papakudioflu
Emekli Yönetici
En azından beklediğimiz oldu ve Gameloft da Marketplace'e geldi.
Gameloft un marketplace te 4 tane oyunu var simdilik tabi ki. Yil sonuna kadar 20 yi bulacak bu rakam.
En azından beklediğimiz oldu ve Gameloft da Marketplace'e geldi.
Gameloft'un en çok hoşuma giden oyunu H.A.W.X. koysunlar bunu da yahu...Gameloft un marketplace te 4 tane oyunu var simdilik tabi ki. Yil sonuna kadar 20 yi bulacak bu rakam.
Gameloft'un en çok hoşuma giden oyunu H.A.W.X. koysunlar bunu da yahu...

ama bu fiyat nedir arkadas boyle 9.99$ ; hadi ben lumia almayacagim sizlerde .xap dosyalarini hackleme konusunda papakodioflu ustamiz sayesinde birseyler biliyorsunuz, bu islerden anlamayan adam ne yapicak! Boyle her oyuna 10$ parami verecek. ALLAHINDAN kork Gameloft...arkadaslar gozunuz aydin gordugum kadariyla yavas yavas markete guzel oyunlar gelmeye baslamisama bu fiyat nedir arkadas boyle 9.99$ ; hadi ben lumia almayacagim sizlerde .xap dosyalarini hackleme konusunda papakodioflu ustamiz sayesinde birseyler biliyorsunuz, bu islerden anlamayan adam ne yapicak! Boyle her oyuna 10$ parami verecek. ALLAHINDAN kork Gameloft...

10 dolar çok androidde bedavaya veriyorlar
Gameloft'un en çok hoşuma giden oyunu H.A.W.X. koysunlar bunu da yahu...

symbiana var
Sana zahmet olacak abi...
Olur kardesim iletirim kendilerine![]()

Vallahi ben çok beğenerek oynuyorum.hiç oynamadım abi eğer sen beğendiysen bir indireyim symbiana varsa![]()
Sana zahmet olacak abi...![]()
---------- Eklendi @ 15:22:10 ---------- Yazıldı @ 15:21:29 ----------
Vallahi ben çok beğenerek oynuyorum.

Tamam Can'ım işlerin rast gelsin...Yarın bir indireyim abi şimdi yola çıkacağım telde internet pakedi yok bi süre buralarda olmazsam merak buyurmayınız![]()
![]()
Ben bütün bölümleri bitirdim ama oynamaktan vazgeçemiyorum bir türlü...hawx fena değilde bi türlü oynayamıyorum zor geliyo usta![]()

Oynadığım bir diğer oyunda pes... heyecan veren ikinci oyun...biz okulda pes oynarken atkıları çıkarıp başlıyoruz bağırmaya üüüüü hocaaaa...![]()

Oynadığım bir diğer oyunda pes... heyecan veren ikinci oyun...![]()
Sen pes2012 yi bir de lumia900 de oyna![]()

ekran bazında değerlendiriyorsan galaxy note o nssı acaba![]()