Asphalt 5 Brezilya Marketplace de..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
arkadaslar gozunuz aydin gordugum kadariyla yavas yavas markete guzel oyunlar gelmeye baslamis:) ama bu fiyat nedir arkadas boyle 9.99$ ; hadi ben lumia almayacagim sizlerde .xap dosyalarini hackleme konusunda papakodioflu ustamiz sayesinde birseyler biliyorsunuz, bu islerden anlamayan adam ne yapicak! Boyle her oyuna 10$ parami verecek. ALLAHINDAN kork Gameloft...

klongs

klongs

Üye
10 dolar çok androidde bedavaya veriyorlar

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaslar gozunuz aydin gordugum kadariyla yavas yavas markete guzel oyunlar gelmeye baslamis:) ama bu fiyat nedir arkadas boyle 9.99$ ; hadi ben lumia almayacagim sizlerde .xap dosyalarini hackleme konusunda papakodioflu ustamiz sayesinde birseyler biliyorsunuz, bu islerden anlamayan adam ne yapicak! Boyle her oyuna 10$ parami verecek. ALLAHINDAN kork Gameloft...

şimdilik yüksek fiyatlar windows phone lu cihazlar çokaz sayıda olduğundan öyle.. sayı arttıkça sürümden kazanır hale gelip düşüreceklerdir fiyatları :)

---------- Eklendi @ 15:10:42 ---------- Yazıldı @ 15:09:59 ----------

10 dolar çok androidde bedavaya veriyorlar

al işte buyur.. Mehmet ne alaka şimdi androidle? Ya arkadaş bişey diyince de dedi oluyoruz..

---------- Eklendi @ 15:11:13 ---------- Yazıldı @ 15:10:42 ----------

Gameloft'un en çok hoşuma giden oyunu H.A.W.X. koysunlar bunu da yahu...

hiç oynamadım abi eğer sen beğendiysen bir indireyim symbiana varsa :ehe

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ozur dileyerek duzeltiyorum az onceki yorumumda gameloftun 4 oyunu var wp icin demistim 5 taneymis bununla beraber 6 oldu. :ehe

theposies

theposies

Üye
symbiana var

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sana zahmet olacak abi... :ehe :op:

---------- Eklendi @ 15:22:10 ---------- Yazıldı @ 15:21:29 ----------

Vallahi ben çok beğenerek oynuyorum.

Yarın bir indireyim abi şimdi yola çıkacağım telde internet pakedi yok bi süre buralarda olmazsam merak buyurmayınız :) :op:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
klongs

klongs

Üye
ben örnek olarak söyledim

doctorrr

doctorrr

Üye
hawx fena değilde bi türlü oynayamıyorum zor geliyo usta :D

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
hawx fena değilde bi türlü oynayamıyorum zor geliyo usta :D
Ben bütün bölümleri bitirdim ama oynamaktan vazgeçemiyorum bir türlü...:tebessüm:

---------- Eklendi @ 17:51:56 ---------- Yazıldı @ 17:50:10 ----------

Hele alıştıktan sonra of o biçim, bazen salonda oynuyorum oyunu; telefonla resmen bütünleşiyorum, hareketler o biçim zaten evdekiler kafamın kırık olduğunu düşünüyorlar... :ehe

doctorrr

doctorrr

Üye
biz okulda pes oynarken atkıları çıkarıp başlıyoruz bağırmaya üüüüü hocaaaa...:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...