htc one x-iphone4s

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
dostum ben iphone 4s imi sattım aldım htc one x i ,iphone2g,3g,3gs,4g,4s kullandım iphoneyler ile ilgili herşeyi bilirim ve emin olun ki htc one x iphone 4s e 5 basarrrrrr.ve videolardan bahsediosunuz arkadaş bi videoya takılmış gidio tamam bende bi video çekeyim youtube ye koyayım bu telefon daha iyi diyeyim bu arada kaç videoda bi tane 4s in iyi yönlerini buldun merak ediorum.aynı videoları bende araştırıyorum hem 4s hem galaxy 3 le karşılaştırılan videolara bakiorum hepsindede htc daha iyi çıkıyor.ayrıca iphoneyi hepimiz biliyoruz adından başka bişeyi yok.derdin hava yapmaksa alcan iphoneyi elinde gezdircen bu arada kısıtlamalar belli ne yapabileceksiz iphoneyle.son olarakta iyi düşün bu telefon çıkıyor milyarlarca aksesuarı çıkıyor neden acaba

iPhone ile ilgili herşeyi bilirim diyorsun sonra kısıtlı diyorsun. Jb yap sen de madem herşeyi biliyorsun. Elinde imkân varken kullan.

Bu arada ONE X 5 filan basamaz, rasyonel ol biraz.

---------- Eklendi @ 21:38:02 ---------- Yazıldı @ 21:37:01 ----------

ve eğer çok istiyorsan ONE X' in 5 bastığı videoları da koyabilirsin, dert olmaz izlerin :oke:

Symbianize

Symbianize

Üye
Öhö öhö bi işlemci çekirdekle bitiyomu yada frekansla i4s işletim sistemi bakımından kat kat üstn

---------- Eklendi @ 21:43:25 ---------- Yazıldı @ 21:40:36 ----------

dokunmatik ekran kalitesi hepsinde aynı fakat iphone daki algı hızı hiç birinde yok adı android diye işlemcisi iyi diye burda cahil cahil yorum yapıp kendinizi rezil etmeyin

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Öhö öhö bi işlemci çekirdekle bitiyomu yada frekansla i4s işletim sistemi bakımından kat kat üstn

---------- Eklendi @ 21:43:25 ---------- Yazıldı @ 21:40:36 ----------

dokunmatik ekran kalitesi hepsinde aynı fakat iphone daki algı hızı hiç birinde yok adı android diye işlemcisi iyi diye burda cahil cahil yorum yapıp kendinizi rezil etmeyin
Yaşına göre konuşmayı denemelisin bence saygısızlık yapma kimseye cahil diyemezsin böyle diyerek kendini rezil ediyorsun. Bu forumda herkes fikrini söylemekte özgürdür ve bunun cahillik olduğuna sen karar veremzsin laflara dikkat et kardeşim saygı çerçevesini aşmayalım :megafon:

Symbianize

Symbianize

Üye
Yasımın küçük olması konuşamayacağım anlamına gelmez gerçekler ortada ve siz hala androidi işletim sisteminden sayıyorsunuz cidden gerçekler ortada neyse saygısızlık yaptıysam özür dilerim

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Bak güzel kardeşim yaşın tabiki yorum yapmanı asla engelleyemez ama saygıyı kaybetmeden yorum yaparsın sen insanları cahillikle itham edip rezil olduklarını söylüyorsun buna bende dahil kimsenin haddine değil bunu iyice anlamalısın. Benim önce ki yorumlarıma bakarsan ios un daha iyi olduğunu söylemişimdir ama aralarında aman aman fark yok bu fikirdir başkası için android daha iyi olabilir hatta bazıları için Bada da en iyiside olabilir bunun cahillik olduğuna karar veremezsin. Eğer anladıysan hatanı burda yorum yapan insanlara yaptığın ayıbı özür dileyerek kapatabilirsin bu senin onurlu bir insan olduğunu gösterir sen bilirsin istersen benden dilemeyebilirsin ama tigana arkadaşımızdan ayrıca özür dilemen gerekli kardeşim :good:

Sertug1991

Sertug1991

Üye
Arkadaşlar konuyu uzatmanın anlamı yok Android ve iOS un birbirine göre üstünlükleri var ikiside çok iyi işletim sistemleri.

Fakat bence Tizen çıkınca Android ölecek ve iOS ve Tizen kalacak iPS da Tizen i geçicek.

tigana

Üye
evet son noktayı sertug 1991 koymuş,arkadaşın özür dilemesinide istemem ancak cahilde değilim daha öncede söyledim iphonelerin hepsini kullandım sadece jailbreak değil çakma imei bile girebilirim.zamanında redsnowmuş itunesmiş çook uğraştım.yok telefonun şarjı bitecek kapanacak bi daha açılmayacak arkadaşım gittiğimiz yerde foto çekecek bana atamayacak,vwallpaper yükledim safe mode girdi ne yapmalıyım.bu saydıklarım iphone kullanıcılarının kabusu yanlışsam arkadaşlar düzeltsin.ben aldığım telefonu bütün özellikleriyle kullanamayacaksam ne diye alayım.ha şuda var iphonede çok harika programlarda var forumdada yazdım bu programları androide çevirebilirmiyiz diye mesela action camera mesela movie editor tabi bunlar imkansız.inşallah bunuda çözücem.

neyse uzun lafın kısası bende zamanında iphone aşığıydım taki htc one x le tanışana kadar. iphone kullanan arkadaşlar bu lafımı yanlış anlamayın imkanınız varsa sadece bir hafta htc one x kullanın lütfen ozaman bana hak vereceğinize inanıyorum.
saygılar

---------- Eklendi @ 05:02:00 ---------- Yazıldı @ 04:53:07 ----------

sertug kardeşim bu arada tizen android uyumlu telefonlara yüklenebilecek bilgin olsun geçmek istersen

• Beğen
Tepkiler: n000k

onur009

Üye
one x kullanıcısı olarak one x i boşa almadım tabiki araştırıpta aldım 4s kullandım kullanan birçeok tanıdığım var one x in gerek resimleri gerek multifonsiyon özellikleri bahsettiğin video izleme indirme oynatma en basiti youtube dan bir izleme yaptığında cihaz ödenen paranın hakkını veriyor dostum... ekran boyutu ve parlaklığı görüntü kalitesi sadece 4s i yalan etmeye yetiyor sana kamerasından bahsetmiyorum. geçenlerde çamlıca da o karanlıkta yan yana 4s ve one x çekim yaptık. 4s kullanan arkım en kısa zamanda one x alıyorum diyip kesin kararını verdi. bataryası okadar az gitmiyor dolu dolu 1 gün gidiyor ki 2 gün kullandığımda oluyo.
kullanmayan arkadaşlar atıp tutmasınlar tabiki tercih meselesi ama önce test edin. kullanın yapılan her test videosuna da itimat etmeyin derim. one x i okadar kasıyorum ki yavaşlatıp ısıdan yanıcak kıvama geliyor. ama bilgisayar kadar fonksiyonel olabiliyor. görüntüsü yetiyor herşeyden önce telefonu gören eline alan herkes kaliteli ve pahalı olduğunu anlıyor. 4s in okadar çakması var ki. artık ipohe pek popüler değil görüntü itibariyle çünkü orj mi çakmamı muallak... ama kulağına koyduğun cihazın arkaasında kocaman H T C yazıyor ve AaAaAa dedirtiyor... Atma Tutma One X varken 4s ten medet umma ;)

• Beğen
Tepkiler: FK5896

cliolar

Üye
Ben 4s den one x e gectim,acikcasi donanim olarak iphone fark attigi halde kullanimda okadarda fark yok,ekrani cok zewkli ama oyun ve uygulama sayisi android almadan once sitelerde okudugum sayinin binde biri.Ama yinede telefonumu cok seviyorum,komple bi cihaz gerek beats audio,gerek genis diyaframli kamera gerekse v.s.

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Ben 4s den one x e gectim,acikcasi donanim olarak iphone fark attigi halde kullanimda okadarda fark yok,ekrani cok zewkli ama oyun ve uygulama sayisi android almadan once sitelerde okudugum sayinin binde biri.Ama yinede telefonumu cok seviyorum,komple bi cihaz gerek beats audio,gerek genis diyaframli kamera gerekse v.s.
Furkan Htc One X kulübüne üye olmak ister misin ? Mesaj kutunu boşaltırsan konuşuruz ;)

digitalunix

Üye
kavgaya gerek yok fanatizme hiç gerek yok, arzu eden istediğini kullanabilir. Şu an iphone kullanıyorum, jb yap heryeri açılsın diyen arkadaşlara yazdıklarını geri iletiyorum, jb li telefona htc gibi görsellik istiyorsan winterboard kur, sonra bir kaç thema kur bakalım, o telefon ne kadar hızlı çalışıyor, widget midget hak getire tabi, haaa bana işletim sistemi olarak değil ama donanım olarak de ki iphone 5, o zaman anlarım, ama donanımda galaxy s2 ayarında 4s i hiç savunmayın. ne herzi bir, ne çekirdeği bir, retina display dediğindeki pixel yoğunluğu bile bir değil.

Halen iphone 5 i mi beklesem, one x mi alsam diye kararsızım, pek de birşey kalmadı aslındaya neyse bakıcaz artık. Ama iphone 5 ios5 le çıkacaksa hiç çıkmasın güzel kardeşim, yukarıdan inen slide notification olayı bile kaç yıl sonra yapıldı, iphone stabil ama yazılım bölümü stabil olmak adına santimi bırak milimetre milimetre ilerliyor, bu da malesef ki tüketim toplumu olan bizler için bir zaman sonra sıkıntı oluşturuyor, eldekini beğenmeme, yenilik arayışı, ne derseniz deyin.

In the lights of the explanations above;
yazılım: ios stabil (yavaş gelişiyor), android yenilikçi (hızlı gelişiyor)
donanım: iphone 4s < htc one x < iphone 5 :)

Selamlar...

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
kavgaya gerek yok fanatizme hiç gerek yok, arzu eden istediğini kullanabilir. Şu an iphone kullanıyorum, jb yap heryeri açılsın diyen arkadaşlara yazdıklarını geri iletiyorum, jb li telefona htc gibi görsellik istiyorsan winterboard kur, sonra bir kaç thema kur bakalım, o telefon ne kadar hızlı çalışıyor, widget midget hak getire tabi, haaa bana işletim sistemi olarak değil ama donanım olarak de ki iphone 5, o zaman anlarım, ama donanımda galaxy s2 ayarında 4s i hiç savunmayın. ne herzi bir, ne çekirdeği bir, retina display dediğindeki pixel yoğunluğu bile bir değil.

Halen iphone 5 i mi beklesem, one x mi alsam diye kararsızım, pek de birşey kalmadı aslındaya neyse bakıcaz artık. Ama iphone 5 ios5 le çıkacaksa hiç çıkmasın güzel kardeşim, yukarıdan inen slide notification olayı bile kaç yıl sonra yapıldı, iphone stabil ama yazılım bölümü stabil olmak adına santimi bırak milimetre milimetre ilerliyor, bu da malesef ki tüketim toplumu olan bizler için bir zaman sonra sıkıntı oluşturuyor, eldekini beğenmeme, yenilik arayışı, ne derseniz deyin.

In the lights of the explanations above;
yazılım: ios stabil (yavaş gelişiyor), android yenilikçi (hızlı gelişiyor)
donanım: iphone 4s < htc one x < iphone 5 :)

Selamlar...
İyi hoş demişsin de olmayan telefonu en yüksek göstermişsin paragrafa yakışmamış :) En yüksek olabilir ihtimal yüksek ama ortada telefon yok :)

Shadowman07

Shadowman07

Üye
arkadaşlar harbiden ortada daha iphone 5 adına bi cihaz yok .. çıksa bile iphone artık klasikleşti ortamda bi yerde oturduğumda çoluk çocuk herkesin elinde iphone var apaçi telefonu oldu artık.D şaka bi tarafa donanımsal olarak nasıl bir cihaz olur bilmiyorum ama ben telefon özellikleri olsun kullanım olsun iphone u işlevsel bulmuyorum .. androidin her cihazı kullanım olarak daha rahat ama donanımsal olarak tabiki şuan tek cihaz one x.. 4s te 4ten extra ne var modlamış piyasaya sürmüşler pazarlama taktiği bu ben aman aman bi fark göremiyorum iki cihazdada.. iphone bir fanatiklik oldu harbiden yoksa benim gözümde tofaş arabalardan bi farkı yok :))

senam38

Üye
Agzi olan konusuyor ya iphone 4s kullanin oyle konusun ya ben 5 ay htc sensation kullandim toz problemi oldu sattim evo 3d aldim yine toz problemi oldu sattim ve donmalar su bu basimi alamiyordum sikintiliydi yani hem android hem htc nin telefOnlari sarj dayanmiyordu bana gunde 2 kere sarj ediyordum simdi iki gun 4s imi kullaniyorum cok rahatim donma kasma yok ve diger kullandigim cihazlardan cok hizli htc benim gozumde 5 para etmez ben hem android hem ios kullanan biri olarak her zaman ios onde kabul edin onex ve 4s kiyaslamasi ise testler 4s in daha iyi s3 birinci 4s ikinci one x ucuncu saygilar

FK5896

FK5896

Üye
herkesin herşeyden haz aldığı birşey vardır... ben telefonumu alırken önümde 2 seçenek vardı biri samsung note diğeri sensation xl .. aslında iphone 4 alacaktım ama bayiideki çalışan buranın patronu 4s kullanıyor şebeke sorunu var demişti. sonra iphone dan vazgeçtim note u bilgisayar gibi kullanabileceğimi söylemişlerdi. ama kalemi yüzünden almadım... çünkü kalemli telefonların kalemini kaybetmede ustayımdır :D müzik dinlemeyi seviyosan xl al dediler. iyi ki xl almışım herşeyden önce xl ile müzik dinlemek tek kelimeyle harika ve diğer telefonlara bedel.. ve işimide fazlasıyla görüyor.. bence steve öldü, apple öldü...

aydogan_tr

Üye
HTC One x bence kişisel tercihim...

cortex47

cortex47

Üye
her alanda one x. bak, her alanda diyorum, buraya dikkat.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt