık Tofaş Gibi Oldu 3 Yıl Önce Aldığın Doğan'ı Sorunsuzsa Hemen Hemen Aynı Fiyata Satabiliyorsunya IOS ta öyle birşey :D

Symbianize

Symbianize

Üye
Dostum tarayıcıda ios daha iyi pcye geçiyim ispatlayacam tek sorun ekran boyutu

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Dostum tarayıcıda ios daha iyi pcye geçiyim ispatlayacam tek sorun ekran boyutu

iphone farkettiysen fiyat olarakta daha pahalı internet tarayıcısı olarak Galaxy SII nin yanına yanaşabileceğini sanmam,önce flash player koysunlar ona:oke:

yenigeldim

yenigeldim

Üye
Selamun aleyküm;

Konuyu yeni gördüm biraz damdan düşer gibi olacak ama tüm arkadaşlarımın samimiyetine sığınarak bir kaç bilgi paylaşmak istiyorum.

1 ay önce telefoncuya gittim. Htc Sensation XE mi Galaxy S2 mi yoksa İphone 4S mi alayım dedim.
Valla abi sen tanıdıksın sana şöyle anlatayım GALAXY S2 al diğerlerinin hepsini bük çöpe at dedi bakma bile bende galaxy s2 aldım 10 gün kullandıktan sonra son Android 4.0.3 güncellemesi geldi (kies'ten kuruluyor) güncellemeyide kurdum sonra telefonum ısınmaya başladı şarjı 15 saatte bitmeye başladı. Sonra internetten okuduğum bilgilere göre telefonun tekrardan pilini çıkarıp 1 dakika bekledikten sonra yerine takılması gerekiyormuş son olarak fabrika ayarlarının tekrar yüklenmesi gerekiyormuş. Bende aynısını uyguladım.

Şimdi gittiğim telefoncu arkadaşımın ayaklarını öpmem lazım telefonumun şarjı oyun oynarsam 3 gün müzik izlerken 2 gün eğer ikisinide yapmazsam tam tamına 1 hafta gidiyor yeminle.
Teşekkürler Samsung
Aynı zamanda televizyonumuda dün aldım oda samsung.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bir de gunluk iki uc saat internete gir bakalim o zaman ne kadar gidicek. Hicbirsey yapmadan bir hafta gidiyorsa az bekleme suresi 300 saat olan telefonlar bunlar.

keloglan34

keloglan34

Üye
Bir de gunluk iki uc saat internete gir bakalim o zaman ne kadar gidicek. Hicbirsey yapmadan bir hafta gidiyorsa az bekleme suresi 300 saat olan telefonlar bunlar.

benimki okadar gitmiyor garantiye versemmi ki ?

gs2

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
klongs

klongs

Üye
benim akşamı zor görüyor ama çok internete giriyorum :D

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
kullanıma bağlı olarak değişir araba gibi düşünün gaza bastıkça devir artar ve motor daha hızlı çalıştığı için daha çok yakar aynı mantık telefonlarda da var normalde 1.2 GHZ işlemcili bir cihazın 0.2 GHZ sini sistem(motor)açık kalabilmek için kullanıyorsa geri kalan size bağlıdır zaten hiç tüketim olmasa telefonların şarzı bitmez:oke:

bence gayet açıklayıcı olmuştur,gs2 kullanıcıları yanlarında yedek depo(batarya) taşısınlar:naughty: ben öyle yapacam 2 tane batarya alacam cüzdanımda duracak bitince öbürünü takacam :D

- - - Eklendi - - -

benim akşamı zor görüyor ama çok internete giriyorum :D

bilgisayara ihtiyacın kalıyor mu ? bilgisayarda yaptıklarının aynısını yapabiliyormusun ? (yüksek kaliteli oyunlar hariç)

klongs

klongs

Üye
bilgisayara sadece root yapmak icin ihtiyacim oldu :D

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
bilgisayara sadece root yapmak icin ihtiyacim oldu :D

okadar iyi diyorsun yani :D ekranı ufak demişsin bir yerde yapma ya ne yapacaksın note'u :D boşver paran varsa s3 al ama s2 daha şekil duruyor bence:oke:hiç bozma

klongs

klongs

Üye
yok değiştirmem note 2 çıkarsa belki değiştiririm

- - - Eklendi - - -

her sene telefon değiştirilmez zaten verilen paraya yazık

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
yok değiştirmem note 2 çıkarsa belki değiştiririm

- - - Eklendi - - -

her sene telefon değiştirilmez zaten verilen paraya yazık

yani s2 iş görüyor bence s3 ten daha güzel duruyor s2 ama 4 çekirdek işte 2 çekirdek için 400-500 TL vermeye deymez bence

klongs

klongs

Üye
bencede

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt