S^3 bukadar kötümü ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
http://www.maxicep.com/android-gene...-dayanmiyor-root-gerekiyor-yardim-636337.html al bak 5 saat bile gitmiyormuş

---------- Eklendi @ 12:13:37 ---------- Yazıldı @ 12:11:48 ----------

kardeşimde htc wildfire var. Wifi açıkken arkada programlar açıkken ve deli gibi oyun oynarken(kesintisiz 8-9 saat) şarjı 1 gün dayanıyor. Ki wildfire ne ezik bi telefon ve 1000 mah. Neo v neden dayanmasın????

---------- Eklendi @ 12:05:06 ---------- Yazıldı @ 12:04:23 ----------

ben android diyorum.

ismail sen ne biçim adamsın bi konuda 603 diyorsun burda androidi savunuyorsun en nefret ettiğim şeydir de şimdi söyleyip ceza almak istemiyorum ne halin varsa gör kardeşim

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
"E=MrCommanDTr;4734429]http://www.maxicep.com/android-gene...-dayanmiyor-root-gerekiyor-yardim-636337.html al bak 5 saat bile gitmiyormuş

---------- Eklendi @ 12:13:37 ---------- Yazıldı @ 12:11:48 ----------

ismail sen ne biçim adamsın bi konuda 603 diyorsun burda androidi savunuyorsun en nefret ettiğim şeydir de şimdi söyleyip ceza almak istemiyorum ne halin varsa gör kardeşim
[/QUOTE]

"kardeşim çok ikilemdeyim anlamıyomusun? 603 çok güzel telefon. Şimdide biri neo v dedi. Fikir değiştirmem gayet normal.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
nerden kardeşin oluyorum kaç yaş var aramızda? Sen ortama göre şekil değiştiriyorsun boş geç bu kararsızım işlerini vermişsin kararını ezelden sen.

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
şu root olayı. Biliyorum kardeşime root yaptıktan sonra şarjı çooook uzadı. 2-3 saatte wifiyle biterken şimdi bitirmek istiyo bitiremiyo. Şimdi htc desire hd alacak. Wildfirea çok zor yaptım root. İnşallah desire hdde ve neo vde fazla sorun yapmaz.

---------- Eklendi @ 12:19:11 ---------- Yazıldı @ 12:17:48 ----------

nerden kardeşin oluyorum kaç yaş var aramızda? Sen ortama göre şekil değiştiriyorsun boş geç bu kararsızım işlerini vermişsin kararını ezelden sen.

mobilden girdiğim için yaş göremiyorum kusura bakmayın. Böyle asabi konuşmaya gerek yok ben öncedende sizi uyarmıştım galba.

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Tamam sakin beyler tartışmaya gerek yok..

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Tamam sakin beyler tartışmaya gerek yok..

anlamıyorum durduk yere kabaranları ???

---------- Eklendi @ 12:22:23 ---------- Yazıldı @ 12:20:24 ----------

Ayrıca hala çok kararsızım. Sizi inandırmak için yemin etmeme gerek yok sanırım..

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Yaşını göremıyoruz yaş ile alakası yok konuların 20 yaşındakı bırıde yorum yazar 50 yaşındakıde .

Nazik bir dilde ifade edebilirsin uslubunu düzelt diye

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Benim inanmam birşey ifade etmez kararsız insan şüpheli konuşur kesin cümleşer kurmaz. Sen bi 603 alcam diyosun bir neo v alıcam diyosun benim kızdığım bu anladın mı? Kararsızım dersen 603 de alabilirim dersin gider cep telefonları genele 603 mü alayım neo v mi dersin ben de sana neo v al 603 alacağına derim.

---------- Eklendi @ 12:25:39 ---------- Yazıldı @ 12:24:53 ----------

Yaşını göremıyoruz yaş ile alakası yok konuların 20 yaşındakı bırıde yorum yazar 50 yaşındakıde .

Sana da zamanında nazik olduk anlamadın yedin banı

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi

ben başka konulardada uyardım şahsı.

---------- Eklendi @ 12:27:55 ---------- Yazıldı @ 12:27:06 ----------

Benim inanmam birşey ifade etmez kararsız insan şüpheli konuşur kesin cümleşer kurmaz. Sen bi 603 alcam diyosun bir neo v alıcam diyosun benim kızdığım bu anladın mı? Kararsızım dersen 603 de alabilirim dersin gider cep telefonları genele 603 mü alayım neo v mi dersin ben de sana neo v al 603 alacağına derim.

---------- Eklendi @ 12:25:39 ---------- Yazıldı @ 12:24:53 ----------

Sana da zamanında nazik olduk anlamadın yedin banı

ya çirkeflik yapmakmı senin amacın? Konuya cevap verceksen gir vermiyceksen defol git tartışma çıkartma!

---------- Eklendi @ 12:28:31 ---------- Yazıldı @ 12:27:55 ----------

güzel dille uyardım on sefer. Millete sataşmak kavga çıkartmak senin işin. Adam en azından hatasını anlamış.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ben başka konulardada uyardım şahsı.

---------- Eklendi @ 12:27:55 ---------- Yazıldı @ 12:27:06 ----------

ya çirkeflik yapmakmı senin amacın? Konuya cevap verceksen gir vermiyceksen defol git tartışma çıkartma!

---------- Eklendi @ 12:28:31 ---------- Yazıldı @ 12:27:55 ----------

güzel dille uyardım on sefer. Millete sataşmak kavga çıkartmak senin işin. Adam en azından hatasını anlamış.

Bak güzel kardeşim şu forumda elimden geldiğince herkese güzel ve nazikçe yardımcı oluyorum ama işin cıktını çıkardınız ben kimseye sataşıp kavga çıkarmıyorum ben de sana dün güzel dille anlattım on sefer bu forumda açtığın her konuda mesajım vardır gir bak hangisinde tartışma çıkarmışım?

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi

Bak güzel kardeşim şu forumda elimden geldiğince herkese güzel ve nazikçe yardımcı oluyorum ama işin cıktını çıkardınız ben kimseye sataşıp kavga çıkarmıyorum ben de sana dün güzel dille anlattım on sefer bu forumda açtığın her konuda mesajım vardır gir bak hangisinde tartışma çıkarmışım?

ben normal konuşurken sen birden asabileşiyosun. "android istiyosan git android bölümüne gir onlar sana yardımcı olurlar!" tipi konuşmalar? (!) dikkat çekmek isterim. Ne oluyo neden bu tip kinayeli laflar sokuyosun? Sonrada gelip tartışma çıkarmıyorum diosun?

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Bilmedigin konulara balıklama atlamican yorum yapmican.

Adam konuda acar silerde sen gelip konuyu kapat kötu vsvs diyemssin konuyla ılgılı bılgılerın varsa yorumunu yaparsın bılgın yoksa cıkar gidersin kardeşim tamam mı

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi

Adam konuda acar silerde sen gelip konuyu kapat kötu vsvs diyemssin konuyla ılgılı bılgılerın varsa yorumunu yaparsın bılgın yoksa cıkar gidersin kardeşim tamam mı

işte bu ya işte bu! Helal olsun sana. Adamın rütbesini görmesem moderatör admin falan sanıcam. Tavırlara bak ya!

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ben normal konuşurken sen birden asabileşiyosun. "android istiyosan git android bölümüne gir onlar sana yardımcı olurlar!" tipi konuşmalar? (!) dikkat çekmek isterim. Ne oluyo neden bu tip kinayeli laflar sokuyosun? Sonrada gelip tartışma çıkarmıyorum diosun?

ünlem in işlevleri nelerdir İsmail? Android cihaz alıcaksan tabi androide açıcaksın burda symbian kullananlar sana nasıl android tavsiyesi yapıcaklar ??? Bence siz anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz.. Şu forumdakilere bir beni sor birde moonlife ı o zaman anlarsın

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye

İstediği gibi açar ama üç konu açacağına hepsini bir konuda açmalı.

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Artık konuyu kirletmede çık git şu konudan !

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

bak kardeşim biz dün bu konuyu tartıştık çözdük ismail de anladı sorusunun cevabını aldı ve konu çözüldü şimdi iş başka yere gidiyor anladın mı? Forum kuralları okuyun anlarsınız.

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi

İstediği gibi açar ama üç konu açacağına hepsini bir konuda açmalı.

ya hepsi aklıma ayrı ayrı geldi. Benim 5 günlük vaktim var. Şimdi yetkililere bu konuları silin desem 1-2 gün onları bekliycem. Sonra konu açacam. O konuya adam gibş yoru yapılana kadar kaç gün geçecek. Ne yapabilrim? Geniş çapta fikir edinmek istiyorum. Hem bis.klet hem wp hem android hem symbian. Anlaşıldımı acaba? Eğer yaptığımda bi yanlışlık varsa yetkililer gereğini yaparlar zaten.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ya hepsi aklıma ayrı ayrı geldi. Benim 5 günlük vaktim var. Şimdi yetkililere bu konuları silin desem 1-2 gün onları bekliycem. Sonra konu açacam. O konuya adam gibş yoru yapılana kadar kaç gün geçecek. Ne yapabilrim? Geniş çapta fikir edinmek istiyorum. Hem bis.klet hem wp hem android hem symbian. Anlaşıldımı acaba? Eğer yaptığımda bi yanlışlık varsa yetkililer gereğini yaparlar zaten.

1-2 gün beklemezsin İsmail modlar ilgileniyorlar.. Bunun böyle olduğunu biliyorsun biz söyleyince provakatör oluyoruz işte.. Amacın bilgi edinmekse kardeşim konu başlığını değiştirseydin konu da gerekli bölüme taşınırdı kimse gerilmezdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...