Magazada üç beş tane işe yarar bişiler var gerisi hep boş bu sorun nasıl hallolacak bildiğiniz farklı siteler varsa oyun yada uygulama için paylaşın lütfen ...

N9 çok iyi diyenlere soruyorum n9 da fare kullanılabilir mi ? hayır

bence java emulatör yükle javada daha çok oyun uygulama varTalip benim agzımı actırma .Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

geçmiş olsun kardeşim Android 4.0 ICS'nın Beta'sını beklemelisin Şimdilik Oyun Yok
---------- Eklendi @ 18:39:51 ---------- Yazıldı @ 18:36:51 ----------
n9 un yazılım konusunda büyük eksikliği var eğer açık kaynak kullanmayı bilmiyorsan veya öğrenmek istemiyorsan git telefoncuya ben gs2 almak istiyorum de yoksa bizim gibi bekler bekler durursun zaten telefonculara git 2.el fiyatını sor 500-700 TL arası alış fiyatı var N9 un şimdi N9 fanları gelir n9 çok iyi açık kaynaklı yok şöyle yok böyle aslında görülen hiçbirşeydir eğer gs2 alamıyorsan htc sensation öneririm
---------- Eklendi @ 18:43:59 ---------- Yazıldı @ 18:39:51 ----------
[video=youtube;giJXF5pIITc]http://www.youtube.com/watch?v=giJXF5pIITc[/video]
N9 çok iyi diyenlere soruyorum n9 da fare kullanılabilir mi ? hayır

n9 un yazılım konusunda büyük eksikliği var eğer açık kaynak kullanmayı bilmiyorsan veya öğrenmek istemiyorsan git telefoncuya ben gs2 almak istiyorum de yoksa bizim gibi bekler bekler durursun zaten telefonculara git 2.el fiyatını sor 500-700 TL arası alış fiyatı var N9 un şimdi N9 fanları gelir n9 çok iyi açık kaynaklı yok şöyle yok böyle aslında görülen hiçbirşeydir eğer gs2 alamıyorsan htc sensation öneririm
Yazılımsal eksik olarak bahsettiğin şeyleri biraz daha detaylı şekilde yaz desem cevap bile veremezsin. Çünkü bu konu hakkında hiçbir bilgin yok. Onun için Git N9'u sat ve bir daha bu bölüme uğramaBu yazında gördüğüm tek şey bla bla bla.

-Uygulamalar Kısıtlı
-Yazı Yazarken Telefon Peşimden Geliyor
-Android 4.0 Gelmeden Bir İşe Yaramıyor
Telefonu Telefon Diye Alanlar İçin Yapılmış Bir Cihaz N9 Ben dedim N9 Fanları Gelecek Diye...
Terminal mi ? çok işime yaradı vallaha Afsayısal Tuş Takımı Yüklememde Yardımcı Oldu Şimdiye Kadar
Ama Malzeme Kalitesinde Nokia Nokia Dır Ona Birşey Diyemem Kaliteli Cihaz Ama Böyle Sıkıntıları var malesef Android 4.0 ı beklemek zorundayız
---------- Eklendi @ 20:25:31 ---------- Yazıldı @ 18:41:56 ----------
dur bakalım gittigidiyor'a ilan vermeyi düşünüyoruz 1000 TL ye koyacağım...
1GB Ram'ı Olan 1 GHZ İşlemcisi Olan ve MeeGo'kullanan Bir Cihaz Ne İçin Alınır ?

video koyayım mı ?
ne yazarsam peşimden geliyor telefon + uygulama sıkıntısı var kimse yok diyemez ve uygulama sıkıntısı olan bir telefon benim bir işime yaramaz,yaramıyor zaten neyse sizlerle tartışmak istemiyorum iyi forumlar...
video koyabilirsin elbette, biz de nedenlerini tartışır, yardımcı olmaya çalışırız.
alırken hiç mi araştırmadın telefonu, oyun uygulamanın az olduğunu sağır sultan biliyor, almama seçeneğin vardı mesela, ya da sessizce satıp, ne istiyorsan onu almanı.
mesela ben lg p970 modelimi sattım, ama hiçbir forumda karaladığımı göremezsin, beni çok sıkıntıya sokmuş olmasına rağmen...

ağırlık sadece klavyede oluyor onuda belirtiyim afsayısal tuş takımı modunu uyguladıktan sonra oldu