Nokia Lumia S’in hazırlıkları başladı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Nokia turkiye anasayfasindan pureviewin nasil calistigi bilgilerine ulasabilirsin kamerasi 5 mp ama lens ve yazilimla 41 mp kalitesinde resimler cekiyor.

rapman

rapman

Üye
2160p video kaydı.. hmm, zeki müren de bizi görecek mi ?

Uruloki

Uruloki

Üye
Nokia turkiye anasayfasindan pureviewin nasil calistigi bilgilerine ulasabilirsin kamerasi 5 mp ama lens ve yazilimla 41 mp kalitesinde resimler cekiyor.

lens ve yazılım kalitesiyle diye bir dünya yok üzerindeki optik 38mp lik bir optik hatta tüm özellikleri evdeki dergide mevcut yani boyutu filan 41 mp olayı ise 5 ve ya 8 mp lik fotoğrafları 7 yere belli noktalarda birleştirerek oluşturuyor istersen inceleme videolarına bak özellikle kamera arayüzüne girdiklerine bak orda pureview mod var ona tıklayınca her şey anlaşılıyor

---------- Eklendi @ 13:07:09 ---------- Yazıldı @ 13:03:26 ----------

[video=youtube;FLrcgH5FJfk]http://www.youtube.com/watch?v=FLrcgH5FJfk[/video]

burda 0:36 dan sonraki menüye dikkat et

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Lens ve yazilim kalitesi diye bir sey soylemedim zaten dikkatli oku yazdiklarimi evdeki dergiye mi inanicaz resmi siteye mi ayrica kamera arayuzunde yapilan ayarlari da cok iyi biliyorum. Hatta isterseniz o videolari bosverin o arayuzun nasil birsey oldugunu RDA dan birebir test edin.

---------- Eklendi @ 13:11:07 ---------- Yazıldı @ 13:09:01 ----------

Carl Zeiss lens ve radikal yeni PureView teknolojisi sayesinde, bir akıllı telefon ile çekilebilecek en iyi 5 MP fotoğrafları çekin.
Bunu Nokia resmi sitesi soyluyor.

Uruloki

Uruloki

Üye
Lens ve yazilim kalitesi diye bir sey soylemedim zaten dikkatli oku yazdiklarimi evdeki dergiye mi inanicaz resmi siteye mi ayrica kamera arayuzunde yapilan ayarlari da cok iyi biliyorum. Hatta isterseniz o videolari bosverin o arayuzun nasil birsey oldugunu RDA dan birebir test edin.

---------- Eklendi @ 13:11:07 ---------- Yazıldı @ 13:09:01 ----------

Carl Zeiss lens ve radikal yeni PureView teknolojisi sayesinde, bir akıllı telefon ile çekilebilecek en iyi 5 MP fotoğrafları çekin.
Bunu Nokia resmi sitesi soyluyor.

madem o kadar iyi biliyorsunuz lensinin 38 çözünürlükte olduğunu da bilmeniz gerekmez mi ve resmi site o kadar iyi ki x6 8 gb 2 senedir çok yakında çıkacak neyse siz bildiğiniz gibi devam edin

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Tabi ki herkes bildigini okur. Sen de bildigin gibi devam etmekte ozgursun. Ama bana ve resmi kaynaklara gore yanlis olduguna inandigim bilgi verilirse her zaman bu sekilde resmi bilgiyi veririm. Son karari yine bu cihazlari alicak olanlar buradaki bilgilerden yararlanarak vericektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt