Nokia Lumia S’in hazırlıkları başladı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aleranol

aleranol

Üye
Yil sonunda gelicek olan wp8 li lumia snapdragon s4 dual core 1.7 ghz 1 gb ram 12 mp pureview ve maksimum 4.3" olacaktir bunlardan daha fazla donanim sadece temenni de kalir.

12mp değilde bence 8MP +PUREVİEW ile güzel bir kamera takarlar ve sanırım 1.7ghz yerine de 1.6 veya 1.5 olur. Zaten daha fazlasına gerek de yok. Ama bu cihaz çıksa ölürüm yaaa

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

12mp değilde bence 8MP +PUREVİEW ile güzel bir kamera takarlar ve sanırım 1.7ghz yerine de 1.6 veya 1.5 olur. Zaten daha fazlasına gerek de yok. Ama bu cihaz çıksa ölürüm yaaa

:eller:

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Ali abi 1.7 ghz tek çekirdek işlemci mi bekliyorsun yoksa çift mi ? Benim için zaten 1.5 ghz + pureview + Windows Phone 8 olması yeterli.Tabi işlemciyi çok abartmalarını istemiyorum açıkcası yani yüksek tutacaklarsa ya ucuza versinler -ki imkansız- ya da alternatif model üretsinler.Yoksa benim bütçeyi aşabilir.1800-1900'ün 1 kuruş üstüne çıkamayacağım telefon için :(

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Ali abi 1.7 ghz tek çekirdek işlemci mi bekliyorsun yoksa çift mi ? Benim için zaten 1.5 ghz + pureview + Windows Phone 8 olması yeterli.Tabi işlemciyi çok abartmalarını istemiyorum açıkcası yani yüksek tutacaklarsa ya ucuza versinler -ki imkansız- ya da alternatif model üretsinler.Yoksa benim bütçeyi aşabilir.1800-1900'ün 1 kuruş üstüne çıkamayacağım telefon için :(

Zaten çıkınca 5-6 aya kadar düşer.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

çift çekirdek

atakan25

atakan25

Üye
2160 p :ehe

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
snapdragon s4 zaten 1.5 ve 1.7 ghz işlemcilere sahip ve dual core kullanılacaktır.1.7 ghz tek çekirdek s4 işlemci yok. s4 ler dual core ve quad core

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
melihcaneker1

melihcaneker1

Üye
nokia 808 den alınma bir kamera

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
tabi

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Nokia 808 in kamerasi 5 mp 41mp cozunurluk sunan lensi ve yazilimi. Bu cihaz icin ongorulen n8 in 12 mp kamerasi ve yazilim aradaki farki anlayabilirsiniz heralde.

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
Ama Türkiye fiyatlariyla cok pahali olucak eminim.

buna verecegım parayi İ phone verir hayatımı yaşarım.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Iphone la 808 kıyaslanacak telefon değiller işlevleri ve amaçları farklı 808 tam anlamıyla bir multimedya telefonu

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Fiyatlari nasil karsilastiriyorsunuz bilmiyorum ama mevcut cihazlar uzerinden gidersek lumia900 450$ iphone 4s 650$ abd fiyatidir. Baska bir ornek lumia900 kontratli 100$ iphone 4s 200$ fiyatla satiliyor. Yani lumia900 e vereceginiz parayla asla iphone alamazsiniz.

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 900 demedim Lumia S başlıga bakarsan sevinirim az :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Sen benim yazdigim mesaji pkursan mevcut cihazlardan karsilastirmaya devam edilebilir dedigimi gorursun. Basliktaki cihazin ne gibi ozelliklerle gelecegi bile belli degilken fiyat karsilastirmasi yapilmaz. :oke:

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
Maxi cep ana sayfasında gördum ve buraya copyledim :)

Uruloki

Uruloki

Üye
Nokia 808 in kamerasi 5 mp 41mp cozunurluk sunan lensi ve yazilimi. Bu cihaz icin ongorulen n8 in 12 mp kamerasi ve yazilim aradaki farki anlayabilirsiniz heralde.

1-808 ün lens i 38 mp yazılım olaı ise 5 ya da 8 mp lik fotları toplayarak 41 yapıyor yani 3x yakınlaştırma yaptığınızda çözünürlük 5 yada 8 mp oluyor yoksa normal modda 38 mp görüntü veriyor

2- fan telefonu olduğu bariz belli ama asıl komedi maxicep in bunu portal sayfasına koyup lumia s hazırlığı başlığı ile portala koymasıdır bence Nokia Lumia S’in hazırlıkları başladı valla editörlerin mi değişmesi lazım bilemiyorum hızlılar ama çoğu salla ve gereksiz haber bir dh a ya da teknoblog a baksalar ve ya gsmarena-pocketnow o zaman daha mantıklı haberler çıkabilir bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt