S^3 bukadar kötümü ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MoonLife01

MoonLife01

Üye

bak kardeşim biz dün bu konuyu tartıştık çözdük ismail de anladı sorusunun cevabını aldı ve konu çözüldü şimdi iş başka yere gidiyor anladın mı? Forum kuralları okuyun anlarsınız.

Bak dostum halletmış olabılırsın ama senın bu adamın konusunu zorla kapatmaya hakkında yetkinde yok

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Bak dostum halletmış olabılırsın ama senın bu adamın konusunu zorla kapatmaya hakkında yetkinde yok

Kardeşim kim zorla konuyu kapat dedi android alacaksan android bölümüne aç dedim yanlış mı bu? Araba alacaksa neden bisikletçiye gitsin?

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi

1-2 gün beklemezsin İsmail modlar ilgileniyorlar.. Bunun böyle olduğunu biliyorsun biz söyleyince provakatör oluyoruz işte.. Amacın bilgi edinmekse kardeşim konu başlığını değiştirseydin konu da gerekli bölüme taşınırdı kimse gerilmezdi.

moderatör 2 saat içindede cevap veriyor 2 hafta içindede. Ben ikisininde yaşadım. Konuyu yanlış yere açmış olabilirim ama asabi tavırlarla paat küüüt diye söylenmez. Girersin konuya "konu yanlış yere açılmış. Değiştirirsen iyi olur" dersin olay biter. Ama "git konunu androidte aç!" "ben kararsızım ayaklarını bırak!" gibi laflar doğru değil. Daha bunu üstüne kendini nasıl savunacaksın bilmiyorum. Ben olsam "kusura bakma biraz abartmışım. Neyse tartışma bitsin. Ama konuyu doğru yere açmanı öneririm" derim. benden bukadar.

---------- Eklendi @ 12:56:57 ---------- Yazıldı @ 12:55:29 ----------

Kardeşim kim zorla konuyu kapat dedi android alacaksan android bölümüne aç dedim yanlış mı bu? Araba alacaksa neden bisikletçiye gitsin?

hayır öyle demedin. " android alcaksan git ordakilere sor!" gibi tartışma başlatıcı kinayeli bir şey söyledin. Anladınmı şimdi?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Android alacaksan android bölümüne aç! Dedim dediğim gibi ünlemin işlevlerine bakarsan anlarsın dediğimi..

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
"E=MrCommanDTr;4734665]Android alacaksan android bölümüne aç! Dedim dediğim gibi ünlemin işlevlerine bakarsan anlarsın dediğimi..[/QUOTE]

"
ünlemi kastediyorum bende.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

Del Rey

Del Rey

Üye
Arkadaşlar kardeşim htc desire hd alacak. Ve telefondaki oyunları gördükçe içim gidiyor. en önemliside hepsinin aşşşırı derecede kaliteli ve online olması. Özellikle minecraft oyununun olması beni çok şaşırttı adeta canım android çekiyor. Peki telefonum c6-01. Bu telefon böyle oyunlar çalıştıramazmı? çalıştırır. Ama çeşit neden bukadar az? Neden bi deadspace yok ? neden gangstar city yok? neden gta3 ,modern combat3, minecraft yok ? S^3 Asphalt 6 hd ve dungeon hunter 2 denmi ibaret ? Nokia ne zaman bu oyunları çıkaracak? 603 gibi 1ghz işlemcili telefon sadece tintin hddenmi ibaret olacak ? Ovi mağaza ne zaman j2me oyun çıkartıp insaları kandrımaktan vazgeçecek ? HD oyun çıkartmamasının sebebi nedir ? Daha ne kadar bekleyeceğiz? nokia adamdır dedik ayrılamayız dedik ama bu kadarda olmaz. Nokianın karşısında çocuk yok. Böyle giderse ben androide geçerim açık açık söyleyeyim ....

Bıktım bu tür yorumlardan. Belle istemiyorsan Android al. Sanki uygulamaları Nokia hazırlıyor da suçu Symbian'da buluyorsunuz. Git Gameloft'a söyle isteğini. Bu 200.000'inci konu bu şekilde.

Nokia HD oyun çıkartmıyor? Ovi Mağaza neden bu kadar az içeriğe sahip? Android'e geçiyorum.

Oyunları Nokia çıkartmıyor, geliştiriciler ve gruplar hazırlıyor.
Ovi Mağaza değil, Nokia Mağaza. Aynı zamanda Nokia Mağaza uygulamaları azdır. Başka forumlardan bulacaksın.
Android'e geçmek istiyorsan seni tutan yok. Git bir Galaxy S3 al.

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
konu defalarca tartışıldığından ve tartışma ortamına gayet açık olduğundan kapatılmıştır herkese iyi forumlar :locked:

• Beğen
Tepkiler: Dandanakan92
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...