Nokia N9 aldık oynayacak oyun yok uygulama yok :(

Sponsorlu Bağlantılar

bebetoca

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N9 aldık oynayacak oyun yok uygulama yok :(
Magazada üç beş tane işe yarar bişiler var gerisi hep boş bu sorun nasıl hallolacak bildiğiniz farklı siteler varsa oyun yada uygulama için paylaşın lütfen ...

brksnr

brksnr

Üye
hocam android yukleyin eger cok oyun istiyorsaniz meego da ama kamera ozelligi yok haberiniz olsun (birkac ozellik daha yok sanirsam)

GodMode

GodMode

Üye
Sitede bir sürü oyun var. Bence birkaçı hariç hepsi iyi. Yok sen beğenmediysen Android kurup oyun oynayabilirsin. Zaten bunları ve bu gibi sorunları biliyor olman gerekirdi.

avcitalip

avcitalip

Üye
Magazada üç beş tane işe yarar bişiler var gerisi hep boş bu sorun nasıl hallolacak bildiğiniz farklı siteler varsa oyun yada uygulama için paylaşın lütfen ...

geçmiş olsun kardeşim Android 4.0 ICS'nın Beta'sını beklemelisin Şimdilik Oyun Yok:oke:

---------- Eklendi @ 18:39:51 ---------- Yazıldı @ 18:36:51 ----------

n9 un yazılım konusunda büyük eksikliği var eğer açık kaynak kullanmayı bilmiyorsan veya öğrenmek istemiyorsan git telefoncuya ben gs2 almak istiyorum de yoksa bizim gibi bekler bekler durursun zaten telefonculara git 2.el fiyatını sor 500-700 TL arası alış fiyatı var N9 un şimdi N9 fanları gelir n9 çok iyi açık kaynaklı yok şöyle yok böyle aslında görülen hiçbirşeydir eğer gs2 alamıyorsan htc sensation öneririm

---------- Eklendi @ 18:43:59 ---------- Yazıldı @ 18:39:51 ----------

[video=youtube;giJXF5pIITc]http://www.youtube.com/watch?v=giJXF5pIITc[/video]

N9 çok iyi diyenlere soruyorum n9 da fare kullanılabilir mi ? hayır

PalmerTech

PalmerTech

Üye

akıllı telefonda fare mi kullanıyorsun :kop:

madem oyun oynayacaksınız, almayın kardeşim n9 u. sonra gelip ya kötülüyor ya da ağlıyorsunuz yok şu yok bu diye. şu alete b.k atmayın ama, nokia bu cihazda mücizeler yarattı ya da androidle kapışıyor diye birşeyler duyanınız varsa, yok öyle birşey.

nokia n9, rahat ve stabil çalışan, kullanıcısının ömrünü tüketmeyen bir cihaz. lütfen.

• Beğen
Tepkiler: ngnadirng ve frankendream
cozturk

cozturk

Üye
Talip benim agzımı actırma .

pRime.

pRime.

Üye
almasaydın.

---------- Eklendi @ 00:55:57 ---------- Yazıldı @ 00:54:30 ----------

geçmiş olsun kardeşim Android 4.0 ICS'nın Beta'sını beklemelisin Şimdilik Oyun Yok:oke:

---------- Eklendi @ 18:39:51 ---------- Yazıldı @ 18:36:51 ----------

n9 un yazılım konusunda büyük eksikliği var eğer açık kaynak kullanmayı bilmiyorsan veya öğrenmek istemiyorsan git telefoncuya ben gs2 almak istiyorum de yoksa bizim gibi bekler bekler durursun zaten telefonculara git 2.el fiyatını sor 500-700 TL arası alış fiyatı var N9 un şimdi N9 fanları gelir n9 çok iyi açık kaynaklı yok şöyle yok böyle aslında görülen hiçbirşeydir eğer gs2 alamıyorsan htc sensation öneririm

---------- Eklendi @ 18:43:59 ---------- Yazıldı @ 18:39:51 ----------

[video=youtube;giJXF5pIITc]http://www.youtube.com/watch?v=giJXF5pIITc[/video]

bu yüzden tartışmaya girmiyorum. :oke:

• Beğen
Tepkiler: Hex4d0r
WebStyle

WebStyle

Üye
Cihazı almadan önce keşke biraz araştırma yapsaydınız Nokia, Meego'nun üstüne pek düşmedi o yüzden oyun ve uygulama sıkıntısı ne yazık ki mevcut. Bana kalsa idi ben en azından Android işletim sistemli Galaxy S 1 ya da Galaxy Wonder tercih ederdim..

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye

Yazılımsal eksik olarak bahsettiğin şeyleri biraz daha detaylı şekilde yaz desem cevap bile veremezsin. Çünkü bu konu hakkında hiçbir bilgin yok. Onun için Git N9'u sat ve bir daha bu bölüme uğrama ;) Bu yazında gördüğüm tek şey bla bla bla.

• Beğen
Tepkiler: pRime.
avcitalip

avcitalip

Üye
Yazılımsal eksik olarak bahsettiğin şeyleri biraz daha detaylı şekilde yaz desem cevap bile veremezsin. Çünkü bu konu hakkında hiçbir bilgin yok. Onun için Git N9'u sat ve bir daha bu bölüme uğrama ;) Bu yazında gördüğüm tek şey bla bla bla.

-Uygulamalar Kısıtlı
-Yazı Yazarken Telefon Peşimden Geliyor
-Android 4.0 Gelmeden Bir İşe Yaramıyor

Telefonu Telefon Diye Alanlar İçin Yapılmış Bir Cihaz N9 Ben dedim N9 Fanları Gelecek Diye...

Terminal mi ? çok işime yaradı vallaha Afsayısal Tuş Takımı Yüklememde Yardımcı Oldu Şimdiye Kadar

Ama Malzeme Kalitesinde Nokia Nokia Dır Ona Birşey Diyemem Kaliteli Cihaz Ama Böyle Sıkıntıları var malesef Android 4.0 ı beklemek zorundayız:oke:

---------- Eklendi @ 20:25:31 ---------- Yazıldı @ 18:41:56 ----------

dur bakalım gittigidiyor'a ilan vermeyi düşünüyoruz 1000 TL ye koyacağım...

1GB Ram'ı Olan 1 GHZ İşlemcisi Olan ve MeeGo'kullanan Bir Cihaz Ne İçin Alınır ?

Ekşi Erik

Ekşi Erik

Üye
Cihaz almadan evvel çok iyi araştırma yapmalısınız. İyi yönünden bakarsak, bu size ders olmuştur ve bir dahaki cihaz almaya kalktığınızda araştırırsınız. Şu an için, android yükleyerek bu sorundan kurtulabilirsiniz. Son olarak, cihaza fare takılmıyor diyen arkadaş, iyi güldürdün :)

Ekşi Erik

Ekşi Erik

Üye
Malzeme kalitesi güzel fakat yazılım kötü diyorsanız, size lumia 800'ü öneriyorum. :) cihazların tasarımı tamamen aynı. Ya da aynı tasarımın biraz daha büyüğü ve daha güçlüsü için (bkz. Nokia Lumia 900)

pRime.

pRime.

Üye
-Uygulamalar Kısıtlı
-Yazı Yazarken Telefon Peşimden Geliyor
-Android 4.0 Gelmeden Bir İşe Yaramıyor

Telefonu Telefon Diye Alanlar İçin Yapılmış Bir Cihaz N9 Ben dedim N9 Fanları Gelecek Diye...

Terminal mi ? çok işime yaradı vallaha Afsayısal Tuş Takımı Yüklememde Yardımcı Oldu Şimdiye Kadar

Ama Malzeme Kalitesinde Nokia Nokia Dır Ona Birşey Diyemem Kaliteli Cihaz Ama Böyle Sıkıntıları var malesef Android 4.0 ı beklemek zorundayız:oke:

---------- Eklendi @ 20:25:31 ---------- Yazıldı @ 18:41:56 ----------

dur bakalım gittigidiyor'a ilan vermeyi düşünüyoruz 1000 TL ye koyacağım...

1GB Ram'ı Olan 1 GHZ İşlemcisi Olan ve MeeGo'kullanan Bir Cihaz Ne İçin Alınır ?

1. Uygulama yazılım eksiği değildir.
2. Saçmalıyorsun. Klavyeyi nasıl kastırmayı başardın şaşıyorum ki klavye iphone ve androidde bile zaman zaman ağır işlemlerde takılabiliyor.
3. Android 4'ü kurabilecek kapasiteye sahip değilsin.
4. Tamamen performans telefonudur sen javalı bir telefon al kullan.
5. Tabiki geleceğiz, beğenmiyorsan çekip gideceksin.
6. Herkes terminali kullanacak diye bişey yok
7. Rami 1gb olan, 1ghz işlemcili telefona android, ubuntu ve daha nice işletim sistemleri kurabilirsin ama senin bunu anlamanı beklemiyorum. ;)

Son olarak meego forumunca n9'unu satıp bir an önce burdan çekip gitmeni sabırsızlıkla bekliyoruz, eğer burada tartışmak istiyorsan hodri meydan. :oke:

• Beğen
Tepkiler: Hex4d0r ve Yönetici___
PalmerTech

PalmerTech

Üye
arkadaşın parmakları asfaltı ağlatacak kadar hızlı ki, ne hikmetse klavye yetişemiyormuş :hmmm

merak ettim nasıl yetişmediğini, üşenmedim, 20dk dır kastırmaya çalışıyorum, sonuç hep hüsran, halen normal yazıyor :vur

avcitalip

avcitalip

Üye
video koyayım mı ?

ne yazarsam peşimden geliyor telefon + uygulama sıkıntısı var kimse yok diyemez ve uygulama sıkıntısı olan bir telefon benim bir işime yaramaz,yaramıyor zaten neyse sizlerle tartışmak istemiyorum iyi forumlar...

PalmerTech

PalmerTech

Üye
video koyayım mı ?

ne yazarsam peşimden geliyor telefon + uygulama sıkıntısı var kimse yok diyemez ve uygulama sıkıntısı olan bir telefon benim bir işime yaramaz,yaramıyor zaten neyse sizlerle tartışmak istemiyorum iyi forumlar...

video koyabilirsin elbette, biz de nedenlerini tartışır, yardımcı olmaya çalışırız.

alırken hiç mi araştırmadın telefonu, oyun uygulamanın az olduğunu sağır sultan biliyor, almama seçeneğin vardı mesela, ya da sessizce satıp, ne istiyorsan onu almanı.

mesela ben lg p970 modelimi sattım, ama hiçbir forumda karaladığımı göremezsin, beni çok sıkıntıya sokmuş olmasına rağmen...

• Beğen
Tepkiler: pRime.
avcitalip

avcitalip

Üye
renkler ve zevkler tartışılmaz bu cihaz benim egolarımı tatmin etmiyor... ağırlık sadece klavyede oluyor onuda belirtiyim afsayısal tuş takımı modunu uyguladıktan sonra oldu

---------- Eklendi @ 22:54:34 ---------- Yazıldı @ 22:49:47 ----------

video koyabilirsin elbette, biz de nedenlerini tartışır, yardımcı olmaya çalışırız.

alırken hiç mi araştırmadın telefonu, oyun uygulamanın az olduğunu sağır sultan biliyor, almama seçeneğin vardı mesela, ya da sessizce satıp, ne istiyorsan onu almanı.

mesela ben lg p970 modelimi sattım, ama hiçbir forumda karaladığımı göremezsin, beni çok sıkıntıya sokmuş olmasına rağmen...

doğru söylüyorsun aslında biz n8 alacaktık n8 i tepeden tırnağa biliyordum fakat satıcı n9 geldi yeni dedi ve dışarıdan görünüşte çok hoşumuza gitti işlemcisi ve ram ı çok daha yüksek dediler bizde bunu aldık ama n8 i almamakla iyi yapmışız o daha bir hantal ama bu cihazı araştırmadan almamın tek sebebi modeli n9 olmasıydı n8 in devamı olarak düşündük ama meğer değilmiş bambaşka birşeymiş neyse konu fazla uzamasın isteyen alsın isteyen almasın veya bu cihazı almak yerine aynı kasadaki lumia 900 ü alsın çok daha iyi olur...

---------- Eklendi @ 22:55:42 ---------- Yazıldı @ 22:54:34 ----------

ben cihazın üzerini karalamıyorum sadece olanları söylüyorum sende o telefonunun kötü yönlerini söylersen o telefonu karalamış olmazsın hatta bizi bilgilendirmiş olursun:oke:

pRime.

pRime.

Üye
ağırlık sadece klavyede oluyor onuda belirtiyim afsayısal tuş takımı modunu uyguladıktan sonra oldu

şu forumu Allah aşkına bir an önce terket ya! resmi olmayan modu kurmuş, klavyeye suç atıyor arkadaş sen neymişsin ya!!
bu kadar gözü dönmez ki bir insanın karalamak için YOK ARTIK!!!

avcitalip

avcitalip

Üye
Tamam arkadaşlar MeeGo ile ilgili hiçbirşeye yorum atmayacağım isteyen istediğini alır renkler ve zevkler tartışılmaz...

Üst Alt