Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MaxiAvrupa Eurovision İçin El Ele
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GuitaristBoy
Üye
Konu Sahibi
MaxiAvrupa Eurovision İçin El Ele
20 oy hakkımız var. 3 telefondan atıyorum oyları. Arkadaşlarımda yanımda Hollanda'dan yüksek puan gelirse teşekür etmeyi unutmayın
Eykul
Üye
O mijn God... ik wil niet uitdelen zorla mi yaw belki begenmemislerdir sarkiyi...dandik bir yarisma zaten
GuitaristBoy
Üye
Konu Sahibi
Geen, ik denken Turkije wil passeren de halve finale!!!
Amaru Shady
Üye
Türkçe dışında dil yasak. You have to speak Turkish here
Şu eurovision İçin Harcanan Paraya Acıyorum Avrupalılar bu Yarışmayı sadece Müzik Yarışması olarak Görürken Bizler İçerde Buna Farklı Anlamlar yüklüyoruz O smsleri Kızılay vb Kurumlara göndersekde ihtiyaç Sahiplerine bir Faydamız olsa
Şu eurovision İçin Harcanan Paraya Acıyorum Avrupalılar bu Yarışmayı sadece Müzik Yarışması olarak Görürken Bizler İçerde Buna Farklı Anlamlar yüklüyoruz O smsleri Kızılay vb Kurumlara göndersekde ihtiyaç Sahiplerine bir Faydamız olsa