htc one x-iphone4s

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

daruga06

Üye
    Konu Sahibi
htc one x-iphone4s
arkadaslar htc one x mi iphone 4s mi onerilerinizi bekliyorum.simdiden tsk.

Türe

Türe

Üye
4s .

aleranol

aleranol

Üye
one x i tek geçemem ama farklı konularda farklı üstünlükleri var. Ama ayfon vs. Lumia 900 vs. One x vs. Sgs3 ile ilgili bir iki şey bul adamlar herşeyi açıklamışlar. Sevdalısıysan lumia 900 alıyor. One x çok zevkli kullanımı olan bir cihaz. Ayfon da ise yok yok. Sgs3 multitasking ve göz okuma hariç biişe yaramıyo.

ulaş213

ulaş213

Üye
tabikide one x : )) iphone 4s kullanmadım daha önce ama en kıl olduğum özelliklerden 1 tanesi iphone dan başka bir telefona yada cihaza bluetooth ile bişey gönderememek çok sinir bozucu : )) birde multi task yok oda çok kötü son olarak çoğu kişide iphone 4 yada 4s var sen one x al farklı olsun sonuçta 2 side aynı özelliklere sahip donanım olarak one x geçiyor ve iphone kadar stabil çalışıyor : ))

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
İphone Kast Sistemi mantığıyla çalışır alt tabakalarla işi yok ama halbuki kendisi alt tabaka haberi yoK ;)

• Beğen
Tepkiler: n000k
Türe

Türe

Üye
İphone Kast Sistemi mantığıyla çalışır alt tabakalarla işi yok ama halbuki kendisi alt tabaka haberi yoK ;)

Şaka mısın ? :kop2: O alt tabak dediğin telefon Htc One X ' i siler süpürür ;)

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye

Şaka mısın ? :kop2: O alt tabak dediğin telefon Htc One X ' i siler süpürür ;)
Şaka değil gerçeğin ta kendisiyim sistemi yüzünden geçerse geçer parçalara bi daha bak bakalım kim kimi süpürür ;) Fanlık yapmaya gerek yok kesin yargılı konuşma bence
:oke:

Türe

Türe

Üye

Şaka değil gerçeğin ta kendisiyim sistemi yüzünden geçerse geçer parçalara bi daha bak bakalım kim kimi süpürür ;) Fanlık yapmaya gerek yok kesin yargılı konuşma bence
:oke:

Ne parçasından bahsediyorsun sen ? Sağlamlık mı ? yapma Allah aşkına o kadar sağlam değil one x :oke:

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye

Ne parçasından bahsediyorsun sen ? Sağlamlık mı ? yapma Allah aşkına o kadar sağlam değil one x :oke:

Sağlamlıktan bahsetmedimde sağlımlıktada sağlam en azından 4S ten daha sağlam :) performanstan bahsediyorum işlemciden ekrandan raminden görsel güzelliğinden inceliğinden hafifliğinden kısacası teknolojiden arkadaşım :oke:

• Beğen
Tepkiler: n000k
Türe

Türe

Üye
Ya dostum kusura bakma da sen daha neyin ne olduğunu bilmiyorsun :kop2: Htc One X ' e 4s' ten iyi diyorsun peki hiç video izledin mi ya da eline alıp bir inceledin mi ?

Sen teknolojiden bahsediyorum diyorsun da iPhone 4s ne oluyor taş ya da sopa mı ?

Lütfen böyle olmadığı halde sırf cihazı kötü göstermemek için gereksiz rekabetlere girmeyin forumda konu da var çok merak ediyorsan açar izler ve gerçekleri görürsün ;) ha gerçeklerden korkuyorsan bişey diyemem :oke:

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Bana daha neyin ne olduğunu öğretecek seviyede değilsin laflarına dikkat et burda konuşuyoruz tartışıyoruz sadece bu kadar forumun amacıda budur ikisini de aldım elime merak etme neyin neyden olduğunu çok iyi biliyorum benim ağzımdan 4s kötü diye bi şey çıkmadı çıkmazda ok sen burda gelmiş apple fanlığı yapıyosun sonra bana diyosun yapma arkadaşım ne Apple senin ne de Htc benim birbirimizi kırmaya gerek yok uzatmayalım :oke:

Türe

Türe

Üye
Al buyur hatta yorulma ben vereyim direk sana videoyu ;) :

[video=youtube;Iutd8PzRtCc]http://www.youtube.com/watch?v=Iutd8PzRtCc[/video]

Htc One X 'in açılma hızı haricinde üstünlüğü görülemiyor nedense ;)

---------- Eklendi @ 11:59:26 ---------- Yazıldı @ 11:58:24 ----------

Bana daha neyin ne olduğunu öğretecek seviyede değilsin laflarına dikkat et burda konuşuyoruz tartışıyoruz sadece bu kadar forumun amacıda budur ikisini de aldım elime merak etme neyin neyden olduğunu çok iyi biliyorum benim ağzımdan 4s kötü diye bi şey çıkmadı çıkmazda ok sen burda gelmiş apple fanlığı yapıyosun sonra bana diyosun yapma arkadaşım ne Apple senin ne de Htc benim birbirimizi kırmaya gerek yok uzatmayalım :oke:

Fan mı :kop2: ya bir yürü git arkadaşım doğruları söylemek ne zamandır fanlık oldu ?

Eğer doğruları söylemek fanlıksa evet fanım ;)

---------- Eklendi @ 11:59:43 ---------- Yazıldı @ 11:59:26 ----------

Seviyemi de bilirmiş hele :kop2:

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Sen kendini kandırmaya devam et ;)

Türe

Türe

Üye
Of daha videoyu bile izleyemiyorsun :ehe bu kadar mı korkuyorsun ya :kop2: Htc One X daha kardeşi Htc One S'i geçemiyor ne kandırmasından bahsediyorsun sen ;)

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Arkadaşım bi git başkasıyla uğraş sus artık seviye bilmezsin dalga geçersin seninle daha niye muhattap olayım ki o kadar insan dururken :bann: Konuyu kapatalım burda gerek yok uzatmaya :oke: Eğer susucaksan tmm senin dediğini kabul ediyorum 4S kat kata üstün One X den ;) One X telefon değil :bye2:

Türe

Türe

Üye
Yorum yapmıyorum çünkü birşey bildiğin yok :oke: devam et sen böyle :oke:

---------- Eklendi @ 12:39:46 ---------- Yazıldı @ 12:39:10 ----------

Cahillerle girdiğim her tartışmayı kaybediyorum , tıpkı şimdiki gibi ;)

mrtzn

mrtzn

Üye
one x cihazımı 4 s kullanan arkadaşa 4-5 saatliğine kullanası için verdim, 2 gün önce 4s i verip one x aldı, sanırım kullanıcı yorumu olarak daha geçerlisini göremeyiz. Stabil çalışma olayına bir de şöyle bakın apple kendi işletim sistemini kuralı kaç yıl oldu google işletim sistemi kuralı kaç yıl oldu ve ne durumdalar? google bu kadar kısa sürede apple gibi bi şirketle yarışabilir durumda ise gerçekten bu sistem işliyo demektir ve one x iphone 4s ten gerek ekran gerekse kamera olarak daha üstün bi cihaz ayrıca içinde barındırdığı ekstra teknolojilerde cabası. tasarım olarakta bence(bu göreceli bi kavram) çok daha üstün. şirket sahipleriymişçesine cihazları savunmanınn gereği yok bence elbette iki cihazında birbiri üzerinde üstünlükleri olacaktır ama şu an devir one x devri, türe arkadaşın paylaştığı vidyoya geleyim orda bahsedilern fotoğraf süreleri inanılmaz yanlış htc deli gibi hızlı foto çekimi yapıyo hdr foto çekmeside 2 saniyeden fazla sürmüyo 1.29 sürümü çok daha güçlendirdi cihazı. internet sayfası konusunda biz de denedik 4s daha seri cidden bi kaç saniyelik fark nerdeyse her sayfada oldu ama emin olun öyle fark edilebilir düzeyde değil sayfa yüklenirken bile kullanılabilir durumda oluyo dolayısı ile fark yok desek yeridir.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
iPhone 4S....
4S'in Siri'si yeter.. :)

tigana

Üye
dostum ben iphone 4s imi sattım aldım htc one x i ,iphone2g,3g,3gs,4g,4s kullandım iphoneyler ile ilgili herşeyi bilirim ve emin olun ki htc one x iphone 4s e 5 basarrrrrr.ve videolardan bahsediosunuz arkadaş bi videoya takılmış gidio tamam bende bi video çekeyim youtube ye koyayım bu telefon daha iyi diyeyim bu arada kaç videoda bi tane 4s in iyi yönlerini buldun merak ediorum.aynı videoları bende araştırıyorum hem 4s hem galaxy 3 le karşılaştırılan videolara bakiorum hepsindede htc daha iyi çıkıyor.ayrıca iphoneyi hepimiz biliyoruz adından başka bişeyi yok.derdin hava yapmaksa alcan iphoneyi elinde gezdircen bu arada kısıtlamalar belli ne yapabileceksiz iphoneyle.son olarakta iyi düşün bu telefon çıkıyor milyarlarca aksesuarı çıkıyor neden acaba

• Beğen
Tepkiler: n000k ve DreaMagiC
DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Tigana dostum konudan bağımsız ama mesaj kutunu boşaltır mısın gönderemiyorum bi şey :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt